Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 quizler de çok güzel ayrıca. höt edici nitelikte bir takım insanların önyargılarını. bu tip şeyler çok fazla olsa daha çok yayılır siz de olmamış hed hödö diyin anca.kafanıza sizin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 gazanfer böyle herşeye istemezüük diyen tiplerden olsa gerek. Aşağılık kompleksinin derinliklerinde gezen biri gibi... Nefret ederim böyle tiplerden, herşeye muhalif, oturduğu yerden eleştir, birşeyler yapmak isteyeni taşla. Aferin senin zihniyetine... [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 11 Ekim 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 işi kişisel boyuta dökmeden, söylediklerimde katılmadığın noktaları yazarak sen de yapıcı olabilirdin belki. ne kattın tartışmaya? söylediklerimde gerçek olmayan bişey mi var? hoşlanın ya da hoşlanmayın, türkiye avrupa birliği ülkeleri gibi değil. kişisel olarak ben de isterim türkiyenin avrupa birliğine girmesini, bu ülkede yaşayan birisi olarak. ama tarafsız olarak bakınca -kusura bakmayın-, aradaki fark bariz ortada, hiç alakamız yok. karşı olduğum şey bu çabalar değil, bu çabaların şekli. daha önce de söyledim, şimdi de söylüyorum; girilecekse bile bu şekilde olmamalı. o kadar zavallı duruma düşmemeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hürriyete bak bea :) yapılması gerekeni yapmış adamlar :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Walla bazı arkadaşlar bu olayı eziklik olarak algılıyo olabilirler belki ama aslında bu batıyı bilgilendirme, bizim hangi yöne baktığımızı görmeleri açısından önemli.. Ben mesela şu an İngilterede'yim, bi kaç İspanyolla karşılaştım. Bizim Türkiyede Arapça konuştuğumuzu zannediyolarmış. Ve bu kişiler üniversite öğrencisi.. Yes2Turkey'in sticky yapılması güzelde, keşke bu formu yabancılar ziyaret etseydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 şahsi düşüncem şudurki fransaya 1 ab ye 2 :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 arkadaslar butur siteleri coaltmaliyiz web masterlara duyurulur[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 girecez abye girecezz[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 düşünce güzel fakat tasarım berbat[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Qui, 03 Eylül 2004 15:36 tarihinde demiş ki: Hürriyetin parmağı var :) Ama çok güzel gerçekten böle sitelerin olması.. Efet parmagi oldugu belli baksaa Powered by Hurriyet yaziyor[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Çok güzel olmuş, gerçekten bizi islamik bir doğu ülkesi olarak tanıyan veya hiç tanımıyan çok ülke var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Soldaki photo quiz'e baktınız mı yav? Adamlar soruları direk biz kapalı değiliz mesajı vermek amacıyla yapmış güzel olmuş bizi hala kapalı fesli sananların öğrenmesi amacıyla ama bi garip geldi bana...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ya alınmayalım tabi başımızdaki kadroyla ab ye girmektense hiç girmeyelim adamlar verip veriştirsin daha çok site açsınlar...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ya bence isim çok ezik. nedir bu türkiyeye evet deyin olayı. niye biz "bize sorarsanız bizi alın, almazsanız biz kendi başımızın çaresine bakarız" deme cesaretini gösteremiyoruz. çok güzel site ama asıl amacı "noolur bize evet deyin" değil, "bakın türkiye böyle böyledir. hani yanlış biliyosunuz hatta bu konuda kara cahilsiniz.sonra asistanlarınıza türkiyeyle ilgili bilgi edinmek için arapça gazeteler veriyosunuz çevirsinler diye ama türkiye böyle değildir" demek olmalı. kendinizi bi avrupalının yerine veya bi amerikalının yerine koyun. valla ben olsam amma ezik adamlar derim.ben olsam ismini "youdontknowjack" falan gibi bişi koyarım.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yılbaşı taciz olayından sonra avrupa ülkelerinde "Barbar Türkler" başlıkları atıldı.Bu photo quiz'e bir de turistlerin serberstce dolaşdıgı bi sokak resmi mi koysalar ne?[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 çok manalı bir site bana göre quiz kısmı içerisinde bazı güzel iğnelemeleri bulunduruyor[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bence biraz sacma ismi olan ama cok manali bir site ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Fransızların istememesi çok doğal.Bu bayram arkadaşım fransaya gitti onun anılarını anlatıyorum -Işık olmasa bile kaldırımdan ayagını yola attıgın an arabalar duruyor.Zaten pariste korna çalmak yasak.[yorum gerek yok] -Dışarda kalan insanlar için sıcak hava ufleyen ızgaralar var[direk bizimkiler somurur o havayı kacak kullananlar olur] -Yanından geçerken surtunmuyorlar bıle.Bir olay oldumu kavga anında bıle ''atensiyon sivuple''[nasıl yazılıyosa artık] diyorlar.Adamlar o anda bile kibarlar -Birine dikdik baktıgınız an gozlerini çeviriyorlar.Oha artık yanı. -Bir restarona girdik,heriflerin herşeyi gibi restoranlarıda kalite.Okuz gibi gurultu yaptık.Etrafıma bakınca farkettım bunu.Aslında normal davranıyorduk ama adamlar okadar sessiz ve kibar ki bi bagıra bagıra konusuyormus gıbı oluyoruz. Şimdi siz düşünün girersek ne olur.Tamam anadolu insanı için çok degisiklik olmaz ama istanbul hanzoları[ki cok buyuk bı kıtle] oraya giderse facia olur.Oradaki turklerın bızım ab ye gırmememızı ıstemelerının nedenıde o ,Kurt fazla olursa koyun azalır.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 birisi artık sticky likten kaldırsın şunu ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Gazanfer, 03 Eylül 2004 15:40 tarihinde demiş ki: çok ezik bi site olmuş. quizlerine bakın, "ühü biz de sizin gibiyiz, başörtüsü takmıyo herkes, erkekler kadınlar bi arada oturabiliyo bile" mesajı vermeye çalışmış hep. bu şekilde olmamalı. +1 çocukça[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ayrıca şu var, siteyi hürriyetin açtırttığına inanmıyorum, hürriyet kendi popülaritesini yükseltmek için bu fırsatı kaçırmamış, elit kesime güzel görünme kaygısı olarak yorumluyorum ben bu desteği[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Abi ztn ben bunların pek bi işe yaraığını düşünmüyrum :([signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Fransızlara guzel bir cevap olur heralde[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | E-Mail: Msn | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 "Supported by Hurriyet" her şeyi açıklıyor. :lol: Evett Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 izlemlediğime göre paticik'in çoğunluğu ab'ye girmekten yana gibi görünüyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar