AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bayernn Attı :) Yuppiii...[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bayern 1-0 juve[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 2 oldu yaaa :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bayern baya iyi hazırlanmış juve de bi o kadar isteksiz sanki[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 öle gol yesem ben bende istesiz olurum. ilk gol ne öle allah aşkına.[signature][hline]
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 5-0 falan biter bu maç Capellonun bişeyler yapması lasım[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hakem bi şekilde telefi eder o ilk goldeki hatayı kart penaltı vs juventus kötü dağıldı[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Hahahh. 2 oldu :)=[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ilk gol şans golü gibi gözüküyor ama geliyorum diyordu yani haketti bayern 2-0 ı bakalım ikinci yarı nasıl olacak...[signature][hline]
PZero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu maç 2-2 biter ve bende iddaa milyarderi olurum ilk yarı bayern ikinci yarı juve :PPpppPPPPP[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Oha sanmam...[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
PZero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 milyarder olcammımı yoqsa juve nin yeneceğini mi Ppp[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 2side :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
PZero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu maç 2-2 bitsin sparta prag yensin barça berabere kalsın mancıstır yensin ankaralılara iftar yemeği vermeyen thug life öpsünler sende davetlisin hade bakem[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ben Erzurum'dayım. M.Utd Barça Villareal'i bekliyo.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
tunch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 çok sert maç yaw.. bizim futbolcular yerden kalkamaz bu iki takımdan birinin karşısına geçse...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Juventus bu maçı kaybederse kaçıncı oluo grupta??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
PZero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bayern de 6 puan juve de 6 puan diğerleri 0 puan yenilirse bayern cıkmayı garantiler juve 2 . kalır[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com [Bu mesaj thug_life tarafından 18 Ekim 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 tamam, şimdi oldu :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 18 Ekim 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 maçın sonucu nedir izleyemedim:([signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Goll, İbrahimovic :) Ama işe yaramıycak, 90. dakka :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
PZero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 2-1 oldu uzatmalarda maç[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bitti :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
khala Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 şom ağızlı eternal 4 mac soyledi iddaadan 4 üde yatarmı kardeşim.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Som agizlilik degil ya, futboldan anlamiyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Öne çıkan mesajlar