Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme...

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Dövme yaptırcam tam bu dirsek le bilege kadar yazılar oluor ya ole bişi ama ne yazdırsam fln hiç bulamıom :D Helcaraxe diye duşundum sonra yok dedim ne yazdırsam bir tane dovme gormuştum only god can judge me yazıordu ama o bolgeye de sıgmaz sanırım :D neyse fikri olan varmı ?[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Sosyal ağlarda paylaş

Bende tatoo yaptırcam bugün gittim beğendim P.tesi gelicekmi$. Eee modaya uymak gerek :)
Çok seviyorum ya o dirseğe kadar olan dövmeleri.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben $ekilli bi$iler seçtim.
Yazı yazdırcaktım japonca "herkes salaktır" yazdırıcaktım vazcaydım :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

Yok bea kalıcı dövme yaptırmam da.
Dediğim gibin tatoo yaptırcam. Zaten babam görse sever :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

bende dusunuyorum onlardan okul kapansında bi hele.japonca harfler yaptır anlamsız olsada olur okuyacak halletri yok ya =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 19 Ekim 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tatoo ların kalma suresi ne[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer ya$ küçükse iş başvurularında , okulda , askerlikte vs.vs. sorunlar yaratabilir dirsekten bileğe kadar olan dövmeler.. Ayrıca en çok acıtan yerdir :) İlla yaptırcam diyosan kolun daha yukarısına , sırta falan yaptır hem daha güzel duracaktır..

Tıbbi atık i$areti (biohazard) güzel durur mesela

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...