CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Özür dileyerek başlıyorum. Ufak bir aram yaptım ama sorunumun cevabını bulamadım aramada benim sorunum şu aşşağıda gömüş olduğunuz pencere http://img320.imageshack.us/my.php?image=axis2ll.jpg Yani item tweak bölümlerine falan giriyor ama diğer bölümlere girmiyor. O hatayı veriyor ve kapatmak zorunda kalıyorum. Diğer türkçe versiyonunuda denedim aynı hatayı veriyor. [Bu mesaj CrAyZz tarafından 16 Ekim 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 c/sphere konumunda bi klasör açacaksın " sphere " diye sonra bunun içine 55i full'ü atacaksın , sorun hallolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Peki axis de spawn menusu bomboş bunu nasıl ayarlayacam yani orada npc lerin falan gözükmesi gerekmiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sphere indirip onu da kur ;)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar