-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 donut yedirmeyeni, Allah donut gibi yapsıın -> o[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Ben bikaç kez yedim sadece. Çok güzel ama öyle böyle değil.[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 nişantaşında dunkin wardır,bazen okul çıkışı yerdik,ama pahalı bea,(muz ve tarçınlı)[hline]less talk,more glock! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 28 July 2003 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 simidin üstüne saralle sür ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Amerika'da bunlar inanılmaz ucuz şeylermiş, "halkın tatlısı" bir nevi yani Buraya geldi direk piyasa malı oldu, fiyatlar tavanda Enayimiz çok sağolsun (simitli sarelle ne be ? nasıl bir ağız tadı bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Turkish donut ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yok dağlar kadar fark var donut la simit+sarelle arasında[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 evet simitle saralle daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 wohoooo!!! http://www.secretdonutrecipe.com/recipe1.html[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Thats why there are a lot of big fat people lives in America...[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Elexa, 28 July 2003 21:30 tarihinde demiş ki: canı donut cekmek diye bişey yokki abi git gofret ya alaam ozentilik derim bole cumleye sadece gülüyorum hatta bak güldüm bile :) gofret = donut oldu tamam.[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 dayanamadım bugün gittim mcdonalds dan aldım deli gibi para baydık ama canımız saolsun herşey donut için :P verdiğim sitede nasıl yapılacağı anlatılıyor gayet basit gözüktü bana, yapmayı düşünüyorum en yakın zamanda wohooo :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 eha tunalı daydım yolda da kharonla karşılaştık :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: sanerixx, 29 July 2003 01:09 tarihinde demiş ki: said: Elexa, 28 July 2003 21:30 tarihinde demiş ki: canı donut cekmek diye bişey yokki abi git gofret ya alaam ozentilik derim bole cumleye sadece gülüyorum hatta bak güldüm bile :) gofret = donut oldu tamam.[hline]SAN hoba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Donut yemek günah ulan gidin simitle saralle yiyin gidin çörek yiyin donutmuş töbe töbeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ya şu dunkin donuts bi izmire şube açamadı ya. canım nası istedi şimdi böhüh. mc donalds ın kilerle alakası bile yok. mc donalds ın kiler sux.[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 höt höt yok öyle olay önce ankaraya açsın =p[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Aegean süpersin hoca hemen deniycem şu donut tarifini .[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 burada 1 donut 85 cent. tr de kac para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 mcdonalds da 1.250.000 hemen hemen aynı işte[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... [Bu mesaj Aegean tarafından 30 July 2003 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Aegean, 30 July 2003 00:23 tarihinde demiş ki: höt höt yok öyle olay önce ankaraya açsın =p[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... gel dilekçe verelim bakalım ilk niree açıolar :) izmir konakta bi ara açılcaktı sora vazgeçildi galiba. açılsaydı keşke.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar