EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sendit.com dan siparişi verdim bakalım sorunsuz alabilecekmiyim :) kaç günde yolluyorlar? available on order yazıyordu statuste oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1 haftada yolluyolar diyo ordan alanlar. bi sorun çıkması halinde sendit.com un görevlileri baya ilgililer, bikaç msj öncesine bakarsan emrahag nickli üyenin parasını iade ettiler oyunu göndermede sorun yaşandığı için.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Status: Temporarily out of Stock Ve iptal edebilirsiniz siparişi diyor.İptal etsem acaba para çekerlermi yinede? /çekmiyorlar sanırım iptal ettim. http://www.gameseek.co.uk/productdetail/PC108tf5pufkbwkg3x/#specifications şöyle bi yer buldum ama minimum requirements kısmında "Star Wars Galaxies: An Empire Divided and a valid Star Wars Galaxies account" yazıyor.Sadece exp pack için cd key falan çıkıyor olmasın bu paketten? [Bu mesaj EagleEye tarafından 10 Temmuz 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 http://www3.cd-wow.com/detail_results_3.php?product_code=19303&subcat=pc bide burda var ama dvd bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: EagleEye, 10 Temmuz 2005 13:04 tarihinde demiş ki: http://www.gameseek.co.uk/productdetail/PC108tf5pufkbwkg3x/#specifications şöyle bi yer buldum ama minimum requirements kısmında "Star Wars Galaxies: An Empire Divided and a valid Star Wars Galaxies account" yazıyor.Sadece exp pack için cd key falan çıkıyor olmasın bu paketten?öyle olmaması lazım, sadece cd key almak için soe yle direkt irtibata geçme kgerekiyo çünkü.ama sen yine de işi sağlama almak için bi email at bu sitenin webmaster ına. büyük ihtimalle yanlışlıkla yazılmıştır o system requirements bölümünde an empire divided yazısı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 direk soenin rage of the wookiees reqiurements ından almışlar o bölümü o yüzden yazıyor sanırım.ordan verdim siparişi bakalım...(ordan dediğim verdiğim link, soe diil :)) [Bu mesaj EagleEye tarafından 11 Temmuz 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRkS1De Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben siparis werdim umarim gelir:)[signature][hline]No pain, no gain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 perşembe günü kargoya vermişler.hala gelicek bekliyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 geldi.ama tahmi n ettiğim gibi dvd olarak geldi şimdi bide netten çekmem gerekecek :P varmı bi yerlerde emule falan dışında hehe ayrıca bende swg cdleri var ama baya oluyo bunları indireli.şu trial zamanında indirmiştim.exp packler yok sanırım. [Bu mesaj EagleEye tarafından 21 Temmuz 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu konuda yardım almak için http://www.station.sony.com/en/instantchat.jsp adresinden live supporttan yardım alabilirsin.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: EagleEye, 18 Temmuz 2005 11:52 tarihinde demiş ki: perşembe günü kargoya vermişler.hala gelicek bekliyorum hehe. nerden aldn ne kadar surede geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Merhabalar, Ben de bugün sipariş ediceğim. 14GBP + Kargo masrafı (2,50gbp) Çok sorun çıkıyor mu gelirken? Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 şu anda pakedi alanların çoğu sendit.com dan aldılar. sorun yaşayanlar sendit.comla hemen irtibata geçip gereken yardımı aldılar, o konuda endişeniz olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rogergerson Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sendit.com dan alanlar oyun geldigi zaman posta ile mi geldi yoksa kargo ile mi geldi? KArgo ile geldiyse hangisiyle birde adres kısmında town kısmına ne yazdınız[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sendit.com dan sipariş veren arkadaşlar rogergerson ın sorusuna cevap verebilirler mi acaba?[hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 09 Ağustos 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rogergerson Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gecen hafta pazartesi gunu geldi. Birsey daha sorucam ilk basta account key sordu bende kitapcıgın arkasında olanı yazdım fakat launch pad de gene register expension var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: MrBomb, 09 Ağustos 2005 13:19 tarihinde demiş ki: sendit.com dan sipariş veren arkadaşlar rogergerson ın sorusuna cevap verebilirler mi acaba?[hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 09 Ağustos 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Sendit.com dan bu sabah elime ulaştı (tam 14. gün - Fethiye'de oturuyorum). Üzerinde -by Air Mail- yazıyordu. Yani postayla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: EagleEye, 10 Temmuz 2005 13:04 tarihinde demiş ki: http://www.gameseek.co.uk/productdetail/PC108tf5pufkbwkg3x/#specifications ben de şurdan alış ettim. umarım elimde patlamaz :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 patlamaz merak etme e-bay den bile kullanılmamış gönderiyolar : [Bu mesaj Gwindon tarafından 15 Ağustos 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 geldi sonunda olleeey! çok sevindim :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: MrBomb, 21 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: bu konuda yardım almak için http://www.station.sony.com/en/instantchat.jsp adresinden live supporttan yardım alabilirsin. chat client değişmiş sanırım? http://help.station.sony.com/cgi-bin/soe.cfg/php/enduser/std_alp.php diyor burda[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. [Bu mesaj Bone tarafından 25 Ağustos 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yo benim verdiğim adresten de instant chat e bağlanabiliyosun. senin verdiğin adres soe nin tüm oyunlar için genel olarak kullandığı, tamamen farklı acc.la bağlanman gereken support sitesi[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: (öss nedeniyle 10 ay ara) Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşlar ikinci acc'yi almayı düşünüyorum artisan olmak için.Kutu olarak almak yerine internetten cd-key satın almayı düşünüyorum. www.dlgamer.com dediler biraz bakındım sizce iyi mi ? Bir de benim için şöyle bir olay söz konusu.Bende oyunun Cd-leri yok malesef :) Sadece acc'm var.Cd-ler 2 blok ötede arkadaşımda bulunuyor istediğim zaman alabiliyorum.Total Exp alarak cdlerine de sahip olabilirim ama DVD sürücüm yok.Aslında gelebilir tam bilmiyorum babamın makinesindeki bozuldu tamirde eğer tamir süresi uzarsa kendisine yenisi alacak ve o tamir olursa eğer onu bana verecek :) Bu durumda sizce cd-key mi satın alayım yoksa total exp mi getirteyim ? Cd-key satın alma olayını biraz anlatabilirmisiniz ?[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 babicim satin aliyon iste cd key veriyorlar new user dan cd keyi girp kullanici adi ve sifre falan filani olusturuyorsun oluyor bitiyor[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave) Sevgi Lee (Crafter of FrF) Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yaa su anda the total experience i turkiyeye yollayan bi yer yok mu?? biz bulamadik da arkla gameseek olmadi lutfen yardim edin bize[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar