Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter ulen!

SavagE

Öne çıkan mesajlar

ya yeter 2. senemde de üniyi kazanamadım dün ek kontenjanlar açıklandı we yaşar bilg mühendislini 10 puanla kaçırmışım, bilg. programcılığınada meslek liseliler girmiş. ilk yerleştirmedede meslek liseliler saçma sapan tercih yapmışlar 40 kişilik kontenjanını 40 ınıda doldurup 20 sine girmişlerdi. şimdi sorun şu babam diyo bidaha seni d.haneye yollamam, git iş bul seneye de askere gidersin . yeter ya bıktım bu hayattan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SavagE, 19 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
yeter ya bıktım bu hayattan.

Aramıza Hoşgeldin...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

bak benı umutsuzluğa we mutsuzluğa surukluyosunuz soylıyım
ben ayakta umitlı durmaya calışıyorum hayata boyle bakmaktansa beraber caba gostersek brz yoksa hepbırlıkte mutsuzlugu tercıh edecez gıbı gozukuyo[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Sosyal ağlarda paylaş

babandan bir şans daha iste. ona ve kendine söz ver. eşşek gibi çalışıcam baba bu sefer başarıcam o da olmassa ne istiyorsan onu yapıcam ama 1 şans daha de. git bi konuş...[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 19 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
babandan bir şans daha iste. ona ve kendine söz ver. eşşek gibi çalışıcam baba bu sefer başarıcam o da olmassa ne istiyorsan onu yapıcam ama 1 şans daha de. git bi konuş...

+1[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 19 Ekim 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
bak benı umutsuzluğa we mutsuzluğa surukluyosunuz soylıyım
ben ayakta umitlı durmaya calışıyorum hayata boyle bakmaktansa beraber caba gostersek brz yoksa hepbırlıkte mutsuzlugu tercıh edecez gıbı gozukuyo

famy aynen dvm et geldiğin gibi[signature][hline]MSN

Paticik Kızlar Klübü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...