Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım vs Hakan Bilal Kutlualp

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

said:
bLackcha0s, 16 Ekim 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
senin ben ......

espiri yaptım kızma

yada

Yaşasın ERMENİ SOYKIRIMI !!!

espiri =)

benmi geri kaldım toplum mu çöktü hala anlayamıyorum.

Sen annamassin.Çin'de boyle mi bilemem.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe diğer camialardan farklı birçok özelliğe sahip olduğu için Cumhuriyet eklentisi getirildi ki bu özellikleri ilgilendiren olaylardan biri de bu hadise.. O yüzden "bir cumhuriyetin başkanı" diyerek bir açıklama yapılması gayet yerindedir. Katılıyorum da..

Hakan Bilal Kutlualp camianın dışında da tartışıp ittifak kuruyor. Asıl ipleri geren bu oldu sanırım. Aziz Yıldırım'a iftira atan Erman Toroğlu ile yemekler yenmesi buna bir örnek. Hatta Ermanını bu çıkışını HBK tetiklemiştir belki de..

Zaten zaman içinde kulübün 1. dereceli yöneticileri profesyonel şahıslara devredilecekti. CEO getirmek bunun ilk adımıydı. Bunu HBK içine sindirememiş olacak ki kendi ipini bu cahilce hareketlerle kendi çekti diyebiliriz.[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 17 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
fenerbahcenin yönetimi birbirine giriyo nedense huzursuzluk var buda futbola yansır bence avrupada başarı gelmeye bilir ligde kötü durumlara düşebilirler

hiçbişe olmaz kimse merak etmesin :)

FB yönetimi her branşa eşit uzaklıkta olduğu için bunun etkisi de onların üzerinde yoğunlaşmaz. Dolayısıyla hava filan bozulmaz. Medyadan çok oyunlar oynanır o ayrı.[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 17 Ekim 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
yoq ben acayip merak ediyorum şimdi ama içime serin sular döktün çok teşekkürederim

:D

Etmenden doğal bişey olamaz ki.. Rakiplerinin FBnin önüne geçebilmesi için FBnin 2 kat ivmeyle geri gitmesi gerekir.[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

*bak arkadaşım ben seni aramızda istemiyor acıkcası.*[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
Sosyal ağlarda paylaş

tv de gördüüm bi olayı aktarmak istiyorum
hbk konuşmasını yaparken aziz yıldırım katıla katıla gülüyor bu bi gs li olarak beni pek bağlamaz bunu yazmakta maksadım olay çıkarmak falan da değil ama nolursa olsun aziz yıldırım ın yaptığı ayıptır,sonuçta hbk orada bi açıklama yapıyor ayıp etti aziz yıldırım[signature][hline]GALATASARAY

said:
tony_montana, 17 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
hbk konuşmasını yaparken aziz yıldırım katıla katıla gülüyor bu bi gs li olarak beni pek bağlamaz bunu yazmakta maksadım olay çıkarmak falan da değil ama nolursa olsun aziz yıldırım ın yaptığı ayıptır,sonuçta hbk orada bi açıklama yapıyor ayıp etti aziz yıldırım

ne zaman oldu bu?
Kongrede HBK konuşmadı diye biliyorum.
Basın toplantısında da Aziz Yıldırım yoktu sanırım.[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 17 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
hbk konuşmasını yaparken aziz yıldırım katıla katıla gülüyor bu bi gs li olarak beni pek bağlamaz bunu yazmakta maksadım olay çıkarmak falan da değil ama nolursa olsun aziz yıldırım ın yaptığı ayıptır,sonuçta hbk orada bi açıklama yapıyor ayıp etti aziz yıldırım

hkb hazmetme kapasitesi mapasitesi saçmaladı (avrupa birliği görüşmelerini çok izlemiş galiba ).aziz yıldırım paşa'da o yüzden güldü..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım'ın yaptığını hiç takdir etmiyorum malesef, kulübe katkısını kimse inkar edemez, para olduktan sonra...

Ama bu yaptığı, en azından önce aile içi meseledir ortalıkta konuşmamak gerekir diyip milyonların izleme imkanı olan tvde seni istemiyorum arkadaş senin olduğun yerde bulunmam demesi çok ayıp ve kendiyle çelişiyor. Dün gece 90 dakika'yı izledim iki kez, Hıncal'ın görüşlerine aynen katılıyorum bu konuda.[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım - Fenerbahçe ilişkisi yavaş yavaş gül diken ilişkisine benzemeye başladı.
Açıkcası kulübün ileriye yönelik stratejiler belirlemesi ve bunları uygulaması, tesisleşmenin sürekli devam etmesi, Fenerium gibi bir markanın pazara oturtulması, FBTV'nin bugün geldiği konumu gibi yönetim başarısı ve istikrarı gerektiren konuların başka bir Fenerbahçe Başkanı tarafından yapılabileceğini sanmıyorum. Çünkü genelde bizim bu güne kadarki başkanlarımız anlık hevesler veya ünlü olma isteği ile o koltuğa oturmuş heveselerini veya alacaklarını aldıktan sonra çekip gitmiş kişilerdir. Aziz Yıldırım ise başta aynı şekilde gelmesine rağmen artık Fenerbahçe'yi kendi işiymişcesine görüyor ve her koşulda daha iyisini istiyor.

Ama hepimizin (Fenerbahçelilerin) kabul ettiği bir gerçek ise Aziz Yıldırım "kinci" bir insan, bir kez yanlış yapanı hiç bir şekilde affetmiyor. E böyle olunca da bazen kendini küçük düşürmek pahasına da olsa garip şeyler yapabiliyor. En basitinden basından kendi aleyhine yazı yazanlara karşı tavrını düşünün. Aslında bu son HBK olayı her kulüpte fazlasıyla mevcut, Burak Elmas, Erdal Acar vb. gibi... sadece Fenerbahçe'de olduğunda daha çok rating alıyor.

Ama bana sorsalar Aziz Başkan kalsın mı diye hiç bir tereddüt etmeden "evet kalsın" derim.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 18 Ekim 2005 10:20 tarihinde demiş ki:
Aziz Yıldırım'ın yaptığını hiç takdir etmiyorum malesef, kulübe katkısını kimse inkar edemez, para olduktan sonra...

Ama bu yaptığı, en azından önce aile içi meseledir ortalıkta konuşmamak gerekir diyip milyonların izleme imkanı olan tvde seni istemiyorum arkadaş senin olduğun yerde bulunmam demesi çok ayıp ve kendiyle çelişiyor. Dün gece 90 dakika'yı izledim iki kez, Hıncal'ın görüşlerine aynen katılıyorum bu konuda.

hıncal+1[signature][hline]DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...