taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 başbakanın ettiği lafları takan mı var bırakın konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Yine Penth'in engin yorumlari diyorum baska da bisey demiyorum. Yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: -Nae, 16 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 16 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Ondan Tayyip başa geçince sokaklarda takkeliler,kara çarşaflılar çoğaldı, o yüzden PKK tekrar başladı eylemlerine, o yüzden hilafet yanlıları sokaklarda slogan atıyor; o yüzden Türkiye'ye en çok gelir getiren şirketler 1-2 yıllık Kârlarına satılıyor yabancılara.Pardon Araplara. o yüzden vergiden bile vergi alınmaya başlandı. o yüzden yasalar okunmadan kabul ediliyor. o yüzden kültür bakanı sürekli kültür merkezlerini yıkmak istiyor. o yüzden başbakan geceliği neredeyse 1 aylık maaşına denk gelen otelde 1 hafta tatil yapıyor. Bunları soylerken ciddimisin yoksa dalgamı geciyorsun PKK'nin eylerimleri ile tayyibi baglamak nasıl bir zihniyettir Hilafet yanlıları dunde cıkıp konusuyorlardı bugunde. Bunu inkar etmek icin 3.5 yaşında olmak gerek. Dünya da hic bir ulke yokturki piyasa'nin 3'te birinden fazlsına hakim olsun (pis gomistler!) Yasaları okumadıklarını nerden biliyorsun yanlarındamısın? Kultur bakanı uyumadıgı vakitlerde iyi -komik- adam (genelde uyur kendisi) Tayyib nerde tatil yapmış merak ettim şimdi.. kardeşim ecevit'in son zamanlarında son 1 yıllık zamanında pkk kalmışmıydı ? olay oluyormuydu ? Ecevit zamanında sokakta 3 - 5 eylem olurdu şimdi millet sokakta Yaşasın Hilafet diye bağırıyor.Daha geçen gün konusu açıldı. Özelleştirme ile ilgili dedim zaten diyeceğimi. Ayrıca haberleri de takip etmiyorsun galiba -16. madde -kabul edildi -17 madde -kabul edildi. CHP'lilere salonu terk ettirdiler olay çıkarttıp sonra bu şekilde yasa kabul ettiler.Meclis tarihinde ilk hatta. Kültür Bakanı'ymiş niye peki Kültür Merkezlerini yıkmaya çalışıyor ? Atatürk Kültür Merkezini hemde.Bu mu kültür ? Ayrıca sadece Tayip değil Abdullah Gül'de.Gazetelerde manşet manşet çıktı , gerçi çoğu gazete Tayyip'in elinde olduğu için yarısından fazlası yazmadı ama Vatan vs. okuduysadnız görürsünüz.Ayrıca Televizyonlarda Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otel diye 2 gün haber yaptılar.Antalya'daki şu 7 yıldızlı otelde... Ben 3.5 yaşındaysam bu konuda sen 1 yaşına bile gelmemişsin demek.Biraz gazete al oku.Mümkünse Tayyip yalakası Aydın Doğan'ın gazetelerinden olmasın[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Penthesilea, 17 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki: gece yarimda laf anlatmaya cidden müsait degilim ben, siz arastirin. +1 Benden bu kadar.Araştırın biraz sonra gelin laf yetiştirin.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Özelleştirme falan da istemiyoruz. Kendi malımızı çocuklarımızın anamızın emeklerini vergilerini sağa sola dağıtmak istemiyorum. Neden bizim gelirimizi dış ülkeler yesin ülkesini ailesini seven bi insan nasıl özelleştirmeyi isteyebilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Özelleştirme iyi bir şey olabilir ama bunların yöntemiyle resmen Türkiye'yi satmak denir.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 allah akıl fikir versin Başınıza tayyib kadar taş duşsun[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Çok yanlış bir laf etmiş. Siyasi bir gaf. Türemek nedir? Böcekmi bu ? Nasıl türüyorlar? Bölünerekmi türüyorlar? Yoksa cinsel birleşme ilemi? Sanki bir küfürmüş bir hakaretmiş gibi kullanmış. Bu kadar avrupa hayranlığı içinde olan bir hükümetin, fikir özgürlüklerini savunan hükümetin bir fikir akımından bahsederken tercih ettiği yol ve konusuna karşıtlerı vatanhaini ilan ederken ki kullandığı tanımlama kasımpaşalık(oralıydı değilmi?) geleniği olsa gerek. Terör örgütlerine bile avrupa markalı fikir özgürlüğü gözlüğünden bakan böyle bir kukla hükümetin özelleştirmelerin önündeki vatanperver insanları çağın geri kalmış ve bu yuzyılın kurallarına ters düşen bir fikir akımı ile gerici olarak nitelendirmesi,aslında nasılda bindiği amerika bandıralı yelkenlinin rüzgara göre gittiğinin bir örneğidir. Tüm ülkeler özelleştirme yaptı ama amerikalı TT sini bir almana, İngiliz limanlarını bir italyana, İtalyan rafinelerini, fabrikalarını bir amerikalıya vermedi. Hepside kendi ULUSAL burjuvazi gruplarına bunları verdiler, Kendi ülkelerinin kanunlarına tabi olan merkezleri kendi topraklarında bulunan ve vatanseverliğini kanıtlamış borsaya açık ulusal çıkarlara senelerce hizmet etmiş ulus şirketlerin sattılar. Kendi ULUSAL sermayenizi güçlendirmeden özelleştirme yapmak SERV i uygulamaktan farksız bir durumdur. Ki ülkemizde gerek sabancı gerek koç hiç bir sermaye grubu ULUSAL değildir olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Arkadaşlar türkiyedeki demokrasi düzgün çalışıyor mu ki ? R.Tayip ERDOĞAN şiir okuyup hapis yatmistir. Ondan sonra ise başbakan olmuştur. nasil bir anlayis bu. madem şiir okuyorsun hapise atma. hapise atti isen başbakan yapma.[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 minareler süngümüz camiler miğfer........ olur abi adam değişmiştir belki :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 o şiir ziya gokalp'in gusel bir şiiridir hatta universite kitaplarında bile yer verilmiş. MEB kitaplarına koydugu şiiri okuan bir adamı hapse attı.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Evet boğazına kılçık kaçmış birine balık uzatırsan sorun olur. [Bu mesaj CorteZ tarafından 17 Ekim 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yok şiire bişey demedim zaten zannetmiyorum ki sadece o şiir yüzünden hapse girmiş olsun neler vardı adamda.. değişmiştir ya heralde :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: -Nae, 17 Ekim 2005 02:51 tarihinde demiş ki: o şiir ziya gokalp'in gusel bir şiiridir hatta universite kitaplarında bile yer verilmiş. MEB kitaplarına koydugu şiiri okuan bir adamı hapse attı. Yazıldığı gün ve dönemi için güzel olabilir ama yeniden dillendirileceği yer bir siyasi miting alanı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: CorteZ, 17 Ekim 2005 02:53 tarihinde demiş ki: Zerglingtr: Tamamen katılıyorum. +1[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... [Bu mesaj Zerglingtr tarafından 17 Ekim 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 adamin iki lafı da "ülkemi pazarlıyorum", "komünistler türedi". gaf, pot kırmak falan değil hakkatten devrilmiş koca koca çamlar. hadi ülkemi pazarlıyorum iyi yönden bakılınca belki insanlara ülkeyi anlatmak etmek tanıtmak olarak görülebilir ama kötü yönden böyle boktan bi anlam çıkacak bi laf etmemliydi. bir siyasetçi böyle konuşamaz. şu an başbakan olmasaydı gazeteler bu adamı manşette yerden yere vururlardı.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Alışmışız işte yıllardır Türk filmlerinde orspların kötü yolu bırakıp iyi yuva kurmalarını izlemeye, kırk yıllık kani,olurmu yani.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 abi adam koministlerin tekelci düşüncesine dayanarak öle bişi dedi bence yoksa ne yani :D ne alaka kominizm ile özelleştirmenin. orda tek mevzu koministler mali düşüncesine sahip anti-özelleştirmeci (!) fikirlere sahip insanları abartarak sölemiş biraz da bence yerine oturmuş bi laf, zaten öle irdelersek çok kimler kimler ne bombalar yapmadı ki. la en başta avrupanın bütün başbakanları bombacı :D en başta da şıraaaaak gelio :D bu arada tayyeapcı gibi konuştuk yannış anlaşılmasın. benim öle bir siyasi görüşüm yok :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 e ama muzcu hani adam karşılıklı oturup sohbet ediyo olsa arkadaşlarıyla anlayacam da, bu adam bunu türkiye nin önünde söylüyor. lafın bi tarafının ayrı bi tarafının ayrı oynamaması gerekiyo. öyle demiştir böyle demiştir diye yorum gerektirmeyecek net ve kesin olması gerekiyor. [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 17 Ekim 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bak onda haksız deilsin[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zuahha rahan ya hangi politikacı NET konuşurki. la politika zaten dolaylı konuşma sanatıdır bir bakıma :D yani nerdeee öle günümüzde açık politika, şeffaf bilmem ne. :D gene iyi konuşo. yani ondan daha fazla gaf beklerdim de iyi "kıvırıyo"[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu söyledikleri bilinçli bir şekilde yaratılmış belirsizlikler midir sence? lafın iki ucu var biri ülkeyi tanıtacam yabancı sermayeyi çekmeye çalışıyoz, diğeri ülkeyi paket yaptık topu tankıyla beraber satıyoz. böyle belirsizlik mi olur? doğru diyon arada süfer kıvırıp laf ediyo ama bu iki örnek ne anlamıyorum ki çok saçma. :-?[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu ülkeyi silahla yıkmaya çalışanlar avrupalılar başaramayacaklarını anlayınca ekomik ve kültürel yönden savaş ilan ettiler. Tarih tekerrürden ibarettir diyorum. Anlayana. Atilla İlhanın dediği gibi "BU ULKENIN YUZDE ON HAIN KONTENJANI VARDIR" ve "TURKLER HER ZAMAN IYIMSERDIR" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 rahan, bence bu iki örnek arasında bi uyuşmazlık yok. bu bir politika, özelleştirmeleri yapıyoruz çünkü sıcak paraya ihtiyacımız var; yabancı sermayeyi çekiyoruz, bunu yapmak içinde dinamizm göstergeleri olması lazım ve imkanlar sunulması lazım. e sıcak para olmassa nasıl dinamik bir hava oluşturulabilinir, ve gerekli alt yapı sağlanabilir. felan falan. yanlış anlaşılmasın, bu politika "iyidir" "kötüdür" demiom ama iki örnek arasında bağlantı var yani yok değil. ya şu fıkrayı annatmak geldi içimden. uzaya adam yollicaklarmış orada yaşasın die. bi astronota teklif etmişler ailesi için 1 milyon istemiş. bi muhasebeciye teklif etmişler 1 milyon ailesi için 1 milyon kendisi için istemiş. bi politikacıya :D teklif etmişler 3 milyon istemiş 1milyon kendi için 1 milyon ailesi için 1 milyon da astronotu uzaya yollamak için. ucuz politika........[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Cok garip milletiz vesselam. 552 yil önceki fethi unutmaz, her sene kutlar; 11 sene önce bugünkü basbakanin agzindan cikanlari unuturuz. Secici gecirgen bi hafizamiz var[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar