SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: thug_life, 20 Ekim 2005 01:01 tarihinde demiş ki: psv bu gün milana karşı milanoda kafa kafay top oynadı 10 kişi yener tabi milana karşı güzel top oynamadınız milan kasmadı yoqsa çok farklı yenerdi ama siz güzel oynadık diye avutun kendinizi internetten bakıyorum ben bişey bulamadım sen varsa buraya yaz da bizde örenelim veya bir link verde bakalım ne neymiş ne ne değilmiş öğrenelim 1- biz golü psv 11 kişiyken attık. 2- milan a son 5 dk da yenildimizi herkes biliyo hala neyi konuşuyosun 3- adım gibi eminim sen gs lisin. tromso ye elendiniz herkese b.k atmaya çalışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: thug_life, 20 Ekim 2005 01:24 tarihinde demiş ki: benim niyetim de feneri aşağlamak değil fakat görünen köy kılavuz istemiyor beşikatşta aynı fenerbahcede aynı yoq bişey ortada kendimizi avutmaya gerek yoq ama galatasarayın aldığı kupa tesadüf olmadığı ortada inşallah fenerbahce gruptan cıkarda beni utandırır fener we beşiktaş enazından avrupada bu sene iş yapıyo, gs naptı? 3. sınıf köy takımına elendi. fener bu sene şampiyonlar liginde iyi top oynuyo said: Smoke, 20 Ekim 2005 11:09 tarihinde demiş ki: Her kaleci hata yapabilir ama sırf kırmızı görmemek cezalı duruma düşmemek için kasıtlı olarak adamı indirmemesi affedilemez. abi indirse neolcakti hakem avantaja birakcakti top zaten kaleye giriyodu, gol olduktan sonrada volkana kirmizi kart... bukadar basit edit: arkadaşların buraya konuyu kitletmek için girdikleri kesin... [Bu mesaj SavagE tarafından 20 Ekim 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: thug_life, 20 Ekim 2005 01:01 tarihinde demiş ki: psv bu gün milana karşı milanoda kafa kafay top oynadı 10 kişi yener tabi milana karşı güzel top oynamadınız milan kasmadı yoqsa çok farklı yenerdi ama siz güzel oynadık diye avutun kendinizi internetten bakıyorum ben bişey bulamadım sen varsa buraya yaz da bizde örenelim veya bir link verde bakalım ne neymiş ne ne değilmiş öğrenelim Lol kafa kafayamı ya maçı izlemedin ya futboldan anlamıyorsun...adamların tek bir tane şutu var oda 18 dışından...milan biraz becerikli olsa 5 olurdu o maç... psv nin bu kötü halini gördükten sonra içim rahatladı biz ordan kesin puanla döneriz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 2 puan kaybettık uzgunuz.(Schalke adına.)[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 öldük öldük dirildik. Fenerin bedava golleri ( bence) ve şalke kalecisinin 3 golüde seyretmesi beni çileden çıkarttı. 3-1 bitecek maç belkide 3-0 bitecek maç şalke kalecisi yüzünden 3-3 bitti. şalke harbiden iyi top oynadı almanya'da ezerler bence. tebrik ediyorum. fener 1 puana dua etsin.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Fenerin bedava gollerimi.. ? allahından bul başka sözüm yok sana. Futboldan sogutursunuz siz adamı kompleks yumakları[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Lol ya, ümit Özat uzaklaştıramıyo, top shalke'linin önüne düşüyo bal değil, tuncay dolduruyo nobre vuruyo bal. Volkan ıskalıyo kuranyi boş kaleye atıyo bal değil, appiah ceza sahasının hemen dışından aşırtma vuruyor bal... Bazen laf etmiş olmak için saçmalıyorsunuz ya... işte o an ben yaşayamammm.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Jedi, 20 Ekim 2005 00:04 tarihinde demiş ki: juninho napıyo.. Juninho geçen sene maç 2-2 iken orta sahadan topu alıyor fenerlileri diziyor pası verıyor ve gol oluyor. Aynı Juninho 1 dakika sonra tekrar orta sahdan aldığı topla soldan orta açıyor ve genç nilmar maçı 4-2 yapıyor. yine bu juninho kadıköyde bir gol ve asist ile oynuyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Bonjo, 19 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Güzel maç oldu , Nobre akıl almaz goller kaçırdı Volkan akıl almaz bir gol yedi , Alex kırmızıyı gördü genede puanı aldık... Alex siz deplasmanda yeneriz biz Schalkeyi yeterki Nico gününde olsun... hoca iyi güzelde şalke kalecisi ilk golü geçtim diğer 2 golde seyretti giden golü. ekranda bağırdım tut şunu diye herif öyle izledi ya.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ^^ duymamıs senı ozaman. :)[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us [Bu mesaj Passanger tarafından 20 Ekim 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya volkan hata yaptı filan diyoruz ama ben şalke de oynasam o kaleciyle kavga ederdim kesin. o goller yenirmi ya ekran başında bağıra bağıra kafayı yedim. kaleci antrenörü kim onların.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Spastik_Serce, 19 Ekim 2005 18:46 tarihinde demiş ki: volkan diyorya rüştü abimi örnek alıyorum diye :D [signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Macta schalke cogu zaman daha baskılı oynadı, beraberlik golü geliyorummm diye bagıyordu zaten, Daum izlemekle yetindi. Fenerbahce duran toplardan yine gol atmayı bildi maçın hakkıda beraberlik sayılırdı. Bu maçta en buyuk rolu süphesiz kaleciler oynadı, bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'ye gelecek avrupa maçında basarılar diliyorum. [Bu mesaj Dennis tarafından 20 Ekim 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Spastik_Serce, 20 Ekim 2005 12:36 tarihinde demiş ki: said: Spastik_Serce, 19 Ekim 2005 18:46 tarihinde demiş ki: volkan diyorya rüştü abimi örnek alıyorum diye :D rofl. :)[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 isinizmi yok sizin fb topicinde zaman geciriyorsunuz gs nin avrupa maclari basligina yazsaniza lol[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: thug_life, 20 Ekim 2005 01:08 tarihinde demiş ki: what what stoppp jump oooo oooo duruma bakıp galatasarayı kutlamak elde değil adamlar ne kadar konuşsa az . . . Gs su an carsambalari bos gecmemek icin amator takimlarla mac yapio sen git onun hakkında yorum yap ok?[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Tamam wendıgo ozur.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Topaçım benim, kaç puanınız war? bok atmaya benzemiyorda bu işler; Dünkü maç hakkındaki yorumlarıma gelirsek; Önder gerçekten iyidi gene, Luciano kafa golünden sonra baya adam kaçırmaya başladı, serkan pek etkisini göremedim bu maçta 1-2 top çaldı ama nafile, Selçuk gene çok göremedim sahada. Aurelio, hiç ama hiç formda değildi. Alex ara paslarını gene yaptı görevini hatta bi ara adamı bastı bile, kırmızı karttan sonra ağlayacak gibi oldu. Anelka, zemin kaygandı hiç bişey yapamadı, belkide bitarafını kırmaktan korktu, topta gelmedi zaten okadar fazla. Nobre her zamanki kafa gollerinden birini atıp bissürü gol kaçırdı, nobre yerine daha iyi bi forvet olsa avrupada zor durduruluruz. Appiah, gene aynı şekilde iyi oynadı golde süperdi zaten. Tuncay, girince oyunda herkes bi gaz oldu adeta moral verdi takıma, puanı onun sayesinde aldık, Volkan her zamanki gibi süperdi, ıska geçmesi dışında ki bidaha böyle bişey yapacağını sanmıyorum süperdi. Ümit özatı sona sakladım, ulan ümit bi kere adam gibi orta açsan bi tarafımı vercem ya. adam koşamadan düşüyo yok böle bişi =) Sonuç olarak fenerbahçe avrupa kupalarında Shalke 04 gibi bir takımdan puan aldı, Shalke den bahsediyoruz. Puan alamaz diyenlere KAPAK olsun. Bu gruptan öyle yada böyle çıkar Fenerbahçe. Alexin yokluğunda shalkede napcas görülecek ama bence orda fark atma imkanımız var. En azından oyun sistemlerini anladık ve gaz olduk. Neymiş? Fener isterse her takıma gol atabilirmiş 3-3 den bunun özgüvenini aldılar. Umarım daha güsel maçlar seyrederiz. Ha kıskananlara bi lafım olcak " EFENDİNİZ İŞTEN AYRILMIŞ KİM GELCEK KENK!?1[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mıke senın baban ne ıs yapıyor? Yanlıs soru bu forumda modlugu ozelden tehdıt yagdırmak sanan modlar ne yapıyor?[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us [Bu mesaj Passanger tarafından 20 Ekim 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hey allahım gene ne lafıma gocundunuz?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Spastik_Serce, 20 Ekim 2005 12:15 tarihinde demiş ki: öldük öldük dirildik. Fenerin bedava golleri ( bence) ve şalke kalecisinin 3 golüde seyretmesi beni çileden çıkarttı. 3-1 bitecek maç belkide 3-0 bitecek maç şalke kalecisi yüzünden 3-3 bitti. şalke harbiden iyi top oynadı almanya'da ezerler bence. tebrik ediyorum. fener 1 puana dua etsin. işte bu tip kişilikteki insanlar FB nin başarısını çekemiyenlerdir. kendileri 3. sınıf köy takımına elndiği içi feneri kıskanıyolar we fenerbahçe şampiyonlar ligi topiclerini kapatmaya çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 fener kötü oynamadı ki ?? türkiye deki en iyi takımız suanda real madrid bile Her Maç SÜper top çevirip 3 gol mu atıyor Kardeşim ? İyi takım Her maçta iyi oynamazki önemli olan kötü oynayıncada puan alabilmek! ozaman brezilya her macı yensin aşmış adamlar ? [Bu mesaj PiNg tarafından 20 Ekim 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 dediğim gibi o tip insanların fenerbahçe ya da sarı lavicert renk giymiş insanlarla küçükken bir sorunları olmuş galiba, tercihen ücra köşelerde falan galiba, yoksa böyle bi düşmanlık olamaz sırf her sene ligde takımlarını eziyoruz diye, neticede onlar da bizi yeniyor ama gidip böyle abuk subuk konuşan az.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 @Ping katılıorm aynen.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Wendigo, 20 Ekim 2005 13:00 tarihinde demiş ki: isinizmi yok sizin fb topicinde zaman geciriyorsunuz gs nin avrupa maclari basligina yazsaniza lol gsnin avrupa maçları? hangisi? :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar