Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Az önce bir arkadaşı msn listeme eklemek istedim. açtım msn'i takıldım kaldım. Bir anda kişinin nasıl eklendiini unuttum. Bön bön bakakaldım monitöre. Ondan öncede telefonda mesajlar kısmının yerini unuttum. Üzerinden 10 kez geçtiğim halde görmedim. 2 gün önce windows kurarken format komutunu unuttum. Bu sabah cep numaramı unuttum. Akşam otogardan bi paket alacaktım onu unuttum. Erken yaşlanmak istemiyorum :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 valla aynıları bendede oluyor. böyle birden donup kalıyosun 10-15 saniye.. üstelik yaş daha 18 benim ne bunaması ya :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sordukmu sfuhs[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 abi yapma ya ben öleyim o zaman. bu dediklerini hergün yaşıyorum.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 abi öyle deme gençsin daha. beslenmene falan dikkat et bu arada. et ye bol bol mümkünse. Belli ki kafan başka yerde =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 olur arada öyle şeyler insanız hepimiz[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu bilgisayarlarla içiçe yaşadığımız sürece ilerde isimlerimizi bile unuturuz[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 herkeste var böyle şeyler, özellikle hayatın belli dönemlerinde, benim össye hazırlandığım sene ayakkabı giymeyi unutup evden terlikle çıktığım oldu...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 telefonu cafede unuttum... yakında kendimide bi yerlerde unutucam. harbiden tekrar bi doktora gitmem lazım. bi ara yine böyle olmuştum, doktora gittim fosfor içeren ilaçlar vermişti düzelmiştim. o ilaçlarda fena uykusuzluk yapıo ya :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 balık yağı hapları filan var, onlardan alın. edik: hatta direk balık yiyin siz.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? [Bu mesaj Saeros tarafından 17 Ekim 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 günde 3 kutu ton balığı bitiriyorum. yanında yediğim deniz mahsulleride cabası. deniz mahsullerinden başka bişi yemiyorum nerdeyse. yüzgeçlerim çıkıcak yakında :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 azalt o zaman. :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 cidden bu yüzden olabilirmiki? ya acaip sorun etmeye başladım. ruh halim değişti bunalıma giricem yeminle... :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Kefen parasını biriktirmeye başla :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Deniz ürünleri yiyerek balık hafızalılaşıyosun :D Bana da oluyo öyle. Hem de ciddi bir şekilde. Beslenme sorunu sanırım. Dengeli beslendiğimi söyleyemem :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ya konuyla alakasız olacak ama bişey yazmak, hatta haykırmak fakat tekrar başlık açmak istemedim. o yüzden buraya yazıcam... Hangi hayvan oğlu hayvan, çatıdan çanak anten çalar ya? Çatıdaki uydu antenlerinden 2 tanesinin LNB'sini söküp bi kenara koymuşlar sadece çanakları alıp gitmişler. Lan madem çalıosun hepsini çal. Ayrıca çanak anteni napıcan? Hatta ve ayrıca çatıya çıkıp onları çalıp nasıl tekrar aşağıya indin eşşolueşşek ya offfff..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ahah para eden kısmını bırakmış salaklar =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Tamam canım sakin ol gülüm canım evladım ciğerim.. Hepsi geçer..[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 arada bi olur onlar.. normaldir.. ;)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar