Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bugün işyerinde müdürün önüne gidip istifa mektubunu verdim. Ağzı açıkta kaldı. neden gidiyorsun ne yapacaksın dedi.bende saçmaladım kısmetse yarın bu iğrenç sektörde çalışmaya elveda diyorum artık bayıldım. Ve hepinize ısrarla vurgulayarak söylüyorum sakın bankacı olmayın olacaksanızda iki kere düşünün ... Bir daha asla Finans sektörüne bir işte çalışmam çalışacaksamda şartların çok iyi olması lazım..[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Eheheh Demeden Duramiycam bende Bekliyodum Ne Zaman Sıkılıp kacıcak diye :)[hline]Trust Is a Weakness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Hayırlı olsun ne diyelim. Biraz daha kalıp bir özel firmaya geçmeyi falan deneseydin veya belkide o yüzden ayrılmışındır. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Absolut, 30 July 2003 11:02 tarihinde demiş ki: Hayırlı olsun ne diyelim. Biraz daha kalıp bir özel firmaya geçmeyi falan deneseydin veya belkide o yüzden ayrılmışındır. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli absolutely[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 lol hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: EagleEye, 30 July 2003 11:13 tarihinde demiş ki: lol hayırlı olsun teşekkürler ......[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 benimde bi yakınım var bankacılık sektorunde, oda isinden cok mutsuz halde, ama onun mutsuzlugu seninkinden daha degisik bi nedenden kaynaklanıo galiba. muduru ruh hastası oldugu icin altındaki herkezi sinirlendigi zaman eziyo ve hakaret ediyomus, artık alısmıslar ama tabi rahatsız edici bisey. bole uluslararası bib ankada olmaması gerek bisey[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Özellikle kadın olanlar kimse üstüne alınmasın ama öyle bir sorun yaşadıkları zaman bütün gün personeline kan kusturuyo anlmadım gitti bu nasil bir davraniş şeklidir bende aynı dertten muzdarip deilim ama etrafıma bakıyorum senin tarif ettiğin tipten insan çok var...[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 neyse hayırlısı olsun şimdi ne iş yapmayı düşünüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Hayırlısı da sımdı ne yapıcaksın?[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yakınımın muduru de kadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Cuce, 30 July 2003 12:27 tarihinde demiş ki: Hayırlısı da sımdı ne yapıcaksın?[hline]Cuce iste bildigin cuce ehe imzama bakın forcedata :D[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Azmodai ne soracaksan özelden bana sor herşeye cevap verebilirim yok herkes öğrensin diyorsan burdan yazmaya devam et ..[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 iyi halt yedin millet işten kovulur bu adamda işten istifa ediyo batıyomu rahat töbe töbe :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: kermit_frog, 30 July 2003 14:22 tarihinde demiş ki: iyi halt yedin millet işten kovulur bu adamda işten istifa ediyo batıyomu rahat töbe töbe :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates kermit belirli nedenleri vardı ...[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 şaka yaptıydım lo[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 gawain in işten ayrılması, onun için daha hayırlı olacak. bundan eminim. :) Bol şans meslektaşım! ve hatta rakibim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 enocuğum tam anlamda rakibin olmuyoruz senin Bizim alanlarımız biraz farklı oluyor dal budak saldık sağa sola :D[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bende done done is ariyorum[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Gawain, 30 July 2003 11:01 tarihinde demiş ki: Bugün işyerinde müdürün önüne gidip istifa mektubunu verdim. Ağzı açıkta kaldı. neden gidiyorsun ne yapacaksın dedi.bende saçmaladım kısmetse yarın bu iğrenç sektörde çalışmaya elveda diyorum artık bayıldım. Ve hepinize ısrarla vurgulayarak söylüyorum sakın bankacı olmayın olacaksanızda iki kere düşünün ... Bir daha asla Finans sektörüne bir işte çalışmam çalışacaksamda şartların çok iyi olması lazım..[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Hayırlı olsun sana bir / madalya da,kalım :-P O[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bir zamanlar ben de istifa etmiştim *!Caddebostan Mc anılarını hatırlar* eh geçmiş zaman[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkürler :D[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Gawain, 30 July 2003 20:03 tarihinde demiş ki: bana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkürler :D[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı bilinmezki seni ise alanı ne yapmak gerek :-)[hline]*Altyazili Filimlerden Alinti* İngilizcesi : Fuck Turkce alt yazi : Lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hayırlı olsun kardeş. bu konuda deneyimliyimdir baya. :)[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar