BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Volkan'ın kredisi 1 maçlık mıydı beyler?Yapmayın böyle öldürmeyin adamı hemen yaptığı hata çok amatörceydi ama olabilir..[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bi süre yazı yazma bence forumlara Chitzkoi sanırım istesende yazamicaksin :P[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 maçı anlatırken ilker yasin zeminin azizliğine uğradı dedi de sonra kafamı tvye dayayıp da baksam göremedim, hakkaten zıpladı falan mı yahu top? rüştü de toplara çıkarken böyle hiç güven vermeyen, her zaman ıskalama ihtimali olan bir adam olduğu için volkan sanırım çok örnek almış onu, oldum olası böyle geri pasları, kaleciye karşıdan tin tin gelen topları hiç sevmem, elleri ne kadar becerikliyse ayakları bir o kadar beceriksiz oluyor kalecilerin genelde :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yokya top ziplamadi fazla volkan topun ustunden zipladi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 fenerbahce.org'da volkan topu elinden kaçırdı yazıyo hahaehaeh[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Volkan kılıç kalkan =)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: BlackRose, 20 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki: maçı anlatırken ilker yasin zeminin azizliğine uğradı dedi de sonra kafamı tvye dayayıp da baksam göremedim, hakkaten zıpladı falan mı yahu top? rüştü de toplara çıkarken böyle hiç güven vermeyen, her zaman ıskalama ihtimali olan bir adam olduğu için volkan sanırım çok örnek almış onu, oldum olası böyle geri pasları, kaleciye karşıdan tin tin gelen topları hiç sevmem, elleri ne kadar becerikliyse ayakları bir o kadar beceriksiz oluyor kalecilerin genelde :) Ilker Yasin ?[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ne bilim ilker yasin mi yazmışım her kimse, konu o değil[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 abi yanlışım varsa düzeltin bu fenerbahce bu gruptan bu futbola mı cıkacak ne biliyim avrupa takımıyız diyorlar bas bas ancak yönetim bakımından avrupa standartlarında lar gerisi traş bana ankaragücünü - kayseri -sivası - konyayı felanı filanı yenerek biz züper takımız demeyin onu gs de yapıyo şu haliyle bana desinki fenerbahceli bi arkadaş biz avrupada şunu şunu şunu yaptık avrupa takımıyız desin ???? yada alex şu avrupa takımına karşı şöle mütiş bir futbol oynadı yada konyaya sivasa attığı arapaslarını aynı rahatlıkla başka takımlarda da attı [signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ [Bu mesaj thug_life tarafından 20 Ekim 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 fenerbahçe tarafarı avrupa taraftarı olmak üzere... en azından avrupa maçında , türkiyede rakiplerine tezahurat yapmıyorlar , rakip futbolcların moralini bozmak için extra ıslıklar yapıyorlar , rakip takım hücum ederken "saldırın saldırın" veya rakip takım korner atarken "pınarbaşı " çekmiyorlar... darısı diğer takımlarımızın başına...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sırp futbolcuya top gelince islıklar 90 dakka +++++ borozan öttürdünüz maç sırasında o da cabası ben onu değil başarıdan bahsediyorum çıkın deyin işte böle böle diye[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 1. soruna cevap bu futbolla çıkmayacak tabi çıkarsa psv veya milan karşısında oynadığı gibi çıakr 2. fenerbahçenin avrupa karnesini iyisiyle kötüsüyle internetten bulabilirsin istatisikleriyle. 3. alex küçük takımlara karşı yaptığını büyük takımlara karşı yapabilecek durumda olsaydı bugün bir ronaldinho olurdu, ha yannız bugün verdiği süper arapası beceriksiz nobre gol yapsaydı çıkıp arapas atabiliyor mu diyemezdi kimse, orası da ayrı bir mesele.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 psv bu gün milana karşı milanoda kafa kafay top oynadı 10 kişi yener tabi milana karşı güzel top oynamadınız milan kasmadı yoqsa çok farklı yenerdi ama siz güzel oynadık diye avutun kendinizi internetten bakıyorum ben bişey bulamadım sen varsa buraya yaz da bizde örenelim veya bir link verde bakalım ne neymiş ne ne değilmiş öğrenelim[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ewt thug_life milan ligin ilk macında fenere karsı kasmadı.cunku ne geregi warki nasılsa puana fln ihtiyacları yok.zaten onun icin kakanın golunden sonra deli gibi sewindiler.umursamadıklarından boyle oldu.bi de kassaylardı kim bilir neler olcaktı.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 milan kasmadı, evet bunu diyecek adama laf anlatıyorum ben, şampiyonlar ligi ve milan kasmıyor tabi evet, evet tamam. ehehe pardon şunu unutmuştum ben susuyorum pardon bi saniye: http://img192.echo.cx/img192/6079/arguing14hp.jpg[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 what what stoppp jump oooo oooo duruma bakıp galatasarayı kutlamak elde değil adamlar ne kadar konuşsa az . . .[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ [Bu mesaj thug_life tarafından 20 Ekim 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 benim niyetim de feneri aşağlamak değil fakat görünen köy kılavuz istemiyor beşikatşta aynı fenerbahcede aynı yoq bişey ortada kendimizi avutmaya gerek yoq ama galatasarayın aldığı kupa tesadüf olmadığı ortada inşallah fenerbahce gruptan cıkarda beni utandırır[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Şimdi girdim eve . Maç özeti : İlk yarı gayet iyi oynadık , nobre ilk yarıda çok saçmaladı . Luciano Ankaragücü maçında gösterdiği performansıyla bu maçta da gayet iyiydi . Alex koştu ama 2. yarıda 10 kişi kalmamız kötü oldu., Anelka yı pek göremedim , maçın son dakikalarında iyi oynamaya başladı . Appiah kesinlikle gelecek vaadeden bir futbolcu. Uzun paslar her zaman olduğu gibi yine fenerbahçenin düşmanı . Serkanı çok beğendim -herzmnki gibi-, Selcuk yine saçmaladı bence . Volkan baktım da bi ara rüştüleşti . (İsimden fiil ürettim) Maçın en kötü tarafıysa ankaragücü maçında yapılan hatanın tekrar edilmesi . (Volkan ın top kaçırması) Buarada Tuncay konusunda daum'u şiddetle kınıyorum . Biraz daha erken girseydi maçı kurtarabilirdik . Alex çıktıktan sonra forvet te adam gibi oyuncu kalmadı , tuncay ın biraz daha erken oyuna alınması 3 puanı getirebilirdi. Buarada milan-psv en son 0-0dı sonra noldu bilemiyorum .. Herşeye rağmen , inanılmaz heyecanlı bi maçtı , sesim de kısıldı buarada . Hatta yanımızda pofidik armutlarda oturanlar bana çok garip baktılar (Küfredince tabii) ama buna da alışkınım..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 beybin@ herşeyi bıraktım abide şu " pofidik armutlar" dediğin stadda ne arıyor? bi izah et aklım almadı yemin ediyorum[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: thug_life, 20 Ekim 2005 01:08 tarihinde demiş ki: what what stoppp jump oooo oooo duruma bakıp galatasarayı kutlamak elde değil adamlar ne kadar konuşsa az . . . Tromso ? allah aşkına sus. 6.seneye giricez dedigin olaylar biteli.Allah billah aşkına yeter susun.Yani Şampiyonlar Ligi Fenerbahce maçında gelipte kutlamak lazım bizi yauv ne desek az demek nedir bu kadarmı kompleksin var anlamıyorumki ben.[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 20 Ekim 2005 07:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Deplasmandaki mac bence grupdan cikabilecegimizi yada cikamayacagimizi gostericek. 2 deplasman 1 tane kendi sahamiz var biraz zor fikstur diye dusunuyorum.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: aKuMa, 19 Ekim 2005 11:02 tarihinde demiş ki: Shalke nin bayern munih macını biraz izledim. Adamlar gercekten iyi oynuyor. Fener icin zorlu gecicek mac.Ozellikle Lincoln u durdurmak lazım. once beraberlik sonra shalke diyorum. Demisim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bazı yorumları hic anlamıyorum.. bjk li adamın biri gelmiş m. united ı 40 yıl sonra yenmişiniz gibi bişey soleyip kendince dalga gecmiş.. gsli adam gelmiş biz uefa yı aldık aslanız kaplanız demiş.. bu yorumları yapan sahıslar orumcek kafalıdır.. gs nin bu sene,aldıkları(!) uefa kupasında,hangi takıma elendigini unuttular mı?!bjknın zor bela uefada tur atladıgını unutmuyorlar mı?! orumcek beyinli arkadaslar; avrupa kupalarında suanda onu en acık takım fenerbahcedir.. bu gotteki pişmaniye olmus dusuncelerden kandinizi kurtarın ve avrupa kupalarında fenerbahcemize destek verin.. bolece belki ikinci takım olarak şampiyonlar ligine katılabilirsiniz..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Seninkinde acaba hangi hayvan war????[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Valla iyi ki dün gece foruma girmemişim, girseeydim burada yazılan gereksiz mesajları görüp bende aynı gereksizlikte cevap verebilirmişim. Şimdi teker teker okudum bütün konuyu ve tekrar düşündüm "ne çok nefret edeni varmış Fenerbahçe'nin" Maçla ilgili olarak... Önder Turacı fanatiği oldum. İtalya'ya falan gitmeli Önder hemen bu maçtan sonra... Daum da mümkünse İtalya'ya giden uçağa Önder'le binsin ordan Almanya'ya geçsin bi daha da dönmesin. Ümit Özat... abi kaptansın ya hatırlatmama gerek var mı? O ne ruhsuz bir oyundur... Her kaleci hata yapabilir ama sırf kırmızı görmemek cezalı duruma düşmemek için kasıtlı olarak adamı indirmemesi affedilemez. Marco ne idüğü belirsizdi dün gece. Selçuk da aynı şekilde. Alex de aynı şekilde. Serkan da aynı şekilde. Anelka extra durgundu ama yinede çırpındı. "Appiah'a 8 milyon euro verilirmi salaklar" diyenler, mesajlarınızı bulup quote'lattırmayın bana şimdi teker teker, çıkın yazın buraya hata etmişiz falan diye. Luciano yine gol atmaya başladı ama o attıkça defansta sapıtıyoruz. Taraftar mükemmeldi dün gece. Hamit'e baskı yaptılar ama belirli bir sebebi varmıydı bilmiyorum. Küfür olmadı, alakasız tezahürat olmadı, sanırım Migros maç boyunca bağırdı ama tüm stad da pozisyona bağırdı. Ayrıca UEFA'ya da kafam girsin. Hangi akla hizmet Türk-Alman takımlarının maçında Alman asıllı bir hakem atıyorsun... Rezaletti hakem. Son olarak biz bu gruptan öyle veya böyle çıkarız, ama sonra rezil oluruz.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar