BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Sinirlerim bozuldu ailem İzmir'de sürekli deprem mi oluyor ya?[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 evet işallah hep olur ki buyuk depremin olusması ıcın bı potansiyel yaratmasın[signature][hline]Name : Cythraul Class :Wizard Nation : High Elf LeveL :3x Clan : Daha Yok ! Server :Us East Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 off sabah yatakta sallanıom gözüm kapalı bismillah fln diom öğlen köpek havlamaya başladı bikaç saniye sonra allah allah bu sefer yusuf oldum dışarıya kaçtık:D bu kdr sene izmirdeim böylesini ilk defa görüom ben bile tırsıtım ooyyy bütün izmirlilere geçmiş olsun!!![signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski [Bu mesaj Redogski tarafından 17 Ekim 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 3.5 attım. okulda 3 kere oldu, eve geldim 5.9 oldu. korkuyorum valla hala..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 şimdi çok pis salladı[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 offffff offff.. yaaa... :([signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 çok geçmiş olsun. çok korkunç bişi bu deprem..[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yapacagimiz birşeyler olsa keske... temel bile olurum size ben[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya bu seferkini hissettim derste yakalandık biz o depremlere :D okulda en son kattayız valla felaket sallandı ard arda. okul iptal edildi daha ilk dersde iptal oldu ya hatlar koptu.valla bazıları konuusuodu herhalde avea degıllerdi benm hat avea arayamadım kımseyı şebeke göçmüş. alcam tekrardan bı turkcell.en önemli anda işime yaramıcaksa bu hat daha ne işe yarar neyse herkese geçmiş olsun diyelim.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar