Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zekeriya Beyaz'in son aciklamasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çuş degil ohaa [signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Hıyar derler düşünürüm....
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!

[Bu mesaj Zerglingtr tarafından 19 Ekim 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Karşılıklı sevgi ve huzurla öpüşmek, sevişmek, birbirlerinin dudağını öpmek, emmek hepsi sevaptır.
[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Ekim 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cinsellikte yasak öyle bir abartılmış ki, eşinizle yaşadığınız normal cinsel ilişki bile gölge altına giriyor. Sanki bir suç, günah gibi algılanmaya başlanmış.

dogru demis...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
oruç cinsel ilişkiyle açılabilir dışında yanlış bişey sölememiş bence[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Mesaj tarihi:
said:
Şimdi oral seks denen şeyler var. Biz onu çoktandır inceliyoruz, öpüşüldüğünde boşalma olmadığı için nasıl oruç bozulmuyorsa, oral seks de orucu bozmaz. Oral seks tabii kadını da erkeği de aşağılayan bir şey ama bu yolda bir yasak yok. Yasak olmayan alan serbesttir. Tabii rıza, örf, adet devreye girer. Karşılıklı sevişirken taraflar anlaşarak birbirinin cinsel organlarını ağızlarına aiabHirter, boşalma olmadığı sürece oruç bozulmaz.
[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
adam bilgilendirmek istiyo ama bazen fazla açık anlatıyo ya da saptırılıyo söyledikleri[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Mesaj tarihi:
Ahahah yakında röpörtaja gelen gazetecilere de saldırır:D Durun uleyn sevaptır sevap:P[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
Mesaj tarihi:
Oral sexi uzun zamandır incelemesi konusuna koptum...[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
Mesaj tarihi:
Yanlış topiğe atmışım, pardon :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 19 Ekim 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...