sir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ÖZR NE YA!?!?evreni yaratan enerji bana sabır ver yaa..[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: sir, 19 Ekim 2005 20:02 tarihinde demiş ki: ÖZR NE YA!?!?evreni yaratan enerji bana sabır ver yaa.. ehüeühüeüh ÖZÜR demek ehüeüheüeh[signature][hline]by_SeaGle
sir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 türkçeyi düzeltmeye çok hevesliysen paşa paşa ÖZÜR yaz, LÜTFEN yaz..onu demeye çalışıyorum ama anlayana..oki falan de türkçe değil bu arada..[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kesinlikle bende bu konuya katılıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 "Türk konuşmaz, söylenir.." diye bi laf var..burda söylenmenin bi yararı yok kendi kendine...[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 o zaman söylemeyelim yapalım hep birlikte hade adminlerle görüşelim her ama her bölümde "TÜRKÇE'YE DİKKAT LÜTFEN" adında topiç açalım insanlar girerken baksın ok?[signature][hline]by_SeaGle
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gerçekten iyi olur[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hade herkes adminlere ilgili Ö.M aatsın ok?[signature][hline]by_SeaGle
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 peki şahsen şimdi atıyorum ben türkçeyi mükemmel kullanmasam da türkçeyi kaybetmek hiçbirimiz istemeyiz.. [signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü [Bu mesaj Polly tarafından 19 Ekim 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yok artık daha neler.hatta yeni uye alımlarında nickinde turkce karakter bulunmayanların uyelıgı kabul edilmesin fln lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sahiden ciddi bi konu ltfn dalga geçme bu arada blackrose,zegna,innkeeper ve nefr e Ö.M gönderdim[signature][hline]by_SeaGle
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Pyro, 19 Ekim 2005 20:28 tarihinde demiş ki: yok artık daha neler.hatta yeni uye alımlarında nickinde turkce karakter bulunmayanların uyelıgı kabul edilmesin fln lol. gerçekten bazı insanlara laf anlatmak çok zordur...bu iş bataklıkta yüzmeye benziyor.. tamam arkadaşım sen "lol" de "ok","bye","hi","pm" de merak ediyorum acaba çocuklarımıza "tamam" dediğimizde bizi anlıcaklar mı?[signature][hline]Follow the Darkness...
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sadece blackrose biliodum... bi de şöyle bişi var..yazıda mesela kolaylık olduğu için "ok" filan kullansam da günlük hayatta hiçbi ingilizce kelime kullanmam..bu da doğal bence..[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 lol diyerek başlamak istiyorum önce.Bu muhabbetler çokça yapıldı burda,çoğu kişi ,konuşşa baya konuşacak kişiler artık konuşmuyor bile.Boş bir muhabbet oluyor sonu çıkmıyor,nette LOL daha kolayıma gelir LOL yazarım,ROFL yazarım,en azından "adres ver pis pk kapısalım,yemez dimi baps" falan diyerek türkçeyi kirleteceğime diğer dilleri kullanırım.Diğer taraftan korumamız gereken bir dilimiz var,bunu korumalıyız falan filan..Ama yani sonuç ne ki,global dünya,herkes kendi kültürünü korusa işimiz var..İnternet,kültürü korumak için doğru yer değil,bence.. p.s.Kimsenin gerçek hayatta LOL diye güldüğünüde görmedim bu arada,gören varsa cidden ilginç şeyler oluyor demektir.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 lance seni yakalarsam ehüehü:D bu arada slm kardeşim ya lütfen biz lol kullanma demiyoruz ama İNGİLİZLEŞMEYELİM diyoruz DESTEK?[signature][hline]by_SeaGle
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: angband, 19 Ekim 2005 20:33 tarihinde demiş ki: gerçekten bazı insanlara laf anlatmak çok zordur...bu iş bataklıkta yüzmeye benziyor.. tamam arkadaşım sen "lol" de "ok","bye","hi","pm" de merak ediyorum acaba çocuklarımıza "tamam" dediğimizde bizi anlıcaklar mı? ben kendi dediklerimden sorumluyum,sende kendi dediklerinden.o yuzden bnm kullandıgım sozcukler senı bu kdr ılgılendırmesın.sen nette kullandıgın sozcuklerı normal ya$amda da kullanıyorsan napayım?nette bir lol dememizden cocuklarımızın anlıcagı kelımelerı de getırdın ya lafı ne dıyım;hayal gucun cok genı$.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 +1 bu arada..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 abi bune sacmalik ya :) ben simdi burda ı ğ ş yazmıyorum diye gercek hayattada kullanmiyomu olcam...
riverkhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Janitschar, 19 Ekim 2005 15:48 tarihinde demiş ki: @riverk "....." ne demektir? Türkçe abecesine özgü harfler kullanılmayınca böyle şeyler olabiliyor. Sıkmayın canınızı, takmayın kafaya bu tür işleri... Türkçeymiş falan boş işler bunlar.. Ne kadar çok ingilizce sözcük kullanırsak, Türkçeye özgü harfleri de atarsak bir kenara(!), o kadar ilerleyeceğiz. Ha tabi takma ismim de Türkçe değil, farkındayım. Saygılarımla, Ekleme: İlk mesajımda yaptığım hatayı şimdi farkettim. Doğrusu tabiki sikmayin caninizi olacak. Yaptığım bu hatadan dolayı canım çok sikildi(!) Kusura bakmayın. [Bu mesaj riverkhan tarafından 19 Ekim 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Klavyeye sonradan eklendikleri için,yer itibariyle klavyenin sagında kalıyor türkçe karakterler.Yazması da kasıyo o yüzden[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bilgisayar Turkcesi istemiyorsaniz. Ingilizce egitim veren okullari kaldirin her hafta 1 essay yada turevi birseyi ingilizce olarak yazmaktayim vede ingilizce klavye kullanmaya alistim. Simdi essay yazarken baska turlu burda muhabbet ederken baska turlu yazmaya alisamam. Yada essay yazarken Q. burada F klavye kullanmamda mumkun degil. Ve son olarak turkceyede oldukca hakimim hem yazarken hem konusurken yani boyle seylerin etkileyecegine inanmiyorum.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bilgisayar teknolojisinde biz turklerin en cok kullanilan web site teknolojisinde pek bir rolumuz olmadigi icin pek bir sey yapilamio gibi gelio bana.en buyuk ornegini dun yasadim adamlar php scriptleri bi guzel yapiorlar.ama ingilizce charsetlere gore.he rabet gorsun diye turkce dil eklentiside yapiorlar ama bu bole gelmis boyle gitmis.. durup dururken simdi milliyetci olmayalim :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya şunu söylemek gerekirse ben her şeyi Dil Bilgisine göre yazmaya özen gösterirdim.Hala göstermeye çalışıyorum ama arada baya şaçmalıyorum :) Star Wars Galaxies oynuyorum ve oyun içinde gruplarda sürekli konuşuyorum mecburen.Türkçe karakter olmadığından arkadaşlarımla mecburen bozula bozula konuşuyorum. Artık alışmışım oyundan msn'de bile nasilsin gibisinden şeyler yazıyorum :) Düşüncen güzel.Alt üstü 5 harf eklenecek :) Mail Bomber mi devreye girse acaba uheuhe :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yazarken sakınca görmüom ben msn, forum, chat vs...tabiğ konuşurken hem iirenç duruo hem gereksiz..[signature][hline]MSN Paticik Kızlar Klübü
Öne çıkan mesajlar