SavagE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya yeter 2. senemde de üniyi kazanamadım dün ek kontenjanlar açıklandı we yaşar bilg mühendislini 10 puanla kaçırmışım, bilg. programcılığınada meslek liseliler girmiş. ilk yerleştirmedede meslek liseliler saçma sapan tercih yapmışlar 40 kişilik kontenjanını 40 ınıda doldurup 20 sine girmişlerdi. şimdi sorun şu babam diyo bidaha seni d.haneye yollamam, git iş bul seneye de askere gidersin . yeter ya bıktım bu hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: SavagE, 19 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki: yeter ya bıktım bu hayattan. Aramıza Hoşgeldin...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: KenshinHimura, 19 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki: said: SavagE, 19 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki: yeter ya bıktım bu hayattan. Aramıza Hoşgeldin... +1[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bak benı umutsuzluğa we mutsuzluğa surukluyosunuz soylıyım ben ayakta umitlı durmaya calışıyorum hayata boyle bakmaktansa beraber caba gostersek brz yoksa hepbırlıkte mutsuzlugu tercıh edecez gıbı gozukuyo[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 klasik baba ayakları gibime geliyo,gaz veriyolar bazen boyle kendilerince.bekide değildir bilemem benim cevremdekilerin hepsi gozdağı amaçlıydı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 @famy:paticiğin pollianasısın sen sende olmasan ne yapcaz [Bu mesaj Zep tarafından 19 Ekim 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 babandan bir şans daha iste. ona ve kendine söz ver. eşşek gibi çalışıcam baba bu sefer başarıcam o da olmassa ne istiyorsan onu yapıcam ama 1 şans daha de. git bi konuş...[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 saol da ben de tukenıyorum bazen ama ayakta kalmak lazım!!!![signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 geçen senede bu muhabbetler oldu sonra 3 ay babamın arkadaşının fabrikada kir yağ içinde çalıştım :P sonra d.haneye yolladı adam 3 ay d.haneyle benden 250 puan almamı bekliolar hayret bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bence senden cacık olmaz, baban haklı gir bi işe çalış, is bulamassan gel yanıma.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka [Bu mesaj daverc tarafından 20 Ekim 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hsk :P bak işte bimer de okim işletme al beni yanına :) ona göre okucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Her durumda pes etmekse hayat ben yokum.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Pes etmek yok calısmak lazım.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: KenshinHimura, 19 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki: said: SavagE, 19 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki: yeter ya bıktım bu hayattan. +1 [Bu mesaj LucifeL tarafından 20 Ekim 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mike Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pes etmenin gerektiği yerlerde pes etmezsen, hayata kafa tutabilirsin, tutarsan hayatı yenebilirsin.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Dynun, 19 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki: babandan bir şans daha iste. ona ve kendine söz ver. eşşek gibi çalışıcam baba bu sefer başarıcam o da olmassa ne istiyorsan onu yapıcam ama 1 şans daha de. git bi konuş... +1[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 +1[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Polly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Famy, 19 Ekim 2005 20:55 tarihinde demiş ki: bak benı umutsuzluğa we mutsuzluğa surukluyosunuz soylıyım ben ayakta umitlı durmaya calışıyorum hayata boyle bakmaktansa beraber caba gostersek brz yoksa hepbırlıkte mutsuzlugu tercıh edecez gıbı gozukuyo famy aynen dvm et geldiğin gibi[signature][hline]MSN Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… laverda Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 çalış abi çalış ben bu yıl 3. ye hazırlanıyorum çok geç kalmış sayılmazsın[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 dur daha hayat yeni başlıyor...hoş geldin..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sonuç: d.haneye yazılıyorum 1 sene daha aynı stresi çekçem kazanamazsam asker sonra iş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mike Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pes etmenin gerektiği yerlerde pes etmezsen, hayata kafa tutabilirsin, tutarsan hayatı yenebilirsin.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Dynun, 19 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki: babandan bir şans daha iste. ona ve kendine söz ver. eşşek gibi çalışıcam baba bu sefer başarıcam o da olmassa ne istiyorsan onu yapıcam ama 1 şans daha de. git bi konuş... +1[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 +1[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Famy, 19 Ekim 2005 20:55 tarihinde demiş ki: bak benı umutsuzluğa we mutsuzluğa surukluyosunuz soylıyım ben ayakta umitlı durmaya calışıyorum hayata boyle bakmaktansa beraber caba gostersek brz yoksa hepbırlıkte mutsuzlugu tercıh edecez gıbı gozukuyo famy aynen dvm et geldiğin gibi[signature][hline]MSN Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 çalış abi çalış ben bu yıl 3. ye hazırlanıyorum çok geç kalmış sayılmazsın[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 dur daha hayat yeni başlıyor...hoş geldin..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sonuç: d.haneye yazılıyorum 1 sene daha aynı stresi çekçem kazanamazsam asker sonra iş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar