Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sallanıyormuyuz ? ben kafayı mı yiyorum ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
PZero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yaaaa[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 abi sallandık be ileri geri o kadar başım dönemez kapı ileri geri gitti panjurlardan ses geldi[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
PZero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 olmuş biyerde ama nerde ben de şimdi biyerde gördüm konuşuyolar çok kötü felan yazıyolar izmir diyolara ama istanbul ne alaka [signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ [Bu mesaj thug_life tarafından 21 Ekim 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
-StarAdam- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hangi semt birader biz kadıköyde bi bok hissetmedik
matama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kardesim aradi koc uniden sallandik bayag diye.
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben bişi hissetmedim...[signature][hline]Follow the Darkness...
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 olmamış http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp scripts de boşşluk olmayacak , kendi koyuyor sistem sistem kafayı yedi :D 3.editleyişim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 21 Ekim 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Beylikdüzü'nde oturuyorum acaip sallandı 10 sn'ye fln gerçi şiddetini yitirdi ama ilk salladında çok kötüydü.Gitti geldi.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben başım döndü falan sandım ama cidden deprem miydi ki o[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hic hissetmedim ehe :)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 salladı bayağı ya bende son günlerde biraz halsizim , başım falan dönüyordu , baktım kapıda benimle beraber gidip geliyor ileri geri dedim fazla kaldım makinanın başında, sora baktım durmuyo ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 1 saat icinde sitede belirtilir insallah basin donmustur deprem fln yoktur ortalikta...[signature][hline]
Jester Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 izmirde olmuş da oraya gelmiş olmasın? diğer topice bakın bi aynı saatte olmuş[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust.
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 walla msnde arkadaşla konusuodum bursadan dedi sallandık bende sabitlendim muzigi kıstım 5 sn sora sallandık hissettim bende[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben bursadaim ve evet sallandik ama asil kaynagi izmirmis[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Arkadaşlar oldu bende hissettim önemli olan bundan sonraki ddurumu iyi teyyit etmek yani bi büyük deprem gelirmi gelmezmi.Uzakliği neresi allah korusun marmara açıklarında bi depremse ben b.evlerdeyim hissettmem için en az bi 4 olmasi lazim büyük depremi tetikleye bilir.
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 evet olmuş 2005.10.21 00:40:03 38.1798 26.6008 27.4 -.- 5.9 -.- SEFERİHİSAR AÇIKLARI-İZMİR (EGE DENİZİ)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 görüyosunuz herşey boş ölüm korkusu insana bu kadar ders werebilir. :([signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bir dakika. Deprem İzmir'de İstanbul hissediyor ve bunun şiddeti 5.9 olarak açıklanıyor.İmkansız[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yaw aman ıstanbulda olmamış dımı kardesım war benım yaa istda[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 abi banada imkansız geldi izmirde 5.9da kardeşim evdeydi çok sallanmadı dedi zemin kaya bina sağlam fln. bunda harbi sağlamdı süresi mi uzundu neyi vardıki
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 evet izmirdeki vatandaşlarimiza bir kez daha geçmiş olsun diliyorum.azicik bi sallanti bile insani çok etkiliyo.
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 izmir depreminden istanbul sallanıyosa 5,9 değildir o ama kanımca 2 ayrı deprem sözkonusudur.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İstanbul'da bişe yok /Üsküdar. Ya da ben hissetmemiş de olabilirim. Normaldir yani İzmit depremini bile İzmit'te yaşayıp son 5 saniyesini hissetmiştim lol.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Öne çıkan mesajlar