Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevemiyorummmmmmmmmmmmmm

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

belki korkuyosun.. neyden mi ??
hoşalanabileceğin kızlar sana uzaktır (tanımadıgın kişlerdir ortak arkadas yoktur vs vs) ve sende tanışma fırsatı yakalayamazsındır .. o yüzden kimseden hoşlanma eğilimine giremezsindir.ben gibi bakıp biraz kesip sonra geçip gidersindir..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Sosyal ağlarda paylaş

sevmezsin sevmezsin bir gün gelir tokatı yersin suratına. sonra gelirsin buraya neler oluyo bana. hayatında tatmadığın acı ve mutluluğu hissedersin. kendini yıpratırsın onu düşünmemeye çalırşırsın ama onun sana bil gülümsemesi veya çağrı atması yada onu bi kere görmen yeter ona tekrar bağlanman için. eğer bunu istiyorsan sana diyeceğim kendine yazık edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

aşık olmıycam-hatta hoşlanmıycam bile kimseden diodum..oldu gene şimdi düşünüp duruorum elimde olmadan aşık değilim ama yinede düşünüyorum..zararlı yani..aşk hele daha bi zararlı,bende çok çektim boşuboşuna bağlıyo seni insanlığa bakıp sev ama gözünü kapama.bide benim şimdi yaptıım gibi arkadaşından hoşlanma..aferin :)

[Bu mesaj Linu tarafından 18 Ekim 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 17 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
Yaaa aşık olamıyorum yaaaaaa millet seviom kanka seviom haci fln dioooo of aşık oldum fln ben niye olamıyorum yaaaaaaaaaaaa niyeeee niyeeeeeeeee gittiğim yerlerde kızlardan hoşlanamıyorumyaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa yeterrrrrr :(
olur bole seyler ama karsına cıkar kesin bi tane...[signature][hline]...We Be Burnin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ntxsoft, 18 Ekim 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
sevmezsin sevmezsin bir gün gelir tokatı yersin suratına. sonra gelirsin buraya neler oluyo bana. hayatında tatmadığın acı ve mutluluğu hissedersin. kendini yıpratırsın onu düşünmemeye çalırşırsın ama onun sana bil gülümsemesi veya çağrı atması yada onu bi kere görmen yeter ona tekrar bağlanman için. eğer bunu istiyorsan sana diyeceğim kendine yazık edersin.

abi istemiyorum daa hayır yani ne bliyim insan düşünüo niye sevemiyorum kızları die (duygusal olarak sevemiyorum tabi diğer yönlerden seveerim [ilk sayfalarda bi eleman espri yapmışta kapak olsun] )[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelotti, 17 Ekim 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
Seviyosunda çaktırmıyosun bence.
Sevemiyorum kadar kötü bi yalan yook

abi nie sevipte çaktırmıyımya yalan mı söylicem ? SEVEMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM ........... aslında iyi birşey aşık olmamak ama ne blim garip işte.[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

olm hoşlanmama derken duygusal olarak..... yoksa dudak kalça ve en mühim yerlerii ilgimi çekmez olur mu lan :)))
duygusal olarak boş gelio kızlar diğer yerleri dolu dolu dolu[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...