Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rıza Çalımbay İstifa Etti

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

said:
Mumu, 18 Ekim 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
Beşiktaş yönetimi naaptı da kişiliklerini gösterdi şimdi?

sanki Rıza'yı kovdular.. bonjo cok boş konusuyosun ya yemin ederim..

Bence siz sürekli işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz ben dışardan gördüğümü söylüyorum , boş gelir dolu gelir herkesin yorumu ayrı...

Gidersek beraber gideriz diyen demirören değilmiydi?

Malmö maçı sonrası rıza istifa etti , gelip istifa etme görevinin başında kal diyen demirören değilmiydi ?

Şimdi rızayı harcayan gene aynı insan , sinan enginle rızanın arasını açan gene aynı insan...

Adam bolton ı takip ettim ben bu maçı kazanacam diyor 1 maç daha görevimde kalayım diyor yönetim hayır diyor ya varmı böyle birşey...

bu kadar olay yaşanıyor yönetim yanlış yapıyor diyorum boş konuşuyorsun diyorsun ya bu nasıl bir mantıkdır ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 18 Ekim 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
said:
Mumu, 18 Ekim 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
Beşiktaş yönetimi naaptı da kişiliklerini gösterdi şimdi?

sanki Rıza'yı kovdular.. bonjo cok boş konusuyosun ya yemin ederim..

Bence siz sürekli işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz ben dışardan gördüğümü söylüyorum , boş gelir dolu gelir herkesin yorumu ayrı...

Gidersek beraber gideriz diyen demirören değilmiydi?

Malmö maçı sonrası rıza istifa etti , gelip istifa etme görevinin başında kal diyen demirören değilmiydi ?

Şimdi rızayı harcayan gene aynı insan , sinan enginle rızanın arasını açan gene aynı insan...

Adam bolton ı takip ettim ben bu maçı kazanacam diyor 1 maç daha görevimde kalayım diyor yönetim hayır diyor ya varmı böyle birşey...

bu kadar olay yaşanıyor yönetim yanlış yapıyor diyorum boş konuşuyorsun diyorsun ya bu nasıl bir mantıkdır ?

ya rıza bi kere malmöden sonra istifa etmedi.. etmeyi düşünürken yıldırım demirören takımda kal dedi o da peki dedi..

Rıza istifa etti ama tabiki istifaya zorlanması gibi bi durum söz konusu. Ama bu adamın hiç mi kendi insiyatifi yok?Takımı getirdiği şu halden hiç mi utanç duymuyor bir Beşiktaş'lı olarak?

Rıza Çalımbay'ın önünde bi 5 senesi var Beşiktaş gibi bi takımı çalıştırabilmek için.. Burası Denizlispor değil ya.. anadolu kulüplerine karsi bile sen defansif oyun tek forvet kontra atak mantığıyla oynuyorsan zaten sen baştan hata yapmışsındır..

Neyse sorun bu değil Rıza başarısız oldu ve gitti..
Kendi suçu daha ağır basıyor. Del Bosque'den aldığı takım hazır haldeyken maçlarını kazanıp o sırada galeyana gelip "Seneye kesin şampiyonuz" açıklaması ve ardından ligde GSnin 13 puan arkasındayız..

Rıza hoca gitti.. umarım Yıldırım Demirören gitmez. Aziz Yıldırım şu anda başarılı bi başkan ve bunu senelerini yediği Fenerbahçedeki "sene"lerine borçlu.. Çünük tecrübe kazandı. Çünkü Transfer nasıl yapılır öğrendi. Çünkü bu ülkede takımı yönetmek nasıl oluyor onu öğrendi..

Del Bosque'nin senelerce Beşiktaşta kalmasından yanaydım ama olmadı. Şimdide Rıza gitti.. Alex Ferguson yıllardır Man UTD nin başında. hiç mi başarısızlık yaşamadı? Bizim futbol mantalitemiz hala günlük başarılar olduğu sürece bizden ne köy olur ne kasaba..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

Alex Ferguson ilk geldiği 3 sezon şampiyon yapamadı Mancherster ı bizde futbol anlayışı böyle değil.
Bununda aslında bi nedeni var.
Adamlarda haklı taraftar büyük başarılar gören taraftarlar değil.Önce ligin garantiye alınmasını istiyor alınmayınca kovuluyor tabiki.
Başarıya doymuş bir takım taraftarı tabiki sabırla bekler.

Bonjo ; sanırım sen klup yönetmeyi mahalle takımı yönetmek gibi birşey sanıyorsun.Bence yanlış.Tabi ki bir takım sözler söylenecek.Hayatta kaç kişi her sözünün arkasında duruyor ki?
Futbol camiası milyar $ lık bir pazar.Herşey sözkonusu böyle ufak şeylere takılmamak lazım öküz altında buzağı aramamak lazım.Rıza nedenlerini gösterdi "yönetimden yeterli destek göremedim" dedi.
Haklıda.Ama yönetimde haklı
Taraftarın sabrı taşıyor. yönetime patlıyor.
yönetim arada kalıyor.İşte bu aradan başarılı bir şekilde sıyrılmakla iyi yöneticilik oluyor.
1 sene oldu 2 td değişti.
Bakalım ne olucak.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben şunu anlamıyorum.. beşiktaşın başına yabancı bir hoca gelse, eldeki kadroyla , ligi tanımadan nasıl başarılı olabilinirki..

rıdvan dilmen , sinan engin , feyyaz uçar 3lüsü takımın başına geçse , beşiktaş 2-3 sene sonra avrupanın sayılı takımlarından biri haline gelir...

rıdavn türkiye futbolunun , 3. liglerine kadar bilmesiyle , ayrıca ilkokul furbol organizasyonun başında bulunmasından . eksik yönü , çok hırslı olmayan yapısı. özelilklede konuşma tarzı.

sinan engin , rıdvanda gözükmeyen takımı ateşleme olayını , futbolcuların özel hayatlarıyla alakalı denetimi , ve inrahim akın gibi olucaksa iç transferi.

feyyaz uçar da gençlerle olan olumlu diyaloğu ve onları motive edebilme yeteneğiyle ...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu Rıza başarısız oldu diyorsun ama acaba , yönetim Rıza ya istediği ortamı sağlayabildimi ?

John Carew 'in satılma olayı ben hala çözebilmiş değilim...Beşiktaş yönetimi değiştiğinden beri hep transfer şampiyonu oldu , yüzlerce transfer yapılmasına rağmen bi doğru düzgün adam çıkmadı aralarından...Tribünler hala Pascal Nouma diye tempo tutuyor...
Rıza Carew konusunda kimsenin suçu olmadığını , Carew in ayrılmak istediğini söyledi...Ama bence bu durumda yönetim gerçekten iyi bir yönetim olsaydı ne yapar eder Carew i Beşiktaşda kalmaya ikna ederdi...Fenerbahçenin Anelkayı tuttuğu gibi...
Ama malesef başaramadılar...8 milyon euro ya sattılarki bu rakam medyada baya bir yankı uyandırdı...Peki o 8 milyon euro yu nasıl değerlendirdiler...Yaşı 30 u geçmiş , Almanyada antremanlara atla gidip gelen bir Ailton acaba doğru seçimmiydi ?
Acaba Rıza Ailtonu istiyormuydu , Rızanın bu transferden haberi varmıydı ? Bence hayır... Hoca nın baştan beri istediği futbolcu , bir pivot santrofordu...Ersen Martini istiyordu...Ama yönetim bu konudada bildiğini okudu...

Şimdi şöyle bir geçmişe bakarsak BJK yönetiminin transferlerdeki hatalarını rahatlıkla görebiliyoruz...Bu yanlış transferler Beşiktaşın hem sportif başarısını engelledi hemde beşiktaşı büyük bir borç batağına soktu...

Diyorsunuzki yönetim işi tecrübe işi ; Demirören senelerce yönetimlerde yer aldı, futbol şube sorumluluğu yaptı hiçmi tecrübe kazanamadı merak ediyorum...Tecrübe kazanmak için illa yüzlerce transfer yapıp kulübü batırmakmı gerekiyor...

Rıza Çalımbay çok büyük hocadır...Rıza yı ve Beşiktaşı bugünlere getiren Yıldırım Demirören , kıvanç oktay ve saz arkadaşlarıdır...

Sen git Rızanın istediği transferleri yapma ; kadrosunda tutmak istediği futbolcuları elinde tutama...
"Gidersek beraber gideriz" de sonra adamı kandır ,
Spor yazarları çıksın Rıza nın IQ suna laf etsin , yönetim olarak çıtını çıkarma...
Sonra adamı istifa noktasına getir , Malmö maçı sonrası istifasını veren adama görevinin başında kal de , sonra bir maç geçmeden istifaya zorla ve beşiktaştan kopar...

Bumudur yönetim ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yönetim yönetim olsa , şimdiye çoktan istifar etmişti..
bir takıma 1.1 sezonda 4 teknik direktör getirip bunların hepsiyle yollarını ayırırsan , sıra sana gelmiştir..

4. teknik direktör mathheus , ilk başta o gelicekti takmın başına..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 19 Ekim 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
yönetim yönetim olsa , şimdiye çoktan istifar etmişti..
bir takıma 1.1 sezonda 4 teknik direktör getirip bunların hepsiyle yollarını ayırırsan , sıra sana gelmiştir..

4. teknik direktör mathheus , ilk başta o gelicekti takmın başına..
Baba iyi hoş konuşmuşsunda yönetimle alakası var gözünü seveyim.Adamlar elerinden ne gleirse yapıyo ne yapıcak dandik tenik direktör oldugu zaman degiştirmicekmi.Yönetim kimi istese almadımı rıza kimi istedide yönetim almadı.Arkadaşlar kim bizim kadar transfer yaptı bu sezon sorarım size ? Bu yönetimi beğenmeyen arkadaşlar yeni yönetim istiyolar yeni yönetim gelse ne olucak onu söleyin bana ? yönetim hoca alır futbolcu alır gerisi hocayla futbolcularda biter...Yönetim gine takım oynamazsa bişi yapamz..
Sosyal ağlarda paylaş

Kıvanç Oktay ve yıldırım demirören beyfendilerin içinde olduğu , anlaşmalarda beraber hareket ettiği kaç adet futbolcu bugün beşiktaşa katkı yapıyor?

4+ hocadan hangisi beşiktaşa güzel futbol oynatmış?

Yönetim hocayı getirir hoca transfer yapar demişsin. Del bosque gelmeden önce , takımın daha hocası yok iken 14 futbolcu alındı. geçen sezon Bosque nin isteyip transfer ettirdii oyuncu sayısı 2

Bu sene rıza hocanın istediği oyuncular yerine kleberson ve ailton alındı. Rıza hoca yine transfer yapamadı..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'ı Fenerbahçenin 5-6 sene öncesindeki haline benzetiyorum. Yeni bir Başkan ve Yönetim Kurulu, sportif anlamda başarı bekleyen taraftarları doyurmak için agresif bir şekilde transfer yapıp hoca harcıyorlar. Aynen Aziz Yıldırımın yaptığı gibi. Bazen bir müsibet bin nasihattan daha etkilidir, Beşiktaşın önünde Fenerbahçe örneği dururken aynı hataları tekrarlarlamamaları gerek.

Taraftarın sevdiği kişileri harcamamaları gerekir. Transfer sezonunu başarılı kapatmak demek 14 tane futbolcuyu (neredeyse piyasada kim var kim yoksa) almak demek değildir. Hep söylüyorum yine söyleyeceğim, Beşiktaş'ın kadrosunda şu anda Fenerbahçede oynamış olan 4 adet sağ bek mevcut. Mustafa Doğan, Tayfun, Ali Güneş, tam sağbek olmasada Emre Aşık... Beşiktaş yıllardır paf takımından adam çıkartamıyor. Beşiktaşın başarılı olduğu yıllara bakarsanız hep alt yapıdan gelen yıldızları olduğunu görürsünüz şimdi bakıyorum sergen dışında bir allahın kulu yok. Ha diyeceksiniz ki Fenerbahçe'de de yok ama FB hiç bir zaman altyapıdan gelen adamlarıyla başarılı olmadı ki... Beşiktaş'ın kültüründe olan bir olay bu altyapının güçlü olması ama işte bir kulüp kültüründen uzaklaşırsa başarılı olma olasılığı da o kadar azalır. Önümüzdeki en iyi örnek de malesef Trabzonspordur.

Beşiktaş'da üzülerek söylüyorum ki kültüründen uzaklaşma yolunda hızla ilerlemektedir.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 19 Ekim 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
Kıvanç Oktay ve yıldırım demirören beyfendilerin içinde olduğu , anlaşmalarda beraber hareket ettiği kaç adet futbolcu bugün beşiktaşa katkı yapıyor?

4+ hocadan hangisi beşiktaşa güzel futbol oynatmış?

Yönetim hocayı getirir hoca transfer yapar demişsin. Del bosque gelmeden önce , takımın daha hocası yok iken 14 futbolcu alındı. geçen sezon Bosque nin isteyip transfer ettirdii oyuncu sayısı 2

Bu sene rıza hocanın istediği oyuncular yerine kleberson ve ailton alındı. Rıza hoca yine transfer yapamadı..

Kleberson ve ailton diyosun daha ne olsun ronaldo veya nedvedimi almasını bekliosun yönetimin.Galiba senin istedigin özhan canaydın gibi bi başkan olucak.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN...

Sosyal ağlarda paylaş

Smoke dedigine kesinlikle katılıyorum.Bakınız önümüzdeki en güzel örnek galatsaray adamlar cılız transferlerle on numara oynuolar yönetim desen yönetim degil galatasarayda kendi düşüncem ama adamlar on numara top oynuolar demekki yönetimle bi alakası yokmuş..[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...