WhiteRobe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Beyler bu konudaki görüşlerinizi almak isterim.Şu an bizim semte kablo gelmesine ne kadar kaldı bilmiyorum ama sizce 128/128 lik veya 256/256 kablo neti mi beklemliyim yoksa 128 kps ısdn e mi geçmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 isdnye geçme isdnye geçersen yine dialup parası ödiyeceksin ama kabloya geçersen sabit ücret ödiyeceksin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 isdn pahalı baya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 128/128 yada 256/256 seklinde bir isdn yada kablo yokki.. 64/16Kbps , 128/32Kbps , 256/64Kbps ve 512/128Kbps seklinde siniflandiriliyor.[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 hayır baba ben zaten ısdn için demedim kablo için dedim ve kablo için de var.Özel devrelere giriyor,bağlanma sırasında senin dediklerine göre çok daha fazla para ödüyorsun.Ama aylık ücretleri daha az oluyor. www.telekom.gov.tr den tarifelerden öğrenebilirsin. ISDN kontör sistemi kullanıyor ve zaten kontör sistemi daha pahalı.Gerçekten ısdn pahalı bir çözüm sunacaktır ama 1 senedir semtin yarısını kablo tv siz bırakan belediyeden ne beklersin ki ya.Bir dilekçe fln gönderreyim baktım olmuyor sabrederim artık n e yapayım. Beni ISDN e iten bir başka şey de kablo daki özellikle türkiyede moda olan tıkanmalar.Ve kablo modemler arasdında çok büyük farklar var mı?Ben her ihtimale karşı bir araştırma başlatayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ben bireysel yada kurumsal baglanti seceneklerinden bahsettim. senin soyledigin ozel hat. birde bu ozel hatlar kurumsal seklinde oluyor ve router falanda alman gerekiyor.[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Cable daha iyi derim[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 tabi ki ben bir ev kullkanıcısıyım routerla işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy11 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 56/?? kac oluyor merak etım bılen varsa solesın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Semtte kablo ve adsl yok ise isdn disinda hizli baglanti mumkun degil zaten. Ama kablo varsa, ya da yakinda gelecekse kablo derim. Ben isdn kullanicisiyim bu arada. Cunku buraya kablo gelmiyor, ve gelmiyecekmis. :(( Umuyorum en azindan yil sonundan once (ya da de-regulation'dan sonra), adsl gelecek. Ya da zaten ben tasinacagim ! Tasinirken de birinci kriterim kablo-net ! ISDN: dial-up gibi ucretlendiriliyor. Hic farki yok. Sadece ayda ekstra bir sabit 10+ milyon oduyorsun. Yani dial-up'a gore biraz pahali. Kablo: istedigin kadar bagli kal sabit oduyorsun. cok uzun sure bagli kalanlar icin ideal. Ping olarak: kablo daha hizli diyemiyecegim. bilmiyorum zaten. Ama halen TTNET problemi suruyor. ISDN ile baglandigimda, NetONE ile 230ms alabilir iken, TTNET ISDN 500'lerde dolasiyor. Kablo istanbul'da kac ms veriyor atlantic.owo.com bilmiyorum Download olarak: kablo daha hizlidir sanirim. bilmiyorum. ISDN'de 128K download hizina cikabiliyorum, bu da yaklasik net rakam olarak 16 kbs'ye karsilik geliyor ki iyi. Ama 128K'ya ciktiginda 2 kat dial-up parasi oduyorsun ki bu degmez bence. Durum budur. Kablo rules ! Eger varsa bulundugun yerde tabii ![hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 şu anda çoğu kişinin kullandığı en akılcı yöntem kablo[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy11 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 bızdede cablo yok ben ısdn alıyorum 128 k ayda 90 dolar :) ayrı tel parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 "batının en hızlı uncapper'ı" :p olarak rahatlıkla söyleyeyim.. kablo pektabii.. ISDN : It still does nothing[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan! DAMN IT! //radiant victor! [Bu mesaj merovingian tarafından 30 July 2003 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Kablo al.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy11 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 abi kıme başvursak da bu adsl ı kıbrısa getırse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Kablo en hızlısı. Belki dl olarak küçük farklar olabilir. Ama ping olarak en iyisini kablo'dan alırsın. Özellikle ttnet kablo bulursan kaçırma. Yine ultra'da arada deli gibi dalgalanmalar oluyor. Ama 3-4 yıldır ttnet kablo kullanıcısıyım, çok da memnunum Türkiye şartlarına göre. ADSL alıp da ağlayan çok arkadaşım var. Sen sen ol kablo alma imkanın varken adsl alma derim.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 herifler hala getiremedi ki kablo hizmetini yoksa zatn ISDN'i hiç aklıma bile getirmezdim.Bir mahalle önümüzde var çok gülünç bir durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy11 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bızde ısdn var off yaw gercekten guluk durumda 128k 10 kbs alabılıyor en fazla ya bole bı ulke olmaz alahım bu kadar mı gerıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: freddy11, 29 July 2003 21:25 tarihinde demiş ki: 56/?? kac oluyor merak etım bılen varsa solesın lutfen dial-up larda download ve upload hizi aynidir. yani 56/56.[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy11 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 e ozaman ısdn den daha mı hızlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar