eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hadise bu yarıdönemin başından b yana yavaş yavaş ilerledi önde gözüme kestirdim sonra uygulanacak adımları bir bir uyguladım baktım gözlerine kaçırıyor msn de neden diye sordum bunu ilk söyleyen sen değilsin dedi.başka dedim.öncekiler dedim.sonra ben buna hem msn de hemde okulda asılmaya devam ettim sonra noldu olmaz deyip saçma ve akıllıca olmayan bahaneler sundu...nedir bu çekilenler yaa bi teselli verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Asılan kim, olmaz diyen kim? Başlıkta aynı kişi yapmış gibi, mesajda ise farklı kişiler. Ya da ben anlamadım :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Demi$ "nereye lan" demi$ "bremene sen nereye gidiyon lan" demi$ "bende bremene gidiyom lan mızıka çalacam" demi$ diyo ordan diyo kedi atladı " pisler lan bende geliyom " dedi diyo WTF?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: AthleT, 20 Ekim 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Demi$ "nereye lan" demi$ "bremene sen nereye gidiyon lan" demi$ "bende bremene gidiyom lan mızıka çalacam" demi$ diyo ordan diyo kedi atladı " pisler lan bende geliyom " dedi diyo WTF? iyi geceler sana :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: eldiablo, 20 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: hadise bu yarıdönemin başından b yana yavaş yavaş ilerledi önde gözüme kestirdim sonra uygulanacak adımları bir bir uyguladım baktım gözlerine kaçırıyor msn de neden diye sordum bunu ilk söyleyen sen değilsin dedi.başka dedim.öncekiler dedim.sonra ben buna hem msn de hemde okulda asılmaya devam ettim sonra noldu olmaz deyip saçma ve akıllıca olmayan bahaneler sundu...nedir bu çekilenler yaa bi teselli verin tercümesi: hadise;yarıdönemin başından bu yana yavaş yavaş ilerledi.önce kızı gözüme kestirdim sonra uygulanacak adımları bir bir uyguladım.baktım kız hala gözlerini kaçırıyor,msnde neden diye sordum. bunu ilk söyleyen sen değilsin dedi.başka dedim;öncekiler dedim(burayı bende çözemedim.).sonra ben buna hem msnde hemde okulda asılmaya devam ettim.daha sonra olmaz deyip,saçmasapan ve akıllıca olmayan bahaneler öne surdu...nedir bu kızlardan çektigimiz yaa bi teselli verin... @athlet varya..altıma sıçıyodum ne yaptın sen yaa..ehueheuh[signature][hline]Follow the Darkness... [Bu mesaj angband tarafından 20 Ekim 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hadise;yarıdönemin başından bu yana yavaş yavaş ilerledi.önce kızı gözüme kestirdim sonra uygulanacak adımları bir bir uyguladım.baktım kız hala gözlerini kaçırıyor,msnde neden diye sordum. bunu ilk söyleyen sen değilsin dedi.başka dedim;"öncekiler" dedi kız. sonra ben buna hem msnde hemde okulda asılmaya devam ettim.daha sonra olmaz deyip,saçmasapan ve akıllıca olmayan bahaneler öne surdu...nedir bu kızlardan çektigimiz yaa bi teselli verin...[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 *!yerlerdedir..orada naptığını bilememektedir..gülerken bi anda kendini orada bulmuştur..*[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 olur ole şeyler abisi,daha ilk günü heyecanlı çoçuk.. evet tek çözülmeyen yerde çözüldüğüne göre artık yorum aşamasına geçebiliriz... @athlet: abi hala gülüyorum...hehhahah[signature][hline]Follow the Darkness... [Bu mesaj angband tarafından 20 Ekim 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj ve başlık alakasız olmuş. Çocuk asılıyo, kız olmaz diyo. Ama başlığa göre asılan ve olmaz diyen aynı kişi???[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 @insight hala koptum ya onedir zuahuauha[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: nileppezdel, 20 Ekim 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Mesaj ve başlık alakasız olmuş. Çocuk asılıyo, kız olmaz diyo. Ama başlığa göre asılan ve olmaz diyen aynı kişi??? abi bu günün başlığı oldu yaa..hahahahah gece vakti gülmekten üstüm salya sümük oldu... yeterin yaa...:)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 monolog sanki[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben hiç bişey anlamadım? anlayan birisi tercüme edebilirmi? o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 önce gösterip sonra vermeyen tipler olacak bir kere topiğimiz arkadaş bi kıza asılmış önceleri pas vermiş ama sonra başka asılanlar da var sen sıranı bil demiş kız buna..bu da bunalıma girmiş işte nasıl anlamıyosnuz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 önce asılıp sonra olmaz iktidarsız[signature][hline][b]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: AthleT, 20 Ekim 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Demi$ "nereye lan" demi$ "bremene sen nereye gidiyon lan" demi$ "bende bremene gidiyom lan mızıka çalacam" demi$ diyo ordan diyo kedi atladı " pisler lan bende geliyom " dedi diyo +1, cuk oturmuş olaya. çizmeli kedi. bi kedi var. çizmeli giyiyo. bunu böle çizmeyle giderken biriyle karşılaşıyo. sen nereye gidiodun la. ben sennen bi problem yok. e şey. peki sen nereye gidiodun la (gene aynı :D) ben sennen kesinlikle bir problem yok. eveeeet fareli köyün kavalcısı........[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eveeet kırmızı başlıklı kız bi zibidi kırmızılı bi kız var ormana gidiyo kurt geliyo kurt bunu görüyo nereye la diyo nineme gidiyom la diyo bu gidiyo kadını yiyo giyiniyo böle zibidi gibi MUHSİN YAPMA kırmızılı zibidi bebe geliyo anane diyo ellerin niye büyük diyo seni tutmak içn diyo gözlerin niye büyük diyo görmek için derken yiyo eveeett[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eweeeeet peter pan simdi peter pan böle zibidi bi cocuk geceleri uyumuyo milletin camından giriyo böle cocukları alıyo götürüyo biyere orda bi adam war böle kötü bi adam eli kanca...[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 külkedisi die bi tane bole bi tane karı var geziyor buna surekli bole bi garip isler yaptırıolar ikitane annesi var bi tane annesi varda iki tane uvey annesi var sisman iri bunlar diolarki bize dio aksam cocum partiye davet etti prens oraya gitcektide sen napacaktin aksama planın programın varmı bu dio benim iste belli dio sominenin basinda uyuycam bu simdi uyurken simdi buna bi isik geliyo napican gitcenmi partiye ben dio istiyorum dio yani ortam musaitse sana dio al dio balkabagini goruyonmu dio bunu dio sana araba yapcam dio ikitanede burda pislik fare bulalım dio onlarıda sana seis yapalim dio buna bole bi kılık kyafet ayarlıolar partinin kapısın agidiyo iceri girince merdivenden asagi dogru iniyo inerken prens bakıyo tabi butun tabi balo sey oluyo duruyo muzigi falan kısıolar dijey var orda kısıyo iste prenslen bu gozgoze geliyo elektriklenme oluyo bunların arasinda prenste buna bos degil buda prense karsi yazıyo biraaz prense yazında sen dio gel bakalım burda ole sacma sapan degil wals yapacaksin bunlar walsa tutusuolar walse tutusunca bu dio saat kac dio aaa dio 12 e ceyrek var dio amaanın dio hemen bu bi kosu disari seyyapıolar bunun ayakkabısı camdanmis orasi bi muallak ayakkabısı buyuk geliyo heralde merdivenin ustunde kalıo ayakkabi bu efendim ondan sonra gidiolar evin onune vardiginda fer oluyo bu seisler pislik bal kapagina donusuo oturuyo evde sidmi tabi bu sismanlarla annası geliyo dio hayırdır suratinda bi gariplik var nerdensin sende bi hosluk varmı degisiklik yok dio isle evisini yaptim derkene kapı calio prens bunun yazıstıgı prens varya sarayda yazıstıgı prenslen ayakkabısıylan beliriyo dio kimin layn dio bu ayakkabi bulacam bunu buldummu kotu yapcam tabi tırsık ablasıylan annesi dio benim ayagim dio ablası sisman tabi parmagi sokuyo girmiyo ayakkabi tabi pis te bi koku ayakta mantar uremis bitti[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: fastreload, 20 Ekim 2005 23:43 tarihinde demiş ki: monolog sanki eveeeeet fareli köyün kavalcisi : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Ekim 2005 04:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar