naddz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 arkadaşlar ben warrior umu ench/tailor yaptim. :) bayağı da ilerledim artisan ench olmak üzereyim. yani geri dönmem artık. (veya dönmek istemiyorum) blacksmith olmadan warrior olmak çok mu zor olacak? bir priest açıp onu da blacksmith mi yapsam :p yuvarlanip giderler..[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ne alakas1 var wariorda illa bs olcak die bisi yok cogu warior zaten bs almaz genelde mining herb falan al1olar bs alanda var ama bs masrafl1 is priler falanda illa alch herb al1cak diye biseyi yok mining eng alan var falan filan yani cok uzun sure rahat rahat yasars1n hatta tailorla mooncloth robe falan yap1p satars1n dunya para k1r1yosun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 para yapacam diyorsan skining + mine derim ben :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Trade skiller kendinden çok başkalarına çalışıp para kazanmak için var olduklarından çok da önemli değil..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 saolun içim rahatladi. ama blacksmithlerin kendilerine yaptiklari silahlari armorlari ben satin almak zorundayim. mesela arcanite reaper ın fiyatı falan hakkında bilginiz var mı?[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bence yasar uzun bi sure[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sonucta reaper yaparken gerekli malzemelerin hepsini toplarsin, adam da sana 50g karsiliginda yapar...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yav sen bi lvl 60 ol sonra dusunursun reaperi :) sen ilk basta mumkun oldugun kadar para yapmaya bak.cunku reaperdan once at alacan unutma :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 eger b1 guildeysen falan mutlaka bs c1kar al1rs1n ne kadar gerekiyosa arcanite bar verirsin adama bedavaya yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hehe. atı saçımızı süpürge ederek bişiler yaparak ta olsa alacaz o allahın emri. gerekirse mage imin bileziklerini satarim lol. evet ya ben fazla arcanite reaper hayali kurmuşum :)[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Nerdeyse tum tradeskilleri denedim.. Herbalism-mining ikilisi 275 den sonra topladiginiz itemlarla inanilmaz para getiriyor..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 60 a kadar herb / skin git. herb ile topladigin ottan gerekli potlari yaptirt kendine. skin ile para kazan. 60 ta herkeze onerdigim gibi engineering al. frost nova atip karsidan ahanda sana pyro atcem dien magein kafasina thorium grande atinca komik oliyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 skinning&herbalism vardı bende,güzel para yaptım kısa zamanda. blacksmith olmayan warrior çok da güzel yaşar yani. engineering aldım şimdi skinningi bırakıp. mesela 2v1 alıyosam eskiden,artık 3v1 koşuyorum sdh[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Head, 19 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki: skinning&herbalism vardı bende,güzel para yaptım kısa zamanda. blacksmith olmayan warrior çok da güzel yaşar yani. engineering aldım şimdi skinningi bırakıp. mesela 2v1 alıyosam eskiden,artık 3v1 koşuyorum sdh yazistaaaa.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hicbirsey almasanda olur. Beni cok sýkýyor sahsen onu topla sunu yap. Ben hic bir profession almadim lvl 60 oldukdan sonra belki denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar