Spidee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Peki.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Şaka mısın ?[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 izlemiyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 David Lynch gibi adamsın valla.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Liam_Lynch, 17 Ekim 2005 16:23 tarihinde demiş ki: insna gibi bişi konusamazmisin solucek bişi bulamadigin için saka misin cart mısın curt musun gibi sorulara sıgınıyon dimi simdi bunu okduuktan sorada 3-4 arkadas toplayip oglum geklin lan suna 7-8 ibşiler ayzak da otursun diip hep beraber sacma span bi post atican dimi Aman basıldık, baba büyüksün.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Silphatos, 17 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki: David Lynch gibi adamsın valla. :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Peki.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 :)[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 löl[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu adam bole giderse fazla yasamaz zaten bu konusmadan sonra yasamasın ölsün...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bi kere benle lan lunlu konusma 2. olarak konuyu okumama gerek yok ben zaten adama uyuzum 3.su de bu acıklama zaten baslı basına aptalca bi acıklama ne demek yane peygamberimiz cariyeleri izlerdi falan die ne demek yane ayıp denen bişey var...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Beyaz hocanın cebi var bende ama vermem bıktırırsınız adamı :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 :BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Liam_Lynch ben seni anladım sen bu forumlara kavga etmek için gelmişin ben msj yazmısım sen bana saygı gostermmek zorundasın analdın mı bu forumlarda insanlara ''YOBAZ''falan dierekde hakaret edemessin sen bi kere aptal bi konusma içerisindesin ben peygemrimiz erkekliginden tobe hasa suphe etmiyorum bi kere zekeriya beyaz normal bi adam olsa bole bişey solmez konumu itibariyle ve geregi olmayan bi acıklama bu ve seni bir kez daha uyuyarıyorum bu forumlarda sakın insanlarla bole konusma ve sakın bana bir daha hakaret etme ve herkesin goruslerine saygılı ol[signature][hline]...We Be Burnin... [Bu mesaj LucifeL tarafından 17 Ekim 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Joe, 16 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: öyle değildi eğlenmek günah değil tarzında bi konuşmaydı o hatta bi kadın ısırdı adamı falan tv de izledim ya bu adam eğlenmek felan diyosa k.ranede eğlenin diodu bilionuz sexle oruç AÇILIR(DIKKAT EDİN BOZULUR DEİL)dedei sonrada ben öle bişi demedim demedi mi? zekeriyayı kendi haline bırakın olsun profculuk oynasın[signature][hline]by_SeaGle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: LucifeL, 17 Ekim 2005 17:11 tarihinde demiş ki: bi kere benle lan lunlu konusma 2. olarak konuyu okumama gerek yok ben zaten adama uyuzum 3.su de bu acıklama zaten baslı basına aptalca bi acıklama ne demek yane peygamberimiz cariyeleri izlerdi falan die ne demek yane ayıp denen bişey var... şu söylediği sözde ayıp denen bişeyin olması için ne olması gerek biliyormusun? kadınları medeni bir şekilde izlemek başkadır, uff yawrum heyt be maşallah taş parçası höyytt diyerek izlemek başkadır. yani burdaki izlemede kişinin hangi gözle izlediği önemli. siz izliyordu diyince hemen anlıyorsunuzki "off maşallah heyt karıya bak" şeklinde.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hayır ben izlemeyi ole görmüyorum ama sole bişey var seda sayanın programında bole bi acıklamaya ne gerek var sende bana bunun cevabını ver 2.olarak adam bu acıklamayı konuga iltifat olarak soluo biraz ayıp deilmi...[signature][hline]...We Be Burnin... [Bu mesaj LucifeL tarafından 17 Ekim 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 belki zekeriya hocamız biraz medyatik biri olabilir. tamam bu kabul ancak söylediği her söz basına çarpıtılıp evirilip çevirilip yorumlanıp darmadağın edip yayınlıyorlar. orda şaka olsun diye sölemiştir aklına başka bişey gelmemiştir napsın :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zekeriya hoca son dönemde bu mevzulara getirdiği farklı yorumlarla gerek din hocalarına, gerekse hocalarla uğraşmaktan zevk alan biz öğrenci çevresine bayağı bi malzeme verdi. saolsun....[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 "biri beni durdursun"[signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar