CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya babalar aşiri meraklanacak bırsey yok sakin olalım :D toplam 4-5 tane deprem oldu ama en sonuncusu 5.9 du baya saglamdı o bende eve gıderken herkes dısarı cıkmıs cay iciyodu ve izmir de ole asırı bı deprem olabılır de olmayabılırde cunku en son buyuk deprem sanırım bayaaa once olmustu ve artcılar da tetıkleyıcı bı rol oynuyo.. ki oynarsa baya bi buyuk deprem olucak demektır ama işallah olmaz izmirde en buyuk hasarlar şu.. sadece cam kırılmıs 2-3 yerde endişelenmeyın rahat olun ama aksam ne olur bılınmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ilk depremde okulda,2. depremde pasaport iskelesindeydim.tamam gidiyoruz dedim.Kaç gündür hüngür hüngür ağlıyordum,kötü bir şey olacak diye.Nitekim oldu da.Çocukların hepsi ağlıyor.Çarşıdaki dükkanların bir bölüm ükapandı.herkes dışarda ama bn de nete girdim işte.Ecel her yerde yakalıcak nasılsa.Bu arada k.yakanın en sağlam apartmanlarında büyük çatlaklar oluştu.Acaip korkuyorum ne yalan söliiimm..[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kormayin ben varim arkanizda.. *! ne deprem mi ?* D.P:Zergling en onde tabanlari yaglamistir bile...[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 artcı depremler büyük depremlerin oluşmasını engellio die bişi duymuştm bn bayaa önce. umarım dorudur.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 umarim[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: CythraulAkhera, 17 Ekim 2005 14:25 tarihinde demiş ki: eheh kime guluyorsun bakem sen ?[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ahah skyturk'te 3te deprem olcak diolar[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Karşıyaka belediye başkanı açıklama yapmış çok daha büyük ve uzun sürücek bir deprem daha bekleniyormuş o yüzden evde durmayın dio. vallah ben çıkıcam birazdan evden , sizde durmayın[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 valla ben bursadayim bursai saglam kayalar uzerine kurulmus bir sehir hatta dag sehri :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bende çıkıcam birazdan.odamdaki kitaplık falan devrilmiş.ondan öte E.foçadaki okulun çatısı çökmüş.offf yaa yeterrrr artıkkkk... bu gün çok hareketli bi gün oldu.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Geçmiş olsun. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: emircanz, 17 Ekim 2005 14:26 tarihinde demiş ki: Karşıyaka belediye başkanı açıklama yapmış çok daha büyük ve uzun sürücek bir deprem daha bekleniyormuş o yüzden evde durmayın dio. vallah ben çıkıcam birazdan evden , sizde durmayın çok biliyomuş o belediye başkanı. kimse bilemez arkadaşlar ne zaman olacağını. böyle saçma şeylere inanmayın! olacaksa da olur napalım. depremden kaçamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 14:25 tarihinde demiş ki: said: CythraulAkhera, 17 Ekim 2005 14:25 tarihinde demiş ki: eheh kime guluyorsun bakem sen ? ya sen yazmıssın ya ben kacıyom dıe ona guldum :D[signature][hline]Name : Cythraul Class :Wizard Nation : High Elf LeveL :3x Clan : Daha Yok ! Server :Us East Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Walla umarım sağsalim biter her şey.kuzenler fln herkes bize geliyorlar.Haliyle bende evde olucammmmmmm....dua edin bize :)[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: PrudenT, 17 Ekim 2005 14:26 tarihinde demiş ki: ahah skyturk'te 3te deprem olcak diolar Annelerinin oturduğu semtlerde olacak o depremler ama kendileride gayet pis hissedecek! Sanki şey gibi ... neyse ...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 7.4 yasasanız nolcaktı mrk ediyorum sabahtan beri yok sole yok bole yuh be kardeşim oleceksen yerin ve zamanın zaten onemi yok saksı duser arı sokar yine olursun arada olum sebebin bahane olur o kadar.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 allah sizi korusun tipitip[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 teşekkür ederim.War ya günlük yaşamına devam eden tek aile biziz burda sanırım.yani bu civarlarda .babam gayet rahat espri yapıyor,bizde kopuyoruz,geyik çeviriyoruz.Çünkü nerede nasıl öleceğimi bilemem,önüne de geçemem ama işte insan ister istemez ,insanlara dokunmasın demeyi tercih ediyor.Arkadaşlarım tanıdıklarım fln dışarda.eee siz inmicek misiniz diye,bizi çağırıyorlar..Annem de "yemek yapıyorum,aç aç mı öleyim " diyor.Bn de kendimi kaybetmişim " nasıl ama gümbür gümbür geliyorum,iyi sallamışmıyım " diyorum .töbeee töbeee delirdik mi ne?Her şey bir yana insanın sinirleri alt üst oluyor.insanların bakışları değişiyor,tabi bnmde aynı şekilde.En çok da çocuklara üzülüyorum.... [Bu mesaj tipitip tarafından 17 Ekim 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tipitip tarafından 17 Ekim 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Zephyros, 17 Ekim 2005 14:39 tarihinde demiş ki: 7.4 yasasanız nolcaktı mrk ediyorum sabahtan beri yok sole yok bole yuh be kardeşim oleceksen yerin ve zamanın zaten onemi yok saksı duser arı sokar yine olursun arada olum sebebin bahane olur o kadar. Amacını anlamadım doğrusu. Senin kadercilik anlayışını herkesin paylaşması gibi aptalca bir şey mi bekliyorsun ? Büyük küçük farketmez, aynı bölgede 30 dan fazla deprem olmuşta daha 12 saat bile geçmeden insanların endişelenmeye hakkı vardır. Abartırlar abartmazlar o da yapılarıyla alakalıdır. Zaten olay can ya da mal kaybının ötesinde sinir bozucudur. Çokta yakın olmadığım halde oturduğum yerde 4 kere sallandım ve fena şekilde gerildim. Genelde olabilir ama bu tip durumlarda daha hassas düşünseniz çok daha iyi olur gibime geliyor.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yavrucum aynı seyleri bizde yasadık daha fazla muhabbeti anlatıp ortamı germeyin abartmayın diye yazdım onu.Ha sen Neo ysan kodlar elindeyse eywallahta benle aynı sekilde dunyaya geldiysen baska neye inanacaksın onu mrk ediyorum(kader bazında) bundan baska din yada baska bişiyle ilgili birsey yazmıcam konu sapıcak yine dine cunku hatalıysam affola ama yine soyluyorum abartmayın.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bnce şu an her şey yolunda gibi.O nedenle konuşmayalım derim. çünkü gerçekten çoook korkanlar var ve o ruh haliyle yanlış anlayabilirler ve doğru sözcükleri seçemeyebilirler.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 off gene olduuu:([signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Olan olmuş geçmiş olsun. Uzatmaya gerek yok bencede. Allah yapısı bişey diyemeyiz. Tekrar izmirli arkadaşlara geçmiş olsun.[signature][hline]Faal Bilişim >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 geçmiş olsun..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar