SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya ben neden sadece wow oynarken boynum ağrıyo ? bilgisayarda başka bişey kullandıım da boynum falan ağırmıyo ama wow oynuycunca boynumun sag tarafına ağrılar girmeye başlıyo O_o başka oyunlarda da olmuyo anasını satıyım bu oyun adamı felç ediyo galiba.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 oyuna çok kaptırınca kendini kasıyorsundur belki?[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 alal o kadar da kaptırmıyorum ya daha lvl 17 yim hehe anca quest yapıyorum.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 valla ben "o kadar" kaptırıyodum zamanında eheh :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 benim diz agrım var, heyecanlanınca boyle dizimi yukarı kaldırıyorum *!cotenk* mosmordu yazın orasi:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 soulcube wow oynarken ölme riski olanlar klubüne hoşgeldin. ilk kural klüpten kimseye bahsetmiceksin... abi şaka maka. wow insanın bütün dikkatını alıyor, öle bir odaklıyor ki, kasılıyor olabilirsin. belki de sadece wow oynarken boyun ağrını hissediyor olabilirsin. çünkü wowda oynamak bir yerden sonra hiç bir düşünce gerektirmiyor öle ezbere gidiyorsun. bu sırada dikkat dağınıklığı yüzünden hissetmediğin ağrılarına daha çok odaklanıyor olabilirsin :D ulan wow oynıcaz die yazın neler neler yapmıştım. össye gircez ben hala wow oynadım neyse allahtan kazandım şimdi de hazırlığı toefl ile atlamaya kasıom ki 2. dönem safi wow oyniyim :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bende undying oynadıktan sonra 30 dk ile 1 saat arası bacaklarımı kullanamıyorum...çünkü kasılı kalıyolar uzun bi süre:)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 meslea warcraft oynarken kalbim çarpmaya başlıodu o inanılmaz odaklanmadan kaynaklanıyo[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Genelde PC ba$ında fazla kalanlarda olan bir durum. Belirli periyodlarla boyun egzersizleri yapın.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar