Gokhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yer ve zaman fark etmez..tüm bursalı pati üyelerini bir arada görmek istiyorum..bursalı patilerin desteğini bekliyorum mayhem vs. sizleri seviyorum bursalı arkadaşlarım...hepinizi çok merak ediyorum bir gün buluşalım ne biliym minik çapta lan parti atalım vs..[signature][hline]Mandaoğulları
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 mayhemin telefonu vardı topiclerden birinde ara bulus :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Zaman uygun olursa guzel olur ama bu ay benim için cok zor[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 buluşalım tabi. iyi olur.. hmm ne zaman olabilir.. bugun cuma. pazar günü acil bir bulusma olabilir aslında ama gelen kisi olabilirmi bilmiyorum.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bi t- shirt buluşması yapsak biri alsa t shirtleri paralari verip bizde ondan alsak ??
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yattara mayhemsiz olmaz.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bende gelebilirim yaaa[signature][hline]
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 26 ekim de acıldı ünide ben bi hafta gec gelecem kısmen bursalı sayılırım 2. senem Uludag üni görükle kampüsünde yasıyom beklerim :)[signature][hline]:))) !!! ........................
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ben bursalıyım ama uni acildi artik yalan oldu yani :D Tırabizonlu oldik yani daaa[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ee yok mu gelen ?[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur...
Spark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet beyler bencede millet buluşsun yani. Bi de emivozun dediği gibi bize de t-sihrt getirsinler biz oparasını verip alalım. Benim Beden Medium :D
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Narstil, 27 Eylül 2005 11:49 tarihinde demiş ki: 26 ekim de acıldı ünide ben bi hafta gec gelecem kısmen bursalı sayılırım 2. senem Uludag üni görükle kampüsünde yasıyom beklerim :) hangi bölüm ?[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 çok güzel buluşmaydı çok eğlendik ya böyle bi buluşma daha olmadı pati tarihinde.
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Hehe hayali bulusma yaptık ondandır Bu arada mezun olalı 2 yıl oldu Makina müh. cevap olsun geç oldu ama :D
Öne çıkan mesajlar