Masteis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Aslında lipton ice tea serisi yapcaktım ama bakkalda bittiği için araya nestea ve 1 tane sprite girdi.Yerlerine lipton koyacam :-P Kötü olan ise onların tam altında BEN ve Bilgisayarın olması. bir depremde direk beyin kanaması :D Arkadan bi eşşek çıkmış o kim derseniz, o benim yaklaşık 11 yıllık arkadaşım :)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog[Bu mesaj Masteis tarafından 16 Ekim 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yapışık di mi onlar?!?!? öyle Allah'a emanet durmuyolar yani? olmadıını söyle :P[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 abi valla hayatın tahlikede![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Walla hergun 1 tane icesen sanki 1.5 aylik manyak bi hobi gibi duruyo.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Amaç ne peki?[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 güzel ama onlar sabittir herhalde dimi?[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bide Ice Tea'nin mangosu iğrenç nası içiyon ya ?[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ee güzel ama zaten ice tea sevmem amacı da anlamdım. ama hobiymiş saygı duyarım[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ehauheau tebrik ediyorum )[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 onlar yapışık değil. Amaç şöyle oluyor :D ÇİN SEDDİ !!!!!!!!111!11!1!1!1!!1!1!![signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 en yakın 1.5 şiddetli depremde kutu içecek saldırısından ölmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 benımde bundan 1 ay evvel.. boş sigara paketi koleksiyonum vardı.yaklaşık 150-200 tane kadar.hepside Kısa L&M idi.. ama ben olmadıgım bir gün annemın eline geçince hepsini atmış..ilerde onları birleştirip güzel şeyler ypacaktım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ice tea mangoya laf etmeyin. 6lı paketler 4 milyon. her gün 1 paket alıp bitiriorum. arada baysada sürekli içiorum şu an annemin kutuları biriktirdii geri dönüşüm torbasında senin dizdiklerindne daa fazla ice tea kutusu var[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 =) seven var sevmeyen var canım orasını tartışmayalım.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ERN sana şöyle diyeyim. Okula gitmeden önce 2 tane içiyorum. Okulda 1 tane içiyorum ve dönerken 1 tane içiyorum. Günde en az 3 tane tüketiyorum ki oraya dizdiklerim özel olanlar.Milletin bana ısmarladıklarını oraya diziyorum birde annem dönerken falan bakkaldan alı veriyor arada işte onları diziyorum.Yok her içtiğimi koysaydım öhöhöö şuan onlarla yeni ada kurmuş olurdum.Ciddi ciddi onun bi 7-8 katı kadar sadece 2 ayda tüketiyorum. Bir nevi bağımlılık yaptı[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bendede 700 tane Marlboro paketi vardı saolsun annem dayanamadı atmış bigün ben okuldayken :)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ne acaip hobileriniz var ya. benim kardesim de tutturdu içtiğin içkilerin siselerini atma koleksiyon yapıcam diyo. delli midir nedir :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Masteis, 16 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki: ERN sana şöyle diyeyim. Okula gitmeden önce 2 tane içiyorum. Okulda 1 tane içiyorum ve dönerken 1 tane içiyorum. Günde en az 3 tane tüketiyorum ki oraya dizdiklerim özel olanlar.Milletin bana ısmarladıklarını oraya diziyorum birde annem dönerken falan bakkaldan alı veriyor arada işte onları diziyorum.Yok her içtiğimi koysaydım öhöhöö şuan onlarla yeni ada kurmuş olurdum.Ciddi ciddi onun bi 7-8 katı kadar sadece 2 ayda tüketiyorum. Bir nevi bağımlılık yaptı onlari mi sakliyorsun :))[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kafaya kafaya düşüdüşüverir onlar.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 @Masteis: O kutular boş değil mi? Doluysa hem düşerse yazık olur sana, hem de içmezsen güzelim İce Tea'lere yazık be :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yok canım boştur =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Eheh geçen yaz bende yapıyordum kule...[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Düşüyo tut[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lol :D yarıldım SoulCube, neden bilmiyorum ama aşırı komik geldi bi anda :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sosyo-psikolojik açıklamalara girmek istemiyorum. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar