damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 son patchden sonra bu meret calısmadıgı ıcın moblardan dusen itemlerin nekadar oldugunu göremıyorum,bu addonun türevi olan bir addon bılen varmı?veya düşen itemlerin vendor satıs fıyatlarını gorebılecegım bir addon(lütfen paket mod ismi olmasın,tek tek sekerekten olsun)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sellvalue vardi simdi calisiyormu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 iyide actioneer bende calisiyor :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Auctioneer'ın işini yapabilen KC_Items ve AuctionMatrix var. KC, AM'e göre daha iyi. Umarım Auctioneer'deki çakışmaları düzeltirler ..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bende çalışıyor indirdiğin yerden update'i yapmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kendi sitesinde var 1.8 ile calisan gama versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gama, alpha olucak, sonra beta.. çok yolu var :) Neyse en azından yakında gelir..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Gamma dan sonra release geliyor :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Öyleymiş.. Kurdum çalışıyor canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Qui tam olarak neyi kurdun link verebilir misin?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bu adresten "Gamma" olanı kurman lazım. http://auctioneeraddon.com/dl/[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Dur dur Auctioneer konusu acılmışken , bir soru sorayım . Bu gamma versionu bende çalışmiyor ,gerçi eskiside çalışmiyor ya o da ayrı. Bunun çalıştırma yolu nedir ? /auctioneer - slash komutunu vermişler , onuda yemiyor o meret ? komutu kabul etmiyor zaten de ,onu yazınca da bildigin standart / help to other bilmem ne ... diğer yaziveriyor. nedir bunun yolu yordamı , çalıştırmanın ? bu 1.8 mahvetti addonları , mok oldu addonlar .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 19 Ekim 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Birara auctioneer ın sitesinden 1.8 çıktığın akabinde tek bir dosya yayınladı bu üzerine yazın idare edin gibisinden. Halen öyle kullanıyorum sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar