keyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Ben bir tane robe yaptım bu robu giyen bir wariorun saldırısı altında kalırsa wariorun altından ne kadar magee vurursa o kadar kalvas ayda baska bisey cıkmasını istiyorum nasıl yapabilirim.
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Bak Script Bolumunde Flame Bow Var Scripti Bi incele işine yarar.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Flame Bow gibi scriptlerde bow tarafından vurulan kişiden flame çıkar. Burda bahsedilen bir kişi var.O kişi bir Robe giydiği zaman, ona vuran kişilerden flame çıkıcak. Flame Bow'un mantığıyla ters yani.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
Pisko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Robe un altina şu şekilde bişey koyarsan işine yarar sanirim. ON=@Damage src.cast 51 yaparsan adam sana vurdukça target çıkar sen adama atarsin öbür türlü nasıl yapılcağini bilmiyorum.[hline]:tebrikz:
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 damage karsıya vurma degilmi ha dersen on=@gethit cast 51 diye olur o ama ben vurdukca adamın altından cıkmasını istiyorum yani manuel degil otomatic :D
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Bekle kaan Baggio olaya el atsın senin olayın tamam olur :-)[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 on=@gethit if (=bahsi_gecen_robe_idsi) src.damage //flamestrike efekti vsvs endif Hit-gethit'de damage'i gormek icin kullanilan argn idi sanirim, degilse args falan dene, veya aklinda olan varsa bi yaziversin. Deneyebilecegim bir UO yuklu degil suan :) ** yerine de robe'un layer numarasi gelecek, bir robe giyip .xshow layer yaparsan cikar kac oldugu.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar