Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manyak hobim

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Aslında lipton ice tea serisi yapcaktım ama bakkalda bittiği için araya nestea ve 1 tane sprite girdi.Yerlerine lipton koyacam :-P

Kötü olan ise onların tam altında BEN ve Bilgisayarın olması. bir depremde direk beyin kanaması :D

Arkadan bi eşşek çıkmış o kim derseniz, o benim yaklaşık 11 yıllık arkadaşım :)

[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog

[Bu mesaj Masteis tarafından 16 Ekim 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ehauheau tebrik ediyorum )[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onlar yapışık değil. Amaç şöyle oluyor :D

ÇİN SEDDİ !!!!!!!!111!11!1!1!1!!1!1!![signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name

Sosyal ağlarda paylaş

benımde bundan 1 ay evvel.. boş sigara paketi koleksiyonum vardı.yaklaşık 150-200 tane kadar.hepside Kısa L&M idi.. ama ben olmadıgım bir gün annemın eline geçince hepsini atmış..ilerde onları birleştirip güzel şeyler ypacaktım..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı..
Sosyal ağlarda paylaş

ice tea mangoya laf etmeyin. 6lı paketler 4 milyon. her gün 1 paket alıp bitiriorum. arada baysada sürekli içiorum şu an annemin kutuları biriktirdii geri dönüşüm torbasında senin dizdiklerindne daa fazla ice tea kutusu var[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
Sosyal ağlarda paylaş

ERN sana şöyle diyeyim.

Okula gitmeden önce 2 tane içiyorum. Okulda 1 tane içiyorum ve dönerken 1 tane içiyorum. Günde en az 3 tane tüketiyorum ki oraya dizdiklerim özel olanlar.Milletin bana ısmarladıklarını oraya diziyorum birde annem dönerken falan bakkaldan alı veriyor arada işte onları diziyorum.Yok her içtiğimi koysaydım öhöhöö şuan onlarla yeni ada kurmuş olurdum.Ciddi ciddi onun bi 7-8 katı kadar sadece 2 ayda tüketiyorum. Bir nevi bağımlılık yaptı[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 16 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
ERN sana şöyle diyeyim.

Okula gitmeden önce 2 tane içiyorum. Okulda 1 tane içiyorum ve dönerken 1 tane içiyorum. Günde en az 3 tane tüketiyorum ki oraya dizdiklerim özel olanlar.Milletin bana ısmarladıklarını oraya diziyorum birde annem dönerken falan bakkaldan alı veriyor arada işte onları diziyorum.Yok her içtiğimi koysaydım öhöhöö şuan onlarla yeni ada kurmuş olurdum.Ciddi ciddi onun bi 7-8 katı kadar sadece 2 ayda tüketiyorum. Bir nevi bağımlılık yaptı

onlari mi sakliyorsun :))[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Az ve öz budur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...