Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çabuk Sıkılıyorum

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Evet çabuk sıkılıyorum :P bende mi sorun varya ne yaparsam sıkılıyorum hemen. Öle hiç bi bağlılığım filan yok kimseye hiç bağlanmadımda daha :) . Şu anki hayatımdan sıkıldım bide iş hayatına başlamışltım gelecekteki hayatımın öle olma olasılığını görünce öghh oldum. İşe git gel yat git gel yat sefgilinle buluş gene yat. İrenç bişi ben gezmek istiyorum :P gerçi gezicem ama bu sıkılganlıktan nasıl kurtulurum.

(Not yaşım 20 bla bla yaşın kaç büyüde gel demeyin pls the b@b k3nkl3r .][signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

ya wow sıkıcı bir oyun zaten ben normal hayattanda sıkıldım bö :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

b@B kaderde varsa kaçılmaz popoya giren $emsiye açılmaz g3nk.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatında sakın hiçbirşeyi büyük beklentilerle bekleme 100 de 90 beklentilerini karşılamaz seni sıkar.
Sıkıntıdan kurtulmanın bir yolları;
Daha fazla sosyal olmak.
Dünyayı olmasa bile içinde bulundğu şehri gezmek.
İşin gezmeye müsait olursa bunu hemen değerlendirmek.
Her gün ayrı bir deneyim yaşamak.
Sanırım istediklerin bunlar.
Eh yap o zaman rahatla.Emin ol ki mutlu eder bunlar seni(sıkmazlar yani).
-Sevgilini değiş dicemde onun suçu ne ki?Bak aklıma geldi sevgilinle farklı şeylerde yapabilirsin.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...

[Bu mesaj Bungala tarafından 16 Ekim 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 24 saat boyunca neredeyse evde en fazla 4 saat kalan bir insanım.[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

motor al
ciddiyim birdaha sıkıl bakim[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında sıkılmak benim yapımda var :) Şu ana kadar düzenli bir hayat yaşamadım. Çocukluğumdan beri sürekli gezdim her sene taşındım, anne baba uzak vs. vs. olaylar :) Sabit durmak sıkıyor (o yüzden en uzun ilişkim 2 hafta idi ama bugün 2 hafta 1 günle yeni rekora girdim o_O) Hemen uzaylı yaptınız, para vs istediklerinin çoğunun olması benim sıkılmıycağım anlamına gelmez sanırım :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...