Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirliler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bornovanın zemının bataklık oldugu ve en aktıf deprem bolgesının aslında burası(izmir'de) oldugu soylenıyor pekı sen bunu bılıyor musun?

Peki ben ne demisim bi okurmusun lutfen.

ben deprem olsun herkes olsun vs diye bir$ey demedim allah korusun.bu arada 5.9-6.0 arasında 0,1 var ama o 0,1 buyukluk bıze depremı 2 kat daha sert hissetiriyor biliyorsundur umarım
etkisi logaritmik olarak artar.

o yuzden buyuk deprem sınırı 6.0 dan ba$lıyor.

bunu neden yazdigini hic anlamadim bende aynini soylemistim

hatta derınlık olaylarını hıc katmıyorum bile

Bu konuda bilgiyi dun aksam haberleri izleyen herkez en az senin benim kadar biliyordur.

.ben demek ıstedıgımı 2. msjımda anlattım ama sen hala anlamamakta dırenıyorsun.

Yukarida da yazdiklarina yaptigim yorumlardaki gibi dediklerimi onaylar seyler yazmissin su durumda anlamamakta direndigimi sanmiyorum. Ayni seyleri soyluyoruz ama tartismayi, uzlasmaz tavrini surduruyorsun.Asil ben bu cocukca, benim dedigim dogru siz bilmiyorsunuz en cok ben biliyorum tavrini anlamiyorum. enteresan
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 18 Ekim 2005 10:22 tarihinde demiş ki:
peki birşey sorucam.
Dünyada yaşanan bütün bu büyük depremleri bi düşünün.
24 saat içinde 200 tane deprem olduktan sonra büyük bir deprem olsaydı bu kadar felaket mi olurdu?
bir düzce,
bir pakistan,
bir endonezya
24 saat içinde aynı bizim gibi 5 küsürlü sallanıp ardından 7 küsür lü mü vurdu?
biraz düşünün allah aşkına ya.

önce büyük deprem sonra artçıları olacak diye bir şart yok, tam tersi de olabilir, öncü depremlerin peşinden daha büyüğü de gelebilir, hiçbir uzman çıkıp da bu kadar öncü deprem olduktan sonra hemen peşinden daha büyüğü olamaz diyemez, demedi de

ama şu var, bu küçük sarsıntıların sayısı arttıkça o ihtimal azalır, örneğin birkaç öncü depremden sonra daha büyüğü gelebilir belki ama bu kadar çok sarsıntı daha büyük bir sarsıntının olasılığını da şiddetini de azaltıyor bu da bir gerçek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ben haber fln ızlemedım,ayrıca ben bılıyorum tavrında degıldım.benım tepkim "ızmır de cok buyuk deprem olucak","bugun 6-7 $ıddetınde deprem olcak" vs turdekı yazılaraydı.zira bu kdr panik olmu$ ınsanları böle sacma sapan kulaktan dogma veya bır adamın sallaması uzerıne daha da panık etmek brz salakca bır davranı$ bence.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
Bende o gibi kelimeleri sevmiyorum. Şurada bu kadar deprem olacak bu olacak şu olacak gibi söylentilerle milleti tedirgin etmelerini. Ama milletin ağzını kapatamıyoruz. Adam o esnada ne uydurursa söylüyor. Buda tedirginliğe neden oluyor.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
Mesaj tarihi:
Benimde demek istediğim genel olarak bu black ,
çok deprem daha az risk demek.
pek yaşanıldığını görmediğim için zor diyorum bu kadar yüksek şiddetli artçlardan sonra büyük bir deprem gelmesi.
imkansız demiyorum.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
bugun 6-7 sıddetınde deprem olcak diye halki tedirgin edenlere karsiyim, buna bende katiliyorum. Bati anadolu daki faylar max 6 siddetinde deprem uretiyorlarmis.Zaten benim omrum de izmir de daha buyuk bi depremi gormeye yetmedi.

katilmadigim sey olayin fazla buyutuldugu konusundaki mesajdi ki hala katilmiyorum. insanlarin korkmasi cok dogal. Bu sana korkmuyorum siz ne salaksiniz bundan bile korkuyorsunuz deme hakkini vermez. Bu cumle ile soylemedinse de farkli topic lerde bunu belirttin.
Durum budur.
Mesaj tarihi:
Salo_ tabikide kimseye bu kadar depremden korkulurmu siz şumusunuz bumusunuz demeye hakkımız yok. Ama endişe duydukları o korku onların hep aklında oluyor. Ama birazda olsa akıllarından silmeye çalışssalar ki bu o kadar kolay olmaz ama en azından başka birşeylerle ilgilenerek unutmaya çalışırlarsa dahada rahatlıyacaklardır.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
Mesaj tarihi:
korkmakla ,salaklık?ben" salakca" kelımesını bır yerde kullandım $uana kdr attıgım deprem msjlarında o da savage mı neydı bugun cok buyuk deprem beklıyolarmı$ hedesıneydı.evt bu arada korkmuyorum ama nedenı aslında ne olursa olsun tavrım yuzunden yoksa mıllete ben korkmuyorum demek ıcın degıl ki öyle bir$ey yapmadım?[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
Arkadaslar haklisiniz. Benimde demek istedigim ayni sey (su durumda sakin olunca ortak paydada bulusuyoruz sanirim:)). Izmir de 6 uzerinde deprem olma olasiligi az. Dun televizyonlara cikan uzmanlarda bunu soylediler. Bati Anadolu fay hatti dogu yada kuzey anadolununki gibi degildir bu kadar yuksek tahripli depremler uretmez dediler. Bende 26 yildir burda yasiyorum her yaz bu tip depremler olur. Tek fark bu kez 3 kez ust uste ayni tip depremin olmasi.

insanlari 6,7 siddetinde deprem bekleniyor deyip panik ettirmek cok yanlis. Bunu bilim bile soyleyemiyor kim boyle birseyi soyleyebilir ki.inanilmamasi gerekir. bunun yaninda temkinli olmak ta gerekir o ayri
Mesaj tarihi:
said:
Pyro, 18 Ekim 2005 10:56 tarihinde demiş ki:
korkmakla ,salaklık?ben" salakca" kelımesını bır yerde kullandım $uana kdr attıgım deprem msjlarında o da savage mı neydı bugun cok buyuk deprem beklıyolarmı$ hedesıneydı.evt bu arada korkmuyorum ama nedenı aslında ne olursa olsun tavrım yuzunden yoksa mıllete ben korkmuyorum demek ıcın degıl ki öyle bir$ey yapmadım?

abi ben gaztede okudumu söylüyorum sen diyosun git buraya yazma isteyen haberleri açar. deprem topicine ne yazmamı bekliyodun başka? lol :D:D sen uber zaten
Mesaj tarihi:
ya çok abarttınız ama şu depremi

Dünya'da her saniye şiddetli şiddetsiz depremler oluyor.Türkiye'de sürekli oluyor hele ki hepsi en az 3 şiddetinde.BUnlar olay olmuyor da ard arda 2 deprem olunca mi tırsıyorsunuz.[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
Bütün izmir sokaktaysa salak yada aptal olan biz değil , "2 tane 5 şiddetinde deprem olmuş ne tırsıonuz düdükler" diyenlerdir.
diye düşünüyorum.
Anelor'un imzasında Nukem_Verite'in sözü vardı.
bi kişiye salak denir
5 kişiye salak denir
ama 200.000 kişiye salak demek nasıl bir salaklıktır diye.
Aynısının rakamını 2 milyon yaparak ben diyorum...
Edit:yanlış kişinin quote'u [signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..

[Bu mesaj Madcat tarafından 18 Ekim 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
düb saat 12 den beri dışardayız bizim ev manyak sallandı yemedi gece kalmaya arabada yattık :([signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
  • Yeni Oluştur...