Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 En sevdigim yazı Shogun: Ieatsu abdulmuttailip DODGES! en kıl oldugum yaratık goblin mount taki ışıklı aletleri yutan yartık, her girdigimde illa silahımı yiyio cunku butun esyalarımda flames ozelligi var[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 en sevdiğim yazı: valla yazıları okumaz oldum yüz kere aynı şeyi görünce, güzel bişileri de kaçırıyorum herhalde arada.. en sinir olduğum baştan snot'tu, sonra goblin berzerker oldu şimdi de troll. bakalım bundan sonra ne olacak.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 TAbii ki troll bazen de mermaid yaw gidiyoruz arkadas gibi yaklasıyoruz genelde karizmamın altında eziliyo:D ama bazen mesmerisation:) yapıyo[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 en kıl olduğum yaratık harpy dir arkadaş şu anki halimle bile mesmerize yapıp deli ettiği oluyo bi de shogun lar var... En sevdiğim yazı ohoo çok var... :)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 level updan daha cok sevdigim bi yazı yani ieatsu, dodges ikilisi, benim lehime oldugunda tabi hehe[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 su ana kadar 3 kere mi ne kurtuldum ieatsudan dmg alarak. kaç vurdugunu tam bilmiyorum ama adamın gutsıyla orantılı. bazen 5 bazen 15hp le kurtuldum[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ben valla hep kurtuluyorum :)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 urasamıorum ben game kasmakla[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: karpuz, 29 June 2003 20:59 tarihinde demiş ki: en kıl olduğum yaratık harpy dir arkadaş şu anki halimle bile mesmerize yapıp deli ettiği oluyo bi de shogun lar var... En sevdiğim yazı ohoo çok var... :) hatbi harpyler çok kıllık yapıyolar eskiden charm kullanırdım yada buyulerdim ama artık nolduysa yemiyo.Berzerk attım ve öldum.Elalemin alasını kesiyoz harpyde pöh....!!!![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 cok severim harpyleri. hic mers olmuyorum valla. cıkan mandrake ve ginsengler de cabası. manyak karıdan 10 ar 10 ar ginseng cıkıo[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 En Nefret Ettigim Harpy En Sevdigimi bende bilimiyorumda Yaf ieatsu yu dodge etmek nasil bi olaY hayatimda bi kere shogun oldurebildim ondada baya bi blast powder kullandım oteki olaylarda genellikle ieatsu olyını gorur gormez ben olmus oluyorum :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 2000 skill le bazen dodge luyosun[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Askinos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 En sevdiğim yazı mesmerize yaptıktan sonra bazen You stick a tattoo on the creature's back writing "I'm with stupid" gibi bişe vardı En sinir olduğum yaratık Rock Golem. Neden? Çünkü çiziminde elinde kılıç gibi bişe var sinir oluorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 en kıl olduğum yaratık harpy dır tabiki mesmerıze sucka :) en sevdiğim yazı ieatsu dodged[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Wyvern hala varsa tabi. Beni oyunda tek öldüren yaratıktı eskiden eheuhe. Mesmerize edip dağdan aşşağı atıyodu şerefsiz yaratık[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar