Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk kazam..(çok ufak ama... olsun)

MeSh

Öne çıkan mesajlar

otoparktan geri geri çikarken Saab 9000'in (98-2000 arası bi model) arka tampona dokundurdum, tamponun ucu yerinden çikti birazda yamuldu.. Kendimi yetersiz hissettim birden. (3-4 saat önce oldu bu arada...)

Sizin ilk kazanız nası oldu? ilk kazasinda büyük birşey yapan yoktur herhalde. yoksa var midir? :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

aman hocam kazan böyle olsun ya...

ben trevetuardan zıplamıştım jiple direkt karşı şeride geçmiştim, ve bir tadelle yüzünden
bir kere kamyonun altına girdim
ikisindede hiçbir yerim sızlamadı bile
verilmiş sadakam varmış diyorum

1- Alkollü adamları yanına alıp araba kullanma
2- Arabada çikolota paketi açma
3- Hız yapma

bu hayatta bunları öğrendim ben[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

9-10 yaşlarında köyde yeni kullanmaya başlamıştım çocuğun biri boncuk tabancasını bana doğrulttu ben kafamı direksiyon altına sokarken aynen öndeki arabaya vurmuştum.
bişey olamıştı ama çocugu dövmüştüm[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki hafta salı günü E-5 de gidiyorum. Malum köprü inşaatı fln var yol durarak ilerliyo bende en sol şeritteyim. Arabada bi sarsıntı oldu aa bune yine stopmu etti bu araba bi acayip ha fln diye içimden geçirirken baktım vites boşta ee nedir bu fln darken aynaya gözüm takıldı arkadan bi denyo kartalın içinden şaşkın şaşkın bakıyo. Tereddüt ettim inip inmemek konusunda haberlerde izliyoruz çarpıp arabayı kaçırıyolar fln neyse bu indi baktı bişey yok dedi bende anahtarımı aldım indim bi baktım bişey yok hadi eyw. bindim arabaya devam ettim.

Aynayı kontrol ettim yine arkamdan geliyo aslında arabaya bindiğimde başka şeride geçip gitmeyi içimden geçirdim ama o gider zaten diye aynen devam ettim. Neyse önümdekileri yakalayınca trafik yine durdu yaklaşık bi 100-150mt kadar gittikten sonra bende durdum normal olarak ve *GÜMMM*

Arka tampon tırnaklarından attı derin çizikler oluştu. Tekrar atar ileride başıma iş açmasın diye değiştirin dedim servise bakalım yarın teslim alıcam ne yapıldı bilemiyorum ..

Acemilerden uzak sürüşler dilerim :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

eheh vodan geçmiş olsun, kartallar şahinler taksiler ticari araç kullananlar nedense biraz sakat oluyor dikkatli olmak lazım[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

iki tarafada yesil yaniyo ben ana caddedeyim 120 ile felan gidiyorum baya genis bir cadde adam soluna bakmadan cikti adama carpmamak icin direksiyonu sola hafif kirdim ama kurtaramadim carptim sonra o hizla duramadim orta refruje ciktim anca ole durabildim.devleti mahkemeye verdik yaklasik 3 sene oluyo ve hala sonuc yok :) herkeze gecmis olsun bu arada[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 03 Ekim 2005 01:24 tarihinde demiş ki:
Önceki hafta salı günü E-5 de gidiyorum. Malum köprü inşaatı fln var yol durarak ilerliyo bende en sol şeritteyim. Arabada bi sarsıntı oldu aa bune yine stopmu etti bu araba bi acayip ha fln diye içimden geçirirken baktım vites boşta ee nedir bu fln darken aynaya gözüm takıldı arkadan bi denyo kartalın içinden şaşkın şaşkın bakıyo. Tereddüt ettim inip inmemek konusunda haberlerde izliyoruz çarpıp arabayı kaçırıyolar fln neyse bu indi baktı bişey yok dedi bende anahtarımı aldım indim bi baktım bişey yok hadi eyw. bindim arabaya devam ettim.

Aynayı kontrol ettim yine arkamdan geliyo aslında arabaya bindiğimde başka şeride geçip gitmeyi içimden geçirdim ama o gider zaten diye aynen devam ettim. Neyse önümdekileri yakalayınca trafik yine durdu yaklaşık bi 100-150mt kadar gittikten sonra bende durdum normal olarak ve *GÜMMM*

Arka tampon tırnaklarından attı derin çizikler oluştu. Tekrar atar ileride başıma iş açmasın diye değiştirin dedim servise bakalım yarın teslim alıcam ne yapıldı bilemiyorum ..

