Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine patch,yine add-on sorunu.

dream_endless

Öne çıkan mesajlar

Flexbar patladı bende de yeni surumu cıktı mı bilmiorum curse-gaming de acılmıo toptan addonları değiştirip yeni bi karma yapmam gerekicek , rogue için tavsiye var mı mesela ct mod nası hiç denemedim , ilk etapta interface i değiştirip bana ekranda bol ikon kullanabilceğim bi addon lazım tavsiyeleri bekliorum ...
Sosyal ağlarda paylaş

Linderoth ct mod mu ct raid i mi cekicem bunların farkı nedir yeni playerım lvl 54 um henuz :) mc gormeme cok var gibi , ama bu levelden itibaren hiç değiştirmeyeceğim bişi olsa ii olur ekranda tusları istediğim gibi yerleştirebilceğim ve bunlara kısayol tusları atayabilceğim bişi olsun , insomniax nası ?
Sosyal ağlarda paylaş

ha onu bilmiyorum en son 3-4 ay önce cosmos kullanırdım ama blizzard yeteri kadar ui desteği verdi gereksinim duymuyor sadece ct_raid var sana ne gerekir bilmem insomniax olabilir güzel diyorlardı ss lerde oda epey cancanlı gözüküyor dene gör ama kendi ui kendin yap gerekli şeyleri al kullan boşuna ram yeme :)
Sosyal ağlarda paylaş

aynen bendede deli gibi hata veriyolar.. özellikle Flexbar ve Equipcompare.. Toc'u kullandım hepsini 1800 yaptı saolsun ama sorunlar devam ediyo.. büyük ihtimal hepsini silip yeniden yüklicez.. ama sorun UI siteleride sorunlu şuan.. WorldofWar bandwith'i genişletmek için sadece acil addonları koymuş listeye, bi acil durum sitesi halinde şuan yani.. Curse-Gaming'e hiç girmiyo IE :l

hadi hayırlısı..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler benim yazılar gölgeli çıkıyor
her harften 2 tane var neredeyse.

Ne yapmam gerek ?

Addonları karakter ekranından kaldırıp girmeyi denedim bir sonuç elde edemedim.

Varmıdır böyle sorun yaşayan ? (Ct raid ve Ct mode u kullanıyorum)[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

o map sorunu çok uyuz, aynısı bende var ama dün başladı ne alakaysa. AB in içindede 2 saat kapanmayan map mahfediyor cidden.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nomex, 12 Ekim 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
Su an Insomniax Recompilation i cekiorum ve 6 mb böle bi addon var mı bilmiorum :)

Insomniaxın şu an bulunan en son versiyonu hali hazırda 1,7 olduğu için onu boşuna indirip kurma, çok hata veriyor. Discord falan var zaten çalışmaz. Insomniax çıkana kadar karma yapar eğlenirim ama çıktığı zaman kesin insomniax. 1,8'i ne zaman çıkar belli değil no ETA

[Bu mesaj Smulkin tarafından 13 Ekim 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...