BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yolda görsem laf atarım.. baktım üstüme gleiyor dalarım.. dayak yemek de umurumda olmaz[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Siz bide buna bakın...[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
armra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çamaşır makinasının ne oldugunu bilmeyen bir afrika yerlisi nasıl ki, çamaşır makinasına ihtiyaç duymuyorsa; giysinin ne oldugunu bilmeyen bir avustralya yerlisi için de çamaşır o kadar büyük sorun oluştur. bizim özgürlük arzumuz da, sudan mütevellit sandığımız okyanusta susuz kalıp boğulmamızdır.[signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 16 Ekim 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Hay o küçük diline yaptırdığın piercing'leri şapiiim demek geldi içimden[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 alayı velet. küçük dil muabbeti de iğrenc baksana salyaları akıyo elemanın :Pp[signature][hline][b]cats rulz =) biliyo neyın ne oldugunu artık hersey duzenıne gırıcek ınsallah ama o kendıne guvenmıyomus daha once bırısı canını yaktı sanırım anlatmıyo bana bu kadar gözyaşından sonra işler oluruna varsın lütfen allahım lütfen. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 16 Ekim 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bunlar garip yaşam platformu :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 böğüüeeeeee.... *!kusar*[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: BabacumMostors, 16 Ekim 2005 21:12 tarihinde demiş ki: yolda görsem laf atarım.. baktım üstüme gleiyor dalarım.. dayak yemek de umurumda olmaz Yolda görsem odunla döverim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Mavi, 16 Ekim 2005 21:34 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 16 Ekim 2005 21:12 tarihinde demiş ki: yolda görsem laf atarım.. baktım üstüme gleiyor dalarım.. dayak yemek de umurumda olmaz Yolda görsem odunla döverim. Yolda görsem ellerine sağlık derim[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hangi akıl ve mantık çerçevesinde yapıyolar bunları acep ?[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Mavi, 16 Ekim 2005 21:34 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 16 Ekim 2005 21:12 tarihinde demiş ki: yolda görsem laf atarım.. baktım üstüme gleiyor dalarım.. dayak yemek de umurumda olmaz Yolda görsem odunla döverim. kızılcık olsun.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 OH MON DIEUU!!!1!1 yemek yiyodum bütün istahim kapandi be... amcamlar kasmi$ resmen.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... Sie wird heute Nacht nicht untergehen NowLylidE..
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 nasıl bi zevktir bu, manyaklar, kola sokmus kulagına yuh ben soksam onu ona, dover beni[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 iş güç tabi...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: vaniLLe, 16 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki: OH MON DIEUU!!!1!1 yemek yiyodum bütün istahim kapandi be... amcamlar kasmi$ resmen. kasmak ne kelime...[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bunların agzını burnunu bir etmekten büyük zevk alırdım bunlar insan ziyanlıgı ziyan bunlar[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 şeytan bunlar şeytan[signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
khalad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Yaratık bunlar...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Allahım ya rabbim yaa. Ne kadar öküz dana mal hayvan ve saf insanlar yetişiyo bu dünyada. Adam acı çekmekten hoşlanıyo. Var mı böyle bi salaklık Allah aşkına!!!![signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben bunlarin tipini varya...
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 azcık daha kasın 100 mesaj olucak :)[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bi tek sizin doğrunuz var dimi dünyada. Adamlar öyle olmak istiyosa olur, bunu da tartışmak kimseye düşmez.. Size ne..
heso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Rebelution, 16 Ekim 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Bi tek sizin doğrunuz var dimi dünyada. Adamlar öyle olmak istiyosa olur, bunu da tartışmak kimseye düşmez.. Size ne.. bende agızlarını burunlarını kırmak istiyorum ama dememiz gereken bu[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 abi irenç bişey lan bu, aptal biraz bu adamlar
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mazoşist bunlar kendine acı çektirmeyi seviyolar[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
Öne çıkan mesajlar