Acemilerden uzak sürüşler dilerim :)

Ayni olay gecen hafta benim basima geldi. Tek farki bana minibus carpti arkadan arka tampon komple gitti araba da 2006 audi a3 daha 300'de...........................[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

herkese geçmiş olsun.. araba sahibiyle bu akşam konuşcaz, sinemaya yetişiodum çıktım gittim bekçiye söledim sölesin diye.. yamulmuş tamponu düzeltmek ne kadar patlar? Çok çok hafif bi yamukluk var elle bastırınca normal şekline giriyor o derece. arabada saab 9000 işte :-/[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun herkese...

Benim ilk kazam 4 sene önce başıma geldi;
Eniştemler bize gelmişti, yatıya kalmaya. Neyse uyudu herkes ben eniştemin arabasının anahtarını aldım,(Bir nevi yürütme işlemi, ehliyet falan yok) gece saat 03:40 gibi araba ile dolaşmaya başladım.
Tabii uykuluyum :) önümden kedi mi geçti yoksa ben mi öyle sandım bilmiyorum, ezmiyim diye sola kırdım direksiyonu ve güm yan daki minibüse girdim.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

1 sene önce Ben otoparktan yerimden çıkarken (yaklaşık 5-19km hızla) arabanın biri seyir halindeyken paaaat diye çarptı. suç onda olmasına rağmen bide benim üstüme yıkmaya çalıştı ama 3 ün 1 ini aldı. benim arabanın (Subaru legacy) sol ön tamponu ezildi . diğer arabanın( Uno ) sap ön tampon sağ ön far sağ ön kapı sağ arka kapı ve sağ arka farında hasarlar oldu :D sakın uno almayın teneke mübarek allah bilir ben o arabaya 100 km ile çarpsam adamın kurtulma şansı olabilirmi :D

[Bu mesaj Bert tarafından 03 Ekim 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

98 senesinde viraja hızlı grip araç ile savruldum. yolun ortasındaki yüksek kaldırıma çarpmamak için sağa kırdım ve kaldırımı kurtardım. fakat sağ tarafta hareket etmeye başlayan AS900'ün ön tekerine tosladım. sağ kapıya kadar olan kısım gitti. motorda veya ön camda hasar yoktu. eğer kamyon biraz daha hızlı ilerlemiş olsaydı altına giriyordum.

araç: 91 model audi 80 1.8S

saygılar.[signature][hline]paramecium[ZopiK]
paramecium=TRK=
paramecium[MoR]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Mordrac_, 03 Ekim 2005 10:12 tarihinde demiş ki:
Ayni olay gecen hafta benim basima geldi. Tek farki bana minibus carpti arkadan arka tampon komple gitti araba da 2006 audi a3 daha 300'de...........................

2 kere vurma kısmıda mı aynı? Heralde Dünyada sadece benim başıma gelmiştir diye düşünüyordumda.
Benimde daha 1. ay dolduğu gün serviste arka tamponu sürttüler boyandı. 2.400kmde de çarptılar işte ama 300km deki arabaya çarpmaları baya moralini bozmuş olsa gerek. Yinede beterin beteri var Prawler 300km deki arabayı pert etme başarısını göstermişti.

Herkese geçmiş olsun.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha bugün ev için aidat ücreti geldi.. liste yapmişlar doğalgazdı şuydu buydu. altınada not düşmüşler..

gelen şikayetlerden biri de otoparktan hızlı çıkıldığı yönünde, bundan dolayı arabalarda çizilme,sıyrılma hatta daha da önemlisi sağlığa zarar gelebilir lütfen dikkatli olalım. gibisinden birşey :P ee tabi bina sahibinin önünde kazayı yapınca affetmedi adam[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha ehliyeti alalı 1 hafta fln olmuştu.sinemaya gitmek için bizim eski opel corsa yı aldım babamdan.otoparka park ederken yandaki arabaya biraz yakın parketmeye çalışmışım sanırımki aramızda ufak bi sürtüşme oldu :) ama babamı kandırdım otoparkta çizip kaçmışlar die :P[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HocaEfendi, 03 Ekim 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
şahinciler ve doğancılara laf atmayın alayınıza gider yaparım :D bende doğancıyım.allaha şükür deli gibi kullanırım ama hiç bi ufak sıyrıgım bile olmamıstır.

Afferim hızlı kullan vur birine ölsün gebersin o zmn yavaş kullanırsın[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

pek kaza denemez, önümdekine sağ arkadan vurmuştum o sola dönerken sonra kaçmıştım[sadece brz boyası gitmişti arabanın].[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 03 Ekim 2005 19:16 tarihinde demiş ki:

2 kere vurma kısmıda mı aynı?

yok iki kere vurmadi ama diger kisimlar ayni. Arabayi aldim bu arada aldigim izlenimler sonucunda Audi Senyildiz Turkiye'deki en iyi servis diyebilirim herseyiyle kusursuz. 5 gunden az kaldi serviste yoksa aliyodum A4u :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...