Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya benim yerimde olsan? !?!?!!!!! otur, biraz düşün ve şükret haline.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 belki korkuyosun.. neyden mi ?? hoşalanabileceğin kızlar sana uzaktır (tanımadıgın kişlerdir ortak arkadas yoktur vs vs) ve sende tanışma fırsatı yakalayamazsındır .. o yüzden kimseden hoşlanma eğilimine giremezsindir.ben gibi bakıp biraz kesip sonra geçip gidersindir..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hiç kasma bıgun nasılsa olacak arama bekleme boswer takma[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 seviom kanka seviom haci[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kanka yapma yaaaaa baba yaaaaaa[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sevmezsin sevmezsin bir gün gelir tokatı yersin suratına. sonra gelirsin buraya neler oluyo bana. hayatında tatmadığın acı ve mutluluğu hissedersin. kendini yıpratırsın onu düşünmemeye çalırşırsın ama onun sana bil gülümsemesi veya çağrı atması yada onu bi kere görmen yeter ona tekrar bağlanman için. eğer bunu istiyorsan sana diyeceğim kendine yazık edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aşık olmıycam-hatta hoşlanmıycam bile kimseden diodum..oldu gene şimdi düşünüp duruorum elimde olmadan aşık değilim ama yinede düşünüyorum..zararlı yani..aşk hele daha bi zararlı,bende çok çektim boşuboşuna bağlıyo seni insanlığa bakıp sev ama gözünü kapama.bide benim şimdi yaptıım gibi arkadaşından hoşlanma..aferin :) [Bu mesaj Linu tarafından 18 Ekim 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Gothic_Angel, 17 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Yaaa aşık olamıyorum yaaaaaa millet seviom kanka seviom haci fln dioooo of aşık oldum fln ben niye olamıyorum yaaaaaaaaaaaa niyeeee niyeeeeeeeee gittiğim yerlerde kızlardan hoşlanamıyorumyaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa yeterrrrrr :( olur bole seyler ama karsına cıkar kesin bi tane...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 büyü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Biz oluyozda ne oluyo be[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quentus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Fazla merak etme yarin oburgunde asik olduunda ya ben neden bole tutuldum allam nie ben asik oldum die kafani vurusun duvarlara pek hevewslenme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bende sevemiyorum ama halimden memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aşk acizliktir..daha iyi ondan uzak dur işte... bende 5 senedir ole yapiyorumm... mutlumuyum......hayır... boşversene...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: lizardking, 18 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki: büyü ... Laf sokma amaçlı yorum yapcağına iyi yönde birşeyler yaz yada en iyisi bi daha bu topiğe girme.[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: ntxsoft, 18 Ekim 2005 13:58 tarihinde demiş ki: sevmezsin sevmezsin bir gün gelir tokatı yersin suratına. sonra gelirsin buraya neler oluyo bana. hayatında tatmadığın acı ve mutluluğu hissedersin. kendini yıpratırsın onu düşünmemeye çalırşırsın ama onun sana bil gülümsemesi veya çağrı atması yada onu bi kere görmen yeter ona tekrar bağlanman için. eğer bunu istiyorsan sana diyeceğim kendine yazık edersin. abi istemiyorum daa hayır yani ne bliyim insan düşünüo niye sevemiyorum kızları die (duygusal olarak sevemiyorum tabi diğer yönlerden seveerim [ilk sayfalarda bi eleman espri yapmışta kapak olsun] )[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Angelotti, 17 Ekim 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Seviyosunda çaktırmıyosun bence. Sevemiyorum kadar kötü bi yalan yook abi nie sevipte çaktırmıyımya yalan mı söylicem ? SEVEMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM ........... aslında iyi birşey aşık olmamak ama ne blim garip işte.[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kanka sie et ne aşkı yaw.. boşver vallaha boşver[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sevemeyebilirsin doğaldır olur öyle şeyler hiç aşık olduğumu hatırlamıyorum ama kızlardan hoşlanmama ilginçmiş :D[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 olm hoşlanmama derken duygusal olarak..... yoksa dudak kalça ve en mühim yerlerii ilgimi çekmez olur mu lan :))) duygusal olarak boş gelio kızlar diğer yerleri dolu dolu dolu[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar