Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Bolton [ UEFA ]

AthleT

Öne çıkan mesajlar

bolton kadrosu iyide bu maçta yoklar[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

boltonun kadrosu nası iyi ya o saydığınız futbolcuların bi çoğu 30+ yaştaki adamlar nakata olsun okocha olsun..

bırakın ya.. boltondan caık olmaz.. boltonu yenermiyiz tartışması yapıyosak vay halimize ya..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

Bolton da beyinsiz!

Beşiktaş gibi Bolton da sakatlıklarla boğuşuyor. İngiliz ekibinin en formda ismi Stelyos Giannakopoulosun kasığındaki sakatlık nedeniyle oynayamayacağı bildirildi. Yunan oyuncu, Türkiyeye de getirilmedi. Orta sahanın en etkili adamı Garry Speed de Kartala karşı forma giyemeyecek. Nijeryalı yıldız Jay Jay Okocha, Ivan Campo ve Nicky Huntın uzun süreli sakatlıkları da devam ediyor. Bu oyuncular da bugün Beşiktaş önünde görev alamayacak.

Kaynak: Fanatik[signature][hline]With the lights out it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us

[Bu mesaj Passanger tarafından 20 Ekim 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bolton bence 0-2 gibi alır maçı. beşiktaşın durumu hiçde iç açıcı deil. ve çok kötü bi performans içindeler.

Umarım fark yemez beşiktaş, fakat bolton alır gibi geliyor bana maçı..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar rızaya niye küsmüş ben onu anlamadım şimdi? canavar gibi oynuyolar hele bi t.d geldi mi düşünün[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...