pogodi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Dingaer, 13 Ekim 2005 14:25 tarihinde demiş ki: ben depresyondaydım artık değilim [signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kız geldi.. depresyon var ama hala. kız varken kalmıo depresiflik[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 depresyonu mutsuzlukla karıştırmayın bence.Depresyon çok ciddi bir olaydır ve genellikle atlatmak baya zor olur[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Depresyona girmekte çıkmakta insanın elinde. Ben 8 saat önce moral olarak çökmüştüm şimdi kendime geldim. Koydum arkaya müziğimi ohh kendime geldim. Eğer gidip yatağa girip canımı sıkan şeyleri düşürsem yine moralim bozulacak bu yüzden uykum gelene kadar pc başındayım.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 depreeeesyondayııııııım unutulduuum aldatıldııııııııım sevgilimden ayrıldımm çok yanlızıııımmm[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 geçen deprsyondaydım bi sokak cocugu gorunce halime sukrettim ve geçti. şimdi unuttum o cocugu gene depresyonum geldi. gene depresyondayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 geçeeer geçer.olur öyle arda büyütmezsek olumlu yaklaşırsak daha iyiye gidebilir.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Olumlu bakamıyorum bu yalan dünyaya... :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Depresyonda olmaya devam edin siz.Görende 500 mil maaşla aile geçindermeye çalışan insan sanıcak.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 zaten depresyon denilen olay baya ağır bir vakadır benim bildiğim. "depresyondayım yaaaaa" denilecek bir şey değil yani. siz siz olun, kendinize acımaktan vazgeçip hayatı göğüsleyin.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Syn, 14 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Depresyonda olmaya devam edin siz.Görende 500 mil maaşla aile geçindermeye çalışan insan sanıcak. Herşeye sahibim ama mutlu değilim lafını duydun mu hiç?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Duydum duymasına ama saçma sapan sebeplerle direk "DEPRESYONDAYM BBAB ÖLEMK İSTİREM" diyede msj atılmamalı hani.Üzgün olmak ayrı depresyonda olmak ayrı.Ha çok sevdiin biri ölmüştür,ağır hastalanmıştır ya da hayatın çok berbattır tamam ama yoq sefgilimle ayrıldm yoq kıl yoq tüy bunnar direk Depresyona girilmez.Çünkü bence Depresyon=İnsanın hayattan hiçbir beklentisi olmamaası ölemk istemesi vs.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ölmek istediğimi söylemedim ama hayatı sevmiyorum. Sistemi sevmiyorum. Ego'nun varoluşunu sevmiyorum. Kötülüğü sevmiyorum. Arkadaşlarını satanları sevmiyorum. Güç için başkalarının hayatlarını bitiren güç manyaklarını sevmiyorum. Eğitilmeyi sevmiyorum. Adil olmayan bu dünyayı sevmiyorum...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 seven azdır yada sevmesıne yardımcı olucak baska etkenler (kişiler mesela) warsa hayata baglılıgı artar bi insanın . ona göre hesaplarsan dogru aslında.[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 3 kişi tribe girmiş. Paticik Depresyonda yazmışsınız. ne depresyonu arkadaşım. 2 tane lezbiyen,gay bulsanız paticik lezbiyen,gay sitesi de dicekmisin ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Sevmemi sağlayacak dostlarım var ama dostlarım bu saçma sistemi, bu bencil insanları sevmemi sağlayamıyor. Sadece onları seviyorum. Onlarla vakit geçirmeyi seviyorum. Okumayı ve sevmediğim şeyleri yazmayı, gitar çalmayı, müzik dinlemeyi. Ağır eleştiri filmleri çekmeyi seviyorum. Hayatı ve bu düzeni sevmiyorum ve eleştiriyorum. Halim vaktim yerinde bile olsa mutlu değilim işte, bence gayet normal bişey bu. @eternal: Bu topiği ben açmadım. Ayrıca paticik yatışlarda diye bi topic var. Garbage'da gerçi ama :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Eternal, 14 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki: 3 kişi tribe girmiş. Paticik Depresyonda yazmışsınız. ne depresyonu arkadaşım. 2 tane lezbiyen,gay bulsanız paticik lezbiyen,gay sitesi de dicekmisin ? +1 diorm budur işte[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Depresyona giren şahıs "depresyondayım" diyemeyecek kadar kendini kaybedebilir[signature][hline]Re-Birth Before I Forget All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Depresyondayım demek zor değil. Ki gerçekten depreyondaki kişi bunu farkedebilir. Benim depresyonum farklı ayrıca. Yaşıyorum normal, ama her dakka sinir oluyorum. Her dakka içimden hayata iki yumruk atmak geliyor. Nefes almak zorlaşıyor. Hep mutsuz dolaşmıyorum ama en ufak mantıksız şeyin kurbanı olmak beni çileden çıkartıyor. Kafama takıyorum. 2-3 gün boyunca bunu düzeltmek için teoriler üretiyorum. Sonra babayı alıp mutsuz mutsuz dolaşıyorum etrafta... :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 derin derin nefes al ver al ver:D bnd depresyondayım ama kendime ve çevreme çaktırmamam lazım...[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya bu patiler hala depresyonda yaw.. kankaya aşık olan.. aşık olan ama utangaçlığından söyleyemeyen.. vs vs .. daaayyyyytt!!!!! kendinize gelin layynn!!! :-)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 depresyonda dıılım cunku depresyon bahsedıldığı gıbı bişry dııl bı hastalık ben kotu hıssedıyorum mutsuzum yorgunum su an bana en uyan sarkı cılekeş _yok sadece onu dınlıyorum cunku yok yok yok[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bi depresyon bölümü açalm da bu kardeşler kaynaşsın orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar