Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Yaw Blizzard ın web sayfasına baktım Diablo ile ilgili tek haber yok... Blizzard diabloyu bıraktımı haberi olan varmı... Diablo 3 den umudu kesmeye başladım valla...[signature][hline]ROI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 diablo 3 çok uzun vadeli proje, hele bekle wowun semeresini yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 d3 ün cıkıp cıkmayacagı belli bile degil su anda.. en ufak bi haber dahi yok zaten.. geçri blizzardın taktiği bu ama olsun.. ben pek sanmıyorum çıkacağını.. keşke çıksa..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bence diablo 3 de mmo olcak[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 blizzard o kadar parayı yemekle uğraşıyor ki oyun yapmaya zamanı kalmıyor. çok beklersiniz daha 2 milyon kişiden ayda 15 dolar alıyolar.[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 zaten SC var önce SC:D[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 gelecek oyunun d3 olacagini acikladilar . 3-4 seneye cikar yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 oha 3 -4 sene mi ? o kadar az zamanda çıkarsa pc mi camdan fırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Belki çok düz bir mantık olcak ama starcraft ghost ve wowun ardından sıra diabloya geldi diyebiliriz :). Büyük ihtimalle çıkıcak bence. Zaten bu aralar hiç olmadığı kadar çok eleman alımı yapıyorlar. Blizzard sağlam bir firmadır. Çıkıcaksa bile bu yakın zamanda olmaz. EA gibi, oyunları, hele böyle önemli bir oyunu çıkarmakta aceleci davranmiyacaktır. Bu arada diablo 3 ün müziklerinin tamamlandığı yönünde kulaktan dolma bilgiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 evet o mantık doru aslında.Ama ghost ne kadar yeterlı olabilcekki?sayılmaz o sc den[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bu basliga soylede bi fake resim koyalim iyi gider [signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 başlıcam wow a da starcrafta da yaa. hayatımın bilgisayar başında geçen en güzel günleri diablo ile birlikteydi. yeter ya çıksın artık şu diablo[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Diablo+SC ikiside ilaç olur...... Ama benim bildiğim Blizzard kolay kolay sevindirmez oyuncuları..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 niye sevindirmiyolar sadist mi bu adamlar. bi çıkarcaz diyolar 3 sene 5 sene işkence çektiriyolar.. ama yapıyo adamlar ya[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Diabloyuda cizgi film gibi yapacak sonra.aman. Yapmasın blizzard diablo falan,kalbimizde efsane olarak kalsın.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 valla ikiye bölündüm ben sc konusunda bi tarafim ciksin ciksin die cigliklar atio dier yarimsa cikartirlarsa kesin icine .icarlar o evrenin dio :p wc3 grafikleriyle yada ona benzer grafklerle sc oynamak istemiom bennn übvvvveeeeee diabloda oyunmu bee :p aldiklari o tonla elemani wow icin aliolar die biliom bende.. yeni expansion vede farkli dillerdeki clientler icin wow gibi para makinesine sahip bi blizzard artik cikarsin su scyi adam gibi grafik motoruylada... azdaha zengin edelim adamlari[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaslar klasik blizzard işte..naz yapiyo pez...ler :) cıkarırlar 1-2 yıla bence...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 1-2 yila zor cikarirlar... Blizzard in naz yapmadigi gorulmemis, ancak Diablo 3 u biz anca 10 seneye goruruz[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 çok kötü ya bu kadar bekleyeni var ama neden ilgilenmiyo blizz ilginç, kadro dağıldı vs.. umarım kavuşurz en kısa zamanda :/ [Bu mesaj Churel tarafından 18 Ekim 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Diablo'ya bi tane daha Exp. Pack çıkarsınlar oyalar 1 yıl falan :)[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 diabloya exp pack yaramaz artık diablo 3 isteriz isteriz isteriz ...[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar