Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul deprem ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaaaa[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Mesaj tarihi:
olmuş biyerde ama nerde ben de şimdi biyerde gördüm konuşuyolar çok kötü felan yazıyolar izmir diyolara ama istanbul ne alaka [signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ

[Bu mesaj thug_life tarafından 21 Ekim 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olmamış

http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp

http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp

scripts de boşşluk olmayacak , kendi koyuyor sistem

sistem kafayı yedi :D 3.editleyişim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 21 Ekim 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beylikdüzü'nde oturuyorum acaip sallandı 10 sn'ye fln gerçi şiddetini yitirdi ama ilk salladında çok kötüydü.Gitti geldi.[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
hic hissetmedim ehe :)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
walla msnde arkadaşla konusuodum bursadan dedi sallandık bende sabitlendim muzigi kıstım 5 sn sora sallandık hissettim bende[signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar oldu bende hissettim önemli olan bundan sonraki ddurumu iyi teyyit etmek yani bi büyük deprem gelirmi gelmezmi.Uzakliği neresi allah korusun marmara açıklarında bi depremse ben b.evlerdeyim hissettmem için en az bi 4 olmasi lazim büyük depremi tetikleye bilir.
Mesaj tarihi:
evet olmuş

2005.10.21 00:40:03 38.1798 26.6008 27.4 -.- 5.9 -.- SEFERİHİSAR AÇIKLARI-İZMİR (EGE DENİZİ)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
görüyosunuz herşey boş ölüm korkusu insana bu kadar ders werebilir. :([signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper
Mesaj tarihi:
Bir dakika.

Deprem İzmir'de İstanbul hissediyor ve bunun şiddeti 5.9 olarak açıklanıyor.İmkansız[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
yaw aman ıstanbulda olmamış dımı kardesım war benım yaa istda[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!!
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
izmir depreminden istanbul sallanıyosa 5,9 değildir o ama kanımca 2 ayrı deprem sözkonusudur.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
  • Yeni Oluştur...