Archibald Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mrblar Arkadaşlar Haberlerde Duydum Kare KArpuz Üretilmiş Bunun Amacı Kolay Taşınması Ve Az Yer Kaplaması İmiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 2 sene oldu sanırım. bir türk üretti. ( genetiksel değil)[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ilk Japonyada üretildi bence 2 seneden fazla oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Olay karpuzun minikken kare bir kutuya konması aslında. Turistik bir durum :) Bide dairesel cisimler en yüzeyle en fazla volüme sahiptir. Yani en az yeri kaplar :P[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 resim yokmu resim.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Biraz eski bir haber bu.2 sene once mı ne gazetede gormustum[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 çok eski haber..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 tamamen japon malı süs bitkisi niyetine yapılmış bişe ve haber epeyi eski.olay da çok basit ark lar kutu demiş ama adamlar kutuyla uğraşmak yerine kam kavanozlara sokuyo olğunlaşıncada cam ı kırıyolar[signature][hline]öyle diyosan öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: gmefaraday, 10 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki: Dostum bu bayaa eski bi haber. 1-)Japonlar yaptı.Genleriyle oynayarak. 2-)Bizimkiler yaptı.Basınca dayanıklı kutuya koyarak. nerden öğrendin bilmiyorum, ama yalan yanlış haberleri gene doldurmuşlar insanlar aklına. japonlar yaptı pleksiglas gibi bir cam küpün içine koydu karpuzu, büyüyünce kırdı. türkün birisi televizyonda gördü oda yaptı herhalde. bir habercide japonlara bok atarak türkün daha iyi yaptığını savundu... Birde bidefa bi haberde "bedavaya matrix"gibi birşey diyip şu ünlü japonların pinpon oyununu gösterdi sonrada şey diyor "milyonlarca dolarlık efekler yerine japonlar siyah giysili adamlar ile efekleri yaptilar" gibi acaip uyuz olmuştum ne alakası var lan?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kare deil küp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 noluyo ab[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yok abi işte caponlar genlerle yaptı taşınması kolay olsun diye dediler hatta...bayagı da eski bi olay[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ne geni ya, kutuya koyuyolar buyurken karpuzu onun seklini aliyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bana oradan 150*110*50 boyutlarında bir karpuz..[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yerlestirmek kolay oluyo bunlari, kutuya koyunca lop lop ust uste yan yana oturuyolar, amac oydu yanilmiyosam...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 her iki yöntemle de olabilir.bi genetik yapısıyla oynayarak,bi de adaptasyona uğramasını sağlayarak yani o şekillerde bir kutuya koyarak ve bu şekilde büyümesini sağlamak.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Yaa ben de piramit şeklinde üzüm istiorum hadi yiosa hepsini teker teker koysunlar üçgen kalıplara:D[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 @ Başlık... Hayır.... NİYEKİ? *!göz döner*[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 12.600 yenmi bi karpuzz.. burdan bi kasa karpuz gotursek koseyi iki kere doneriz japonyada[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Qui'nin de dedigi gibi, olay sadece karpuzun kutuya konması sonucu oldu, genetikle bir ilgisi yok. Ama Türkler'in de dünyadaki ilk çekirdeksiz karpuzu yaptığını söylemeden geçemicem.. Tadının da güzel oldugunu duydum ama gereksiz bi şe çekirdeksiz karpuz, sonuçta infertil bir meyve üretmek mantiksiz bence.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ahah simpsons'larda vardı bu homer japonyada son parasını buna veriyodu, eline aldığında karpuz eski haline dönüp yere düşüp patlıyodu :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sadece kare değil bunlar, ayrıca çekirdeksiz. yani cam fanusla yapılan basit bişi değil zaten 30$ mi ne o karpuzlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Jedi, 10 Ekim 2005 13:28 tarihinde demiş ki: kare deil küp :) bende kim atlıcak diyodum:)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pioneer_89 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bende Türkler yapdı die biliom kutuya koymuşlar hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben bu fotoları taa 2000'de cenkerdemin leveldaki bölümünde görmüştüm. 2 seneden fazla zaman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar