Stifler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Arkadaşlar yarın için bigünlük rapor almam gerekiyor kesin olarak... nasıl hallederim.. saglık ocagından git direk alırsın dediler nasıl halletmem gerekiyor.. hic bir hastalıgı myok ama rapor gerekli.. smdiden tesekkurler.. ankarada oturuorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya aslında yasak we doktor için cok tehlıkelı cok mu onemlıı??[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eft baya bi onemli yarın için kesin olarak rapor bulmam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya yarın git sağlık oağına ama biraz kendinde olamaman lazım. :) sınavını da kaçırdığını zor durumda olduğunu da söyle seni muayene ettikten sonra.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Dynun, 17 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki: ya yarın git sağlık oağına ama biraz kendinde olamaman lazım. :) sınavını da kaçırdığını zor durumda olduğunu da söyle seni muayene ettikten sonra. baya bi halsiz başım agrıo gibi gorunsem sonrada sınavı kacırdım fln desem verirmi[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya walla doktorlar cok zor durumda kalıo yazık walla bıyakalansalar mesleklerı için cok kotu seyler olur... ama brz hasta rolu yap fızıksel olarak yapamazsan psıkolojık olarak rahatsız olduğunu soyle işe yarar umarımm..[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben hasta olmasam bile hep ilaç+rapor veriolardı[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sağlık ocağına bağış yapıp 3 -5 öksürmen yeterli :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ooff ya herkes doktorları rapor makınesı olarak goruyo keske boyle bı ızlenım olmasaydıı[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 öyle gördüğüüz yok , sadece sağlık ocaklarını öyle görüyoruz :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Kardeş Serbest Kıyafetler Giyip Gidiyorsun Girmeden Önce Burnuna Su Çekiyorsun. Mümkünse Bayan Doktora Gidiyorsun.(Daha Anlayışlılar.) Sonra Diyorsun Ben Hastayım Şöle Böle Kendimi Kötü Hissediyorum Bana Bugün İçin Raapor Verin Lütfen Diyosun. Oda Seni Muayne Ediyor ve Hasta Olmadığını Anlıyor Ama Eğer İyi Bir Doktorsa Yüzüne Vurmaz Sadece Şöyle Bir Bakar Sonrada Yazar Raporunu. Peki Diyelim Yazmadı,O Zaman Yapacağın Şeyde Basit. Başka Bir Sağlık Ocağına Gidiyorsun! :-) Önemli Olan Azimli Olmak Hehehehe :-)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 tamamdır valla hallettm sayılır.. kjendinize iy ibakın patiler saolun[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bayay[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yazılıdan kaçıo kesin =P[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Cintonik, 17 Ekim 2005 23:01 tarihinde demiş ki: yazılıdan kaçıo kesin =P evet kaçtm :D:D tamam aldım bugun raporu .. cepte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 velini al ve ocaga gıt öle verırler ben öle hallediordum kendın gıdersen alıcagını sanmam izmirde yanı vermıorlar öle :P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar