Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zekeriya hocamız yine aşmış

duende

Öne çıkan mesajlar

said:
Liam_Lynch, 17 Ekim 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
insna gibi bişi konusamazmisin solucek bişi bulamadigin için saka misin cart mısın curt musun gibi sorulara sıgınıyon dimi simdi bunu okduuktan sorada 3-4 arkadas toplayip oglum geklin lan suna 7-8 ibşiler ayzak da otursun diip hep beraber sacma span bi post atican dimi

Aman basıldık, baba büyüksün.[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere benle lan lunlu konusma 2. olarak konuyu okumama gerek yok ben zaten adama uyuzum 3.su de bu acıklama zaten baslı basına aptalca bi acıklama ne demek yane peygamberimiz cariyeleri izlerdi falan die ne demek yane ayıp denen bişey var...[signature][hline]...We Be Burnin...
Sosyal ağlarda paylaş

Liam_Lynch
ben seni anladım sen bu forumlara kavga etmek için gelmişin ben msj yazmısım sen bana saygı gostermmek zorundasın analdın mı bu forumlarda insanlara ''YOBAZ''falan dierekde hakaret edemessin sen bi kere aptal bi konusma içerisindesin ben peygemrimiz erkekliginden tobe hasa suphe etmiyorum bi kere zekeriya beyaz normal bi adam olsa bole bişey solmez konumu itibariyle ve geregi olmayan bi acıklama bu ve seni bir kez daha uyuyarıyorum bu forumlarda sakın insanlarla bole konusma ve sakın bana bir daha hakaret etme ve herkesin goruslerine saygılı ol[signature][hline]...We Be Burnin...

[Bu mesaj LucifeL tarafından 17 Ekim 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joe, 16 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
öyle değildi eğlenmek günah değil tarzında bi konuşmaydı o hatta bi kadın ısırdı adamı falan tv de izledim

ya bu adam eğlenmek felan diyosa k.ranede eğlenin diodu bilionuz sexle oruç AÇILIR(DIKKAT EDİN BOZULUR DEİL)dedei sonrada ben öle bişi demedim demedi mi?

zekeriyayı kendi haline bırakın olsun profculuk oynasın[signature][hline]by_SeaGle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL, 17 Ekim 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
bi kere benle lan lunlu konusma 2. olarak konuyu okumama gerek yok ben zaten adama uyuzum 3.su de bu acıklama zaten baslı basına aptalca bi acıklama ne demek yane peygamberimiz cariyeleri izlerdi falan die ne demek yane ayıp denen bişey var...

şu söylediği sözde ayıp denen bişeyin olması için ne olması gerek biliyormusun?
kadınları medeni bir şekilde izlemek başkadır, uff yawrum heyt be maşallah taş parçası höyytt diyerek izlemek başkadır. yani burdaki izlemede kişinin hangi gözle izlediği önemli. siz izliyordu diyince hemen anlıyorsunuzki "off maşallah heyt karıya bak" şeklinde.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ben izlemeyi ole görmüyorum ama sole bişey var seda sayanın programında bole bi acıklamaya ne gerek var sende bana bunun cevabını ver 2.olarak adam bu acıklamayı konuga iltifat olarak soluo biraz ayıp deilmi...[signature][hline]...We Be Burnin...

[Bu mesaj LucifeL tarafından 17 Ekim 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

belki zekeriya hocamız biraz medyatik biri olabilir. tamam bu kabul ancak söylediği her söz basına çarpıtılıp evirilip çevirilip yorumlanıp darmadağın edip yayınlıyorlar. orda şaka olsun diye sölemiştir aklına başka bişey gelmemiştir napsın :)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...