Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard & Diablo ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw Blizzard ın web sayfasına baktım Diablo ile ilgili tek haber yok...
Blizzard diabloyu bıraktımı haberi olan varmı...
Diablo 3 den umudu kesmeye başladım valla...[signature][hline]ROI
Mesaj tarihi:
d3 ün cıkıp cıkmayacagı belli bile degil su anda..

en ufak bi haber dahi yok zaten.. geçri blizzardın taktiği bu ama olsun..
ben pek sanmıyorum çıkacağını.. keşke çıksa..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mesaj tarihi:
bence diablo 3 de mmo olcak[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
blizzard o kadar parayı yemekle uğraşıyor ki oyun yapmaya zamanı kalmıyor.
çok beklersiniz daha 2 milyon kişiden ayda 15 dolar alıyolar.[signature][hline]Wowa başladım ...
Hadi hayırlısı obarey..
Mesaj tarihi:
zaten SC var önce SC:D[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Mesaj tarihi:
Belki çok düz bir mantık olcak ama starcraft ghost ve wowun ardından sıra diabloya geldi diyebiliriz :).

Büyük ihtimalle çıkıcak bence. Zaten bu aralar hiç olmadığı kadar çok eleman alımı yapıyorlar. Blizzard sağlam bir firmadır. Çıkıcaksa bile bu yakın zamanda olmaz. EA gibi, oyunları, hele böyle önemli bir oyunu çıkarmakta aceleci davranmiyacaktır.

Bu arada diablo 3 ün müziklerinin tamamlandığı yönünde kulaktan dolma bilgiler var.
Mesaj tarihi:
evet o mantık doru aslında.Ama ghost ne kadar yeterlı olabilcekki?sayılmaz o sc den[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Mesaj tarihi:
başlıcam wow a da starcrafta da yaa.
hayatımın bilgisayar başında geçen en güzel günleri diablo ile birlikteydi. yeter ya çıksın artık şu diablo[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Mesaj tarihi:
Diablo+SC ikiside ilaç olur...... Ama benim bildiğim Blizzard kolay kolay sevindirmez oyuncuları..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
niye sevindirmiyolar sadist mi bu adamlar. bi çıkarcaz diyolar 3 sene 5 sene işkence çektiriyolar.. ama yapıyo adamlar ya[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Mesaj tarihi:
valla ikiye bölündüm ben sc konusunda bi tarafim ciksin ciksin die cigliklar atio dier yarimsa cikartirlarsa kesin icine .icarlar o evrenin dio :p wc3 grafikleriyle yada ona benzer grafklerle sc oynamak istemiom bennn übvvvveeeeee
diabloda oyunmu bee :p

aldiklari o tonla elemani wow icin aliolar die biliom bende.. yeni expansion vede farkli dillerdeki clientler icin wow gibi para makinesine sahip bi blizzard artik cikarsin su scyi adam gibi grafik motoruylada... azdaha zengin edelim adamlari[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Mesaj tarihi:
çok kötü ya bu kadar bekleyeni var ama neden ilgilenmiyo blizz ilginç, kadro dağıldı vs.. umarım kavuşurz en kısa zamanda :/

[Bu mesaj Churel tarafından 18 Ekim 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...