Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Wireless mouse u çekmeye kaldıran bir insan. Allahından bul yani dicek bişeyim yok artık.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 mouse ını çekmeceyemı kaldırdı anlayamadım beyau[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Birde söyleyince ben nerden bilim gibi bir tavırları oluyor Asıl ona sinir oluorm.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Çekmeceye kaldırmış sanırım Mause'yi ona kızmış feryat ediyor :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bilmediğin şeye dokunma, ayrıca mouse'u çekmeceye koymak nedir ya?? :D:D:D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben de kardeşim bilgisayarın başına oturduğunda mouse'u alıp kacardım kalksın diye.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Hehe, ben de aynısını yapıyorum Toggie :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Hehu. İyidir iyidir. Bende baya uzun bi süre mp3 çalıcımı aramıştım. Bugun evdelerdi şuan kaybolan bişi bulamadım ama muhakkak vardır.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 temizlik imandan gelir..olur ole seyler..:)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 :) Olur b@B takma ;)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hehe.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 [Bu mesaj Slat tarafından 18 Ekim 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Frasier, 18 Ekim 2005 16:52 tarihinde demiş ki:Mause'yi mauheae mause ne abi :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ne yapsın alamamış kendine bir bilgisayar. Kimse öğretmemiş ona bilgisayarın ne olduğunu. Mouseun ne olduğunu öğretmemişler. Wireless mouse'u olan bilgisayar hiç görmemiş. Belki de doğrudürüst bilgisayar bile görmemiştir. Üç kuruş için sabahtan akşama kadar elalemin evini temizler o temizlikçi. Kusura bakma öğrenememiş wireless mouse'u.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 18 Ekim 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 onu birak benim kablosuz klavyeyi ve fareyi aldi dolaba koydu DOLABA BE DOLABA CUSSSS nerde dedim cevap? -ha su bilgisaayaaarın onundeki SEYLER mı?! onlari dolaba kaldırdım -(!!!!!!!)[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Farklı bir bakış açısı geldi Sensible'dan yarı dram yarı hüzün dolu bir post görüyoruz üst tarafta. Evet haklısın.İyiki boxer,corap görmüş onlarada buzdolabında denk gelebilirdik. Madem teknoloji namına bilgin yok ellemiyecen. Ellemesin bırak kalsın öle orası. Paraşütleride Balon yapıp kapımamı asıcak görmedigi için. Ya da görmüştür galiba onu ne dersin ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Monitorumu tuz ruhu ile silan temizlikçimiz vardı. Sen neyioon :)[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 artık tüm temizlikçilerin manyak olduunu ve hepsinden nefret etmek gerektiini anladım... Bizimki de ayrı bi manyak...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Eternal, 18 Ekim 2005 17:13 tarihinde demiş ki: Farklı bir bakış açısı geldi Sensible'dan yarı dram yarı hüzün dolu bir post görüyoruz üst tarafta. Evet haklısın.İyiki boxer,corap görmüş onlarada buzdolabında denk gelebilirdik. Madem teknoloji namına bilgin yok ellemiyecen. Ellemesin bırak kalsın öle orası. Paraşütleride Balon yapıp kapımamı asıcak görmedigi için. Ya da görmüştür galiba onu ne dersin ? Kadının işi evi düzenlemek temizlemek toplamak. Ayrıca bütün oraları da siliyodur ıslak bezle. Ona o şey orada duran ne idüğü belirsiz elektronik bir alet. Kaldırmış işte biryere. Dokunmasını istemiyorsan tembih edebilirsin. Bu size temizlikçiyi aşağılama hakkını vermez (çoğul konuşuyorum).[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Aşagılamıyorum ki. Allahından bulsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben asagalamıyorum cunku bilgisayar nedir biliyor evinde var :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 İyi de tembih etsen de aynı şeyi yüz kere yapıolar. Hep tembih ediyosun, hep yapıyolar. Bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek ayıp.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ya bu söledigim sadece bir örnekti.3lü prizi biblo dolabının içinede koyabiliyor. Var degişik versionları.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 benim klavyeyi muslukta su ile yıkıyodu bizimki. üstüne deterjan bile dökmüş. çok acımıştım 70 dolar vermiştim oklavyeye[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 öeh yani. Hayır plastik bi şeyi de yıkamazsın ki öyle muslukta, insan bi sorar bunu yıkayayım mı diye...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 18 Ekim 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar