Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir'de deprem.

Saeros

Öne çıkan mesajlar

dersteydik zaten kendimi sallıodudu hiç bişi hissetmedim. 5.7 imiş . geçmiş ossun hepimize[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

[Bu mesaj Grizzly tarafından 17 Ekim 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hatay'dan geldim şimdi, yol boyunca bikaç gruplaşmaya rastladım "bakın şurasında çatlak var" diye karşı kaldırımdaki apartmanları işaret ediyolardı.

bizim mahallede de herkes sokakta, "ay çok fenaydı" filan diye konuşuyolar. ben de geldim eve yayıldım, bu satırları yazıyorum. yorgunum lan.

edit: yine sarsıldık. bugün bu bina çökmezse başka zaman çökmez heralde.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?

[Bu mesaj Saeros tarafından 17 Ekim 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nahh yaşadık ulan tırstım. okuldan çıktık hebele hübele net cafeye gittik ileri geri sallanınca bi anda cafe boşaldı :D. sonra mcdonalds'a gittik yine sallanınca eve koşş oldu şimdi bi daha oldu[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

Storm UO - Seer Sorrowful
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT, 17 Ekim 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
nahh yaşadık ulan tırstım. okuldan çıktık hebele hübele net cafeye gittik ileri geri sallanınca bi anda cafe boşaldı :D. sonra mcdonalds'a gittik yine sallanınca eve koşş oldu şimdi bi daha oldu

ohaa pes yani sende okullar tatil diye hemen netcafeye heeee vay terbiyesiz[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Az ve öz budur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...