Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazı Ünlülerin Unutulmaz Gafları.

Frasier

Öne çıkan mesajlar

Sanat podyum ve televizyon dünyasının ünlü isimleri bazen öyle gaflar yapıyor ki, duyanlara "Bu kadar da olmaz" dedirtiyor. Ünlülerin gaf yapması herkesi şaşırtır. bir o kadar da herkesi güldürür. İşte bazı ünlülerin unutulmayacak gafları :)

Cüneyt Arkın : İstanbul'un 5'te yarısını gezdim.

Şenay Akay : Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar.

Asena : Elimde olmayaraktan silim sürtmüş olabilir.

Ebru Gündeş : Sade sadelikten gelir. O yüzden sadeyi seçtim.

Tuğba Özay : Kameramanlar elbiseyi çekmiyorlar ki, kamerayı alta koyup iç organlarımızı çekmeye çalışıyorlar. Bu arada tek estetiksiz mankenlerden biriyim ben..

Seren Serengil : Telefonla bağlanan seyirciye soruyor;

"Sevgilin Nereli?"
Karşıdaki ses : " Kars "
Serengil :" Doğu Tarafı Oluyor Değil mi? "

Öykü Serter : Evet tüm bilgilerimizden puanları aldık. Sadece dış bölgelerimiz kaldı.

Gülben Ergen : Sizin karşınıza iyi çıkabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım.Her geleni yaptım.

Doğuş : Müzikte tek eksiğim opera.

Hilal Cebeci : Takip mesafesi, mesela ben şu anda 40 km hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40km olmalıdır.

Sunucu : " Ama Hilal hanım, bu durumda İstanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir."

Ece Erken : Evet sevgili seyirciler ikinci tura geçmeden önce birinci tura başlıyoruz..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
Sosyal ağlarda paylaş

Hilal cebecinin muhabbetini dün sınıfta yaptık. Tesadüf oldu.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

hilal cebeciyi tek geçiorum =)[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de...
O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!..
Yılmaz Güney
Sosyal ağlarda paylaş

hilal cebeciye HASSTA oldum.. sınıfta hoca tip tip baktı napıo bu herif laptopta diye[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hilal Cebeci : Takip mesafesi, mesela ben şu anda 40 km hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40km olmalıdır.

Sunucu : " Ama Hilal hanım, bu durumda İstanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir."

ahhhhh[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hilal Cebeci : Takip mesafesi, mesela ben şu anda 40 km hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40km olmalıdır

harbi zuhauh[signature][hline]Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been river has been poisoned,
Only after the last fish has been caugt,
Only then you find that money cannot be eaten

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...