Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage talent dağılımı #tavsiyeler#

horten

Öne çıkan mesajlar

54 level mage imi arcane - fire talent iyle bi yere kadar getirdim. şu anki dağılımım şu şekilde.

Arcane 23

# Imp. Arcane Missiles -- 5 / 5
# Arcane Concentration -- 5 / 5
# Imp. Dampen Magic -- 1 / 2
# Imp. Arcane Explosion - 5 / 5
# Evocation -- 1 / 1
# Imp. Mana Shield -- 2 / 2
# Imp. Counterspell -- 2 / 2
# Presence of Mind -- 1 / 1

Fire 20

# Imp. Fireball -- 5 / 5
# Impact -- 5 / 5
# Ignite -- 5 / 5
# Flame Throwing -- 2 / 2
# Incinerate -- 2 / 2
# Pyroblast -- 1 / 1

ve boşta 3 t. puanım var. ama karar veremiyorum. arcane - fire dan memnunum. frost a geçmeyi düşünmüyorum (en azından daha değil) sizce boştaki puanları nasıl dağıtmalı ve bundan sonra nasıl bi dizilim yapmalıyım...
teşekkürler =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

-----frost 31
imp.frost bolt5-5
ıce shard5-5
impfrostnova2-2
impblizzard2-2
coldsnap1-1
arcticreach2-2
frost channeling3-3
shatter5-5
imp cone of cold3-3
iceblock1-1
ice barrier1-1
----arcane 18
imparcanemissles5-5
arcane concentration5-5
evocation1-1
imparcaneexplosion5-5
impcounterspell2-2
geriye iki talent puanı kalıo onuda kendi zevkine göre dagıt[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...
Sosyal ağlarda paylaş

biraz worldofwarcarft.com mage forumlarını oku. biraz video izle. kendin karar ver. yani mage vidyoları izle, sonra gir bu linke
3. postta talent buildler var. izlediğin mage'in hangi talenti kullandığını burdan anlayabilirsin.

haa bana sorarsan, ben çok forum okudum çok video izledim. olay şu bence, şimdi bu laflarıma karşı çıkan mageler olacak ama. pvp yapacaksan fire, pve yapacaksan frost. 1v1'de en iyi talent buildi istiyorsan 31a/20f olacaksın. pve'ci fire mage olmaz ama pvp yapan frost mageler var ama iyi oynayan arcane-fire, iyi oynayan frostu yener.

lvling olayında beni roketleyen pure fire olmuştu. pure fire dedim ama burda amaç combustion ve evocation almak. sen lvl54 e kadar gelmişin bu saatten sonra talent buildini bozup combustion almak istemezsin. zaten 60 olunca bozacaksın buildini çünkü fire olmak için fazla arcane vermişin, arcane olmak için de mesela impactı fazladan vermişin.

neyse benden daha çok bilgili mageler var, pek kale alınmam 31a/20f dendiğim zaman ama nabalım herkesin kendi düşüncesi var saygı duyarım. yani pvp buildde combustion almışa bile saygım sonsuz :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

ben 31f/20 a im,instancelarda daah iyi bir mage buıld gormedım henuz(mc,bwl yapamıyoz henuz)hele combution bir harıka oluyor,artık ınstanceda ne zaman gerektıgını ezberledıgım ıcın ,combutıon+blastwave le damage sıralamasında 1 den asagı kesınlıkle dusmuyorsun,zg dahıl heryerde bu buildle rahat edıyorum,hele scorch spamı bence her mage in enaz 1 instance da denemsı lazım,manyak eglenceli ve bagımlılık yapıyor:)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

dedımya mc falan hariç diye,ayrıca combution kullanmayan bırı bence combutionu anlatmasın:)bak ben pomla ugrasıyormuyum,ayrıca hernekadar pve buildide olsa ab de bayragı savunanların arasında combutionla dalıp wave atıp nova ile cıkmak gıbısı yok:)frost magele fire mage mc harıcınde ınstancelarda karsılassa(damage acısından-arcane mage de dahıl)kımse fire la yarısamaz,madem görevımız damage vermek mc vs hıgh endler harıc fire olucaaz:P
bu arada pvp de falan frost mage i kesmek kadar eglenceli bişi yok,adam yuzde yuz crit yedıgı anda ölümü kesınlesıyor,block vs de işe yaramıyor,nasıl olsa zaman sınırı yok block bıtene kadar bekleyıp öyle kullanıyorum fire ı[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar aslında kendi kullandığıma göre şekillendirmek istiyorum. Ama talent ağacındaki yapının ne olduğunu hangi simgenin ne işe yaratığının anlatabilirmisiniz ? Yani talent ağacında seçilen puanlamaları türkçe açıklamasını yazarsınız çok makbule geçer yaw.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
iesquire, 17 Ekim 2005 10:44 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar aslında kendi kullandığıma göre şekillendirmek istiyorum. Ama talent ağacındaki yapının ne olduğunu hangi simgenin ne işe yaratığının anlatabilirmisiniz ? Yani talent ağacında seçilen puanlamaları türkçe açıklamasını yazarsınız çok makbule geçer yaw.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

arama kısmına mage yap ve arat,bir arkadas tum acıklamalarıyla yazmıstı[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...