Smooth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Normal kumas olan bezlerden değil ipek olanlardan (kadife falan gibi hani) bahsediyorum. Acaba ılık su+ sabun kafi midir Yoksa sabun işi bozar mı?[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA [Bu mesaj Smooth tarafından 18 Ekim 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 valla ben direk çamaşır makineine atıyorum, biraz keçeleşiyor; ama birkaç kullanımdan sonra eski performansı yakalıyorsun...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 O bezler eger cok kirlenirse git yenisini al... Yikanamkla adam olmaz.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bende bi tane öyle süper olanı başka bi yerde bulacaımı sanmıyorum temiz tutmaya çalışmak en iyis[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Gözlükçüye git iste parayla değildir herhalde onlar[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 benim cepte hep oluyo bi tane onlardan. çok çabuk kirleniyo. ben de makineye attırıyorum ama uzuuuun bişey oluyo sünüyo fln[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 abi gözlük bezi çok dandik en iyisi fanila temizler.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 valla dediğin gibi bişey bende de var sıvı sabun + su ile yıkayıp kurumasını bekledim, güzel oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu tam ayşe teyzeye göre bi iş.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) [Bu mesaj SoulCube tarafından 18 Ekim 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 ben kendim için araştırmıştım araştırırken bu konuyu da görmüştüm o yüzden elimdeki bulgularla hortlatayım şurayı bende gözlükçünün verdiği bez vardı (güderi diyorlar ama tam güderi de değil) 5 aydır kullanıyorum artık kendi pisliğinden gözlüğü temizlemekten ziade pisletir olmuştu eheh beyaz sabunla ılık suda çitileyerek temizledim gayet iyi oldu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 gozlugu bezle falan silmeyin abi kilcal cizik atiyo ve antirefle kaplamayi yok ediyo bi sure sonra. gozlugu sivi sabun ve suyla yikadiktan sonra 2-3 kere havluya degdirin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Atasunlarda vibratörlü bi su kabı var içine koyuyorsun vınlaya vınlaya hassas noktalarına temas ederek parlatıyor, avmye gidince bırakıyorum arada çıkışta alıyorum. Gözlüğün namusu gitti ama en azından iyi gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 ultrasonik temizleyici mi o? su milletin icinde e-likit demledigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Esh said: gozlugu bezle falan silmeyin abi kilcal cizik atiyo ve antirefle kaplamayi yok ediyo bi sure sonra. gozlugu sivi sabun ve suyla yikadiktan sonra 2-3 kere havluya degdirin yeter. abi ne bilim ben bir gözlüğü 5-6 sene arasında kullanıyorum da benim kirpikler falan değiyor o olmasa bile toz oluyor, ev dışındayken napıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Siv sabun ve su her yerde var abi. En fazla kagit havluya emdiririm . Ama silmem , kagit havlu tuvalet kagidi falan agir ciziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 dur bakayım ben de böyle yapayım bi sürdürebilirsem ne âlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 gözlük her halükarda çiziliyor ya. ilk bir kaç ay aman çizilmesin diyorsun sonra zaten ilk fırsatta bulduğun şeyi sürüyorsun silmek için yine çiziliyor. bunları yapmasan da bi şekilde çiziliyor. bir de bi gözlük zaten 4-5 sene kullanılıyor. kötü durumda olunca ya da sıkılınca değiştiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 4-5 sene gözlük nedir abi max. 3 sene bütün gün gözündeyse ki o bile fazla yani. İdeali 1.5-2 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 yani benim göz numaram 10 senede 0,5 ilerledi anca ha bir de bilgisayar başında/evde gözlük kullanıyorum dışarı çıkınca genelde lens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Bright said: 4-5 sene gözlük nedir abi max. 3 sene bütün gün gözündeyse ki o bile fazla yani. İdeali 1.5-2 sene. tek gözlük kullanırsan öyle de yedek varsa uzuyo süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Esh said: gozlugu bezle falan silmeyin abi kilcal cizik atiyo ve antirefle kaplamayi yok ediyo bi sure sonra. gozlugu sivi sabun ve suyla yikadiktan sonra 2-3 kere havluya degdirin yeter. havluya degdirince iz kalir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 kalmiyo abi benimkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 arcane said: havluya degdirince iz kalir? Zengin gözlüğü olm o, senin benim dandik gözlüklerimiz gibi iz mi kalır EZIQUE Ultrasonik mi skimsonik mi bişiler var atasunda evet ama iyi temizliyor 3-4 ayda bir kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 gozluk sivi sabun ya da bulasik deterjani ile yikanip, hizlica sallanarak sularindan kurtarilir. damla olan yerlere fiber ya da hav biramayacak kagit havlu degdirilir. su emdirilir. tutup da hart hart dairesel hareketler ile kurulanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 bulazsik deterjani kullanma o da aliyo kaplamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar