Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kare Şeklinde KArpuz :)

Archibald

Öne çıkan mesajlar

resim yokmu resim.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gmefaraday, 10 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
Dostum bu bayaa eski bi haber.
1-)Japonlar yaptı.Genleriyle oynayarak.
2-)Bizimkiler yaptı.Basınca dayanıklı kutuya koyarak.

nerden öğrendin bilmiyorum, ama yalan yanlış haberleri gene doldurmuşlar insanlar aklına.

japonlar yaptı pleksiglas gibi bir cam küpün içine koydu karpuzu, büyüyünce kırdı.
türkün birisi televizyonda gördü oda yaptı herhalde.
bir habercide japonlara bok atarak türkün daha iyi yaptığını savundu...

Birde bidefa bi haberde "bedavaya matrix"gibi birşey diyip şu ünlü japonların pinpon oyununu gösterdi sonrada şey diyor "milyonlarca dolarlık efekler yerine japonlar siyah giysili adamlar ile efekleri yaptilar" gibi acaip uyuz olmuştum ne alakası var lan?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

ne geni ya, kutuya koyuyolar buyurken karpuzu onun seklini aliyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

yerlestirmek kolay oluyo bunlari, kutuya koyunca lop lop ust uste yan yana oturuyolar, amac oydu yanilmiyosam...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

12.600 yenmi bi karpuzz.. burdan bi kasa karpuz gotursek koseyi iki kere doneriz japonyada[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

Qui'nin de dedigi gibi, olay sadece karpuzun kutuya konması sonucu oldu, genetikle bir ilgisi yok. Ama Türkler'in de dünyadaki ilk çekirdeksiz karpuzu yaptığını söylemeden geçemicem.. Tadının da güzel oldugunu duydum ama gereksiz bi şe çekirdeksiz karpuz, sonuçta infertil bir meyve üretmek mantiksiz bence.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...