tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 elvon yaşlıymış yaw :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Soe nin kahrından çökmüş be adam :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 jedi kasıcam diye deri peşinde koşmamıştı az...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 simdi burdaki arkadashlarin hepsi mi rebel yahu.... yapmayin etmeyin eylemeyin beyler koymayin boyle resimler. yarin oburgun combat fieldde karsilasicaz arkadashlarla, gozumuzun onune bu resimler gelicek ates edemiycez yok yere imparatorla benim basim belaya sokacaksiniz:) saka maka soyle bir okudumda herkez aa cok guzel olmush,super organizasyon ,vik vik vik diyor ama gel gorki bir Allahin kuluda abi hadi bizde yapalim demiyor..ramazandan sonra her ne kadar alayinizi ne oyundan nede buralardan tanimasam dahi toplanalim derim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ahaha güzel demişsin pac :) Avaturk bir ara Galaxies Partisi düzenlemişti.Aslında Galaxies oynanan bir kafede Pati halkı olarak düzenlense fırsat bulabilirsek zamanı uygunsa Kando ve Ben gelebiliriz :) Neden olmasın.Abilerimizin arasında ezilelim dalga geçsinler bizle :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Netcafe, 15 Ekim 2005 23:21 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 15 Ekim 2005 18:28 tarihinde demiş ki: revhas gördün abi adreste var Eclipse Imperial'leri alıp çıkartma yapalım :D Ne güzel ortam hehehe hadi beyler hazirlanin cikartma yapiyoruz ben biliyorum orayi ST Armor alalim 100 dolar bişi :P ( sudan ucuz hesabi ) iceri bi gireriz herkez dumur olur :P ahaha hakkaten bu iyi fikirdi valla deli matrak olurdu ole bisi.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hahaha kimse luke kılığında gelmesin ama odunla dalarım ona göre.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o değilde Vader kostumuyle sokakta gezdiğini düşünsene; -Manyağa bak -Apo bu ne lan ! -bak bak bak[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: DarKRideR, 17 Ekim 2005 19:41 tarihinde demiş ki: o değilde Vader kostumuyle sokakta gezdiğini düşünsene; -Manyağa bak -Apo bu ne lan ! -bak bak bak lol -ne komus lan bu kafasina ? -eyleniyo heralde elindeki sopa ne? :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar