infected Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 cs artık sux diyoruz o yüzden[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: molpedin varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 öyle abi, hoşgeldin aramıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 eheh aklıma beta 5 geldi :) meuhae elinde avp koşarken adam vurudun farketmezdi şimdi hiç değilse hareket halindeyken vuramıyosun biraz :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 evet beta 5 zamanındaki bi ilginc durumda tmp mp5 dan daha gucluydu.. smdiki gibi oyunun en gücsüz silahı deildi yane..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 evet o zaman hep tmp kullanırdım valla ben awm severim sık sık kullanırım evet silah public serverlar için üstün ama oyunun teamplay için tasarlandığını unutmayalım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 abi siz sylveria.org da takılın orda ***katil*** mi ne var bi de bunun arkı var kesinlikl aynı cafedeler :) onun nicki de ***...*** tam bilmiyom nokta koydum bunlar infernoda bekliyolar baya bi kişinin ölmesini sonra gidiyolar bi balkon gibi yer var orda birisinde kold birisinde de sınaypır round bitene kadar sote muhaha :) kicklediydi sonra adminin teki hehe[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Awm Awm Awm Manyagımdır(nasıl yazılıodu unuttum manyağıyım)heh oldu ıste ondan[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar