Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG'den gerçek hayata...

Sufi

Öne çıkan mesajlar

simdi burdaki arkadashlarin hepsi mi rebel yahu....
yapmayin etmeyin eylemeyin beyler koymayin boyle resimler.
yarin oburgun combat fieldde karsilasicaz arkadashlarla, gozumuzun onune bu resimler gelicek ates edemiycez yok yere imparatorla benim basim belaya sokacaksiniz:)
saka maka soyle bir okudumda herkez aa cok guzel olmush,super organizasyon ,vik vik vik diyor ama gel gorki bir Allahin kuluda abi hadi bizde yapalim demiyor..ramazandan sonra her ne kadar alayinizi ne oyundan nede buralardan tanimasam dahi toplanalim derim ben..
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha güzel demişsin pac :)

Avaturk bir ara Galaxies Partisi düzenlemişti.Aslında Galaxies oynanan bir kafede Pati halkı olarak düzenlense fırsat bulabilirsek zamanı uygunsa Kando ve Ben gelebiliriz :) Neden olmasın.Abilerimizin arasında ezilelim dalga geçsinler bizle :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Netcafe, 15 Ekim 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
said:
DarKRideR, 15 Ekim 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
revhas gördün abi adreste var Eclipse Imperial'leri alıp çıkartma yapalım :D

Ne güzel ortam hehehe

hadi beyler hazirlanin cikartma yapiyoruz ben biliyorum orayi ST Armor alalim 100 dolar bişi :P ( sudan ucuz hesabi ) iceri bi gireriz herkez dumur olur :P

ahaha hakkaten bu iyi fikirdi valla deli matrak olurdu ole bisi.[signature][hline]Army Captain of Vader
sad(mbh)
sadness(djk)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 17 Ekim 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
o değilde Vader kostumuyle sokakta gezdiğini düşünsene;

-Manyağa bak
-Apo bu ne lan !
-bak bak bak

lol

-ne komus lan bu kafasina ?
-eyleniyo heralde elindeki sopa ne?

:P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...