elm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Duyduguma göre bu adam göreve geldiğin de 130-140 milyar dolar olan dış borçumuz 200 milyar olmuş.Ab ye mi giriyoruz nereye giriyoruz bilmiyorum ama böyle büyük bir borç artışı kabul edilebilir gibi gelmedi bana .Öyle bir bollukta yok ki ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 lol ecevitin yaptıklarını harbiden unutamıyoz; ulan neydi yaw nasıl yönetti ülkeyi hayran kaldık, içine ettiler ülkenin, sonrada gittiler, evet hala unutmadık ki adı bile geçmiyor bir önceki hükümetin. eheh hala arap a satiyor diyor ulan arapımı kaldı para para para[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: forgiver, 16 Ekim 2005 23:14 tarihinde demiş ki: lol ecevitin yaptıklarını harbiden unutamıyoz; ulan neydi yaw nasıl yönetti ülkeyi hayran kaldık, içine ettiler ülkenin, sonrada gittiler, evet hala unutmadık ki adı bile geçmiyor bir önceki hükümetin. eheh hala arap a satiyor diyor ulan arapımı kaldı para para para ++946469876469[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya yok şahsen ikisini de tutmam onları örnek olarak gösterdim.Bu süreç içinde bir çok bakan olsun bir çok kişilik olsun her koşulda ve her şekilde devlet gelişti.Şahsen Turgut Özal hakkında hiç bir şey bilmiyorum.Çok az , iyi diyenlerde var , Tayyip'in öncüsü diyenlerde.. Ama çoğunlukla ki Milli Güvenlikçi diyiyor bunu ondan önceki hükümet şimdi unuttum adını başbakanın , o zamanlardan beri Türkiye gerçek bir gelişim içindeymiş... Ecevit'e gelince abi adam bunaktı vs. ama hep öyle değildi.Şu an Tayyip'in yaptığı şeylerin yarısından fazlası Ecevit hükümetinin yarım kalmış projeleri.Bunu herkes biliyor yapmayın lütfen...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ama marifet proje üretmek![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ecevitin yarım kalmış projeleri ? lol yapmayın ya böle şeyler yani şöle yatırım yapılan bir proje olsa eywalla, bak eleştriyorum ak parti sanayi vs. için yatırım yapmadı kabul ama yatırımın önünü açtı ekonomi dersen hergün ayrı bir plan yapmak lazım, kemal derviş , ecevit vs. döneminden herhangi bir uygulamyı bugün uygulamak mümkün mü her gün değişiyor ekonomi al petrol fiyatları, istediğin kadar gral program uygula ne işe yarar. kısaca ak parti ve rte rulz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: forgiver, 16 Ekim 2005 22:22 tarihinde demiş ki: said: pekaziz, 16 Ekim 2005 21:17 tarihinde demiş ki: 'Benim görevim Türkiye'yi pazarlamak' diyerek amacını açıkça ortaya koyan bir başbakan; özelleştirmelere karşı çıkanlara komünist demeyecek de ne diyecek? ne tarafımızla dinlediğimize bağlı olarak binbir anlam çıkarılabilecek ifade. eğer bu sözleri sarf eden kişiyi devleti satmakla suçlayacaksak, bundan ala bir cümle bulmamız hakikaten zordur. zira ilk okuyuşta kişinin ülkesinin çeşitli bölümlerini başkalarına satmak niyetinde olduğunu ve bunu makamının bir gereği addettiğini söyleyebiliriz. hatta tüpraş ihalesi botaş ihalesi falan diye binbir bağ kurup sonra muzaffer bir sırıtışla yerimize oturabiliriz. peki bu dürüst bir yaklaşım olur mu? olmaz. zira bunu söyleyen türkiye'nin başbakanı olduğuna göre böyle bir eyleme girse bile bunu böyle açık açık söylemek bir yana ima etmeyi bile aklından geçirmez. alemin tek akıllısı biz olmadığımız gibi başbakan ve kendisinin danışmanlar ordusu da aptal değildir. kimse, özel veya tüzel kişilik - ki buna devleti de dahil ediyorum - , böyle çok gizli ve tepki çekeceği açık bir planı olduğunda ortalıkta ilan etmez. peki burada anlatılmak istenen nedir? efendim bilindiği üzere artık birbiriyle sadece savaşıp halkları birbiriyle ticaret yapan, birbirinden tamamen bağımsız devletler gibi bir anlayış yok. her devlet bir diğerine bir şekilde bağımlı, herkes her istediğini yapamıyor, sağlam - ama yine de zaman zaman ihlal edilebilen - bir uluslararası hukuk anlayışı var. buna rağmen, artık devlet dediğimiz hadise kendisi için değil halkı için, halkın temsilcisi olarak da ekonomik güç için hareket etmektedir. yani esas olan sermayedir. buna rağmen devlet, halen bu sermayenin denetlenmesi görevini üstlenmiş ve iyi veya kötü ifa etmektedir. kısacası devlet bir denetleme ve sosyal hizmet mekanizmasından ibarettir artık. zira sermaye olmadan devletin varlığı bir şey ifade etmez. beş kuruş parası olmayan bir devleti kimse sikine de takmaz. işte bu noktada, iktidarın bir görevi ortaya çıkıyor: ülkenin itibarını korumak. bu itibar gerek politik yoldan dolaylı bir şekilde, gerekse de ekonomik anlamda yani doğrudan ülkeyi "pazarlamayı" gerektirir. burada pazarlamak tabiri bir değiş tokuşu değil, değerini mümkün olan her yolla arttırmak manasındadır. nasıl iş görüşmelerinde biz kendimizi "pazarlıyor" ama bu pazarlama birey olarak kendimizi işverene vermemiz anlamına gelmiyorsa, bu açıklamada da bu ifadenin "ülkenin gücünü, itibarını her yönden en iyi şekilde temsil etmek, iyi bir intiba uyandırmak" manasına geldiğini çıkarabiliriz. ama işimize gelmediği zaman "oğlum başbakan konya ovasının egemenliği için almanlara ihale açmış" tadında da yorumlayabiliriz, bu durumu nasıl algılamak istediğimize bağlıdır ekşi - #8378460 +1 birilerini eleştirek iiçn lafları çarpıtanlara ayar oluyorum memleketi araplara satıyor diyorsunuzda koç , oyak da bişiler alıyor onlardamı arap? satılanların çoğunu türkler alıyor ve satılan kurumların kapatılması fln söz konusu değil tam tersine geliştirilecek daha çok yatırım yapılacak ve istihdam doğacak devlet ne yaptıki elindekiyle ? özel firmayken daha kötüsünü yapabileceklerini sanmıyorum...[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 derin muhasebe ister bunlar..[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ayrıca oyak ın alması araplardan daha zararlı oyak için özel bir madde var; bazı vergilerden muaf yani devlete daha az paar gitcek http://www.oyak.com.tr/oyakkanun.pdf 14. sayfa son paragraf.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: forgiver, 16 Ekim 2005 23:14 tarihinde demiş ki: lol ecevitin yaptıklarını harbiden unutamıyoz; ulan neydi yaw nasıl yönetti ülkeyi hayran kaldık, içine ettiler ülkenin, sonrada gittiler, evet hala unutmadık ki adı bile geçmiyor bir önceki hükümetin. eheh hala arap a satiyor diyor ulan arapımı kaldı para para para Türkiye'Nin içine edenler belli. Ondan Tayyip başa geçince sokaklarda takkeliler,kara çarşaflılar çoğaldı, o yüzden PKK tekrar başladı eylemlerine, o yüzden hilafet yanlıları sokaklarda slogan atıyor; o yüzden Türkiye'ye en çok gelir getiren şirketler 1-2 yıllık Kârlarına satılıyor yabancılara.Pardon Araplara. o yüzden vergiden bile vergi alınmaya başlandı. o yüzden yasalar okunmadan kabul ediliyor. o yüzden kültür bakanı sürekli kültür merkezlerini yıkmak istiyor. o yüzden başbakan geceliği neredeyse 1 aylık maaşına denk gelen otelde 1 hafta tatil yapıyor. o yüzden deriz gider böyle böyle... ----- Ama şu tarafa bakalım.Liselerin 4 yıl olmasından tutun , yasalara vs. her şey Ecevit hükümetinin , bakın Hükümeti diyiyorum Ecevit tek değil yanı , onların projeleriydi.Üstüne yattılar sonra devleti hortumlamaya başladılar. Şunu da göz ardı etmeyelim.Ecevit gerçekten bunamıştı ve tavır koyamıyordu.Eskisi gibi değil.Hani siyah beyaz görüntüleri var, resimleri ve büyüklerimizin anlattıları gibi bir Ecevit şu zamanda olsaydı eminim Türkiye daha büyük bir konumdaydı.Neymiş eskiden Ecevit te şimdi böyle oldu diyiyor insan... Ha şu var Tayyip çok iyi tavır koyuyor iyi temsil ediyor Türkiye'yi.O konuda hiç bir şey diyemem çok haklısınız... Ama yapılanlara ve yapılacaklarını düşünün.Açıp biraz tarih okuyun...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Graveyard, 16 Ekim 2005 23:23 tarihinde demiş ki: derin muhasebe ister bunlar.. +1 az bilgi çok fikir le konuşuyoruz, tartışıyoruz. ama zevkli sonuçta forumdan memleket kurtarmak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: forgiver, 16 Ekim 2005 23:21 tarihinde demiş ki: ecevitin yarım kalmış projeleri ? lol yapmayın ya böle şeyler yani şöle yatırım yapılan bir proje olsa eywalla, bak eleştriyorum ak parti sanayi vs. için yatırım yapmadı kabul ama yatırımın önünü açtı ekonomi dersen hergün ayrı bir plan yapmak lazım, kemal derviş , ecevit vs. döneminden herhangi bir uygulamyı bugün uygulamak mümkün mü her gün değişiyor ekonomi al petrol fiyatları, istediğin kadar gral program uygula ne işe yarar. kısaca ak parti ve rte rulz. kısaca ak parti ve rte rulz. bu bölüm dışında sana katılıyorum. Ama demeye çalıştığım şu.Şu hükümet bu kadar işi kendi aklından,kendi düşüncelerinden yapmadı.Hazıra kondu ve projeleri tamamladı. Bu çoğunlukla iyi tabii ki.Ama kötü tarafları da yok değil.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 olsun biz onları öyle kabullenmişiz ordu yardımlaşma kurumu adı üstünde... adam bi değerlendirmede bulunmuş olabilir bize ne ki? yeni solcular çıkıyoda faiştler çıkmıyo mu? sağ bir parti böyle bir şey diyebilir kötü komkomlar die bilir sonuçta onların ideolojisine ters öteki tarafta irticacılar artıyo demiyomu? birbirine saldıran bu iki uç kesim takılsınlar birbirleriyle[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 açıp bi tarih okuyun diyosunda daha yakın tarihten haberin yokh bea kardeşim![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: forgiver, 16 Ekim 2005 23:25 tarihinde demiş ki: said: Graveyard, 16 Ekim 2005 23:23 tarihinde demiş ki: derin muhasebe ister bunlar.. +1 az bilgi çok fikir le konuşuyoruz, tartışıyoruz. ama zevkli sonuçta forumdan memleket kurtarmak ehehe :D harbi eğleniyoruz işte :) Tayyip söz konusu olunca gaza geliyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ecevit projemi uretmiste yarim kalmis liseleri 4 yila cikarmak diyosunda bu cok eskilere dayanan bisey bunu solemek degil uygulamaya gecire bilmek onemli olan paradan 6 sifir atmak desen bunuda her hukumet basa gelince soledi ama yapabilen oldumu bu hukumet disinda? enfilasyonu dusurcez dediler birakin dusurmeyi kat kat arttirmayan oldumu bu hukumet disinda? sunu bunu ozellestircez dediler yapabilen oldumu daha once? yani onemli olan ortaya fikir atmakta degil onlari gerceklestirebilmekte. Tayyibi sevmiyoruz musluman adam bizi bozar diyin ama Eceviti savunup komik duruma dusmeyin.Bana gore cumhuriyet tarihi boyunca basimiza gelmis en buyuk felaketlerden biri Ecevit hukumeti.. [Bu mesaj Fable tarafından 16 Ekim 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: DarKRideR, 16 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Ondan Tayyip başa geçince sokaklarda takkeliler,kara çarşaflılar çoğaldı, o yüzden PKK tekrar başladı eylemlerine, o yüzden hilafet yanlıları sokaklarda slogan atıyor; o yüzden Türkiye'ye en çok gelir getiren şirketler 1-2 yıllık Kârlarına satılıyor yabancılara.Pardon Araplara. o yüzden vergiden bile vergi alınmaya başlandı. o yüzden yasalar okunmadan kabul ediliyor. o yüzden kültür bakanı sürekli kültür merkezlerini yıkmak istiyor. o yüzden başbakan geceliği neredeyse 1 aylık maaşına denk gelen otelde 1 hafta tatil yapıyor. Bunları soylerken ciddimisin yoksa dalgamı geciyorsun PKK'nin eylerimleri ile tayyibi baglamak nasıl bir zihniyettir Hilafet yanlıları dunde cıkıp konusuyorlardı bugunde. Bunu inkar etmek icin 3.5 yaşında olmak gerek. Dünya da hic bir ulke yokturki piyasa'nin 3'te birinden fazlsına hakim olsun (pis gomistler!) Yasaları okumadıklarını nerden biliyorsun yanlarındamısın? Kultur bakanı uyumadıgı vakitlerde iyi -komik- adam (genelde uyur kendisi) Tayyib nerde tatil yapmış merak ettim şimdi..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: forgiver, 16 Ekim 2005 23:14 tarihinde demiş ki: lol ecevitin yaptıklarını harbiden unutamıyoz; ulan neydi yaw nasıl yönetti ülkeyi hayran kaldık, içine ettiler ülkenin, sonrada gittiler, evet hala unutmadık ki adı bile geçmiyor bir önceki hükümetin. eheh hala arap a satiyor diyor ulan arapımı kaldı para para para Senin süper Tayyip'inden kat kat basarili isler yapti Ecevit. Ömrünü siyasete vermis, yesil sermaya gibi kurumlarla isi olmamis, ilerici, Atatürkcü, ülkesini seven biriydi en azindan. Son hükümet bir hataydi, basarili bir yasami basarisiz bir girisimle bitirmis olabilir, ama bu onun basarili bir siyasetci oldugunu degistirmiyor. Sen portakalda vitaminken de basbakaniydi o bu ülkenin. Ha ayrica, o basarisiz DSP hükümetini "basarili" AKP hükümetine 10 defa tercih ederim ben.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Ekim 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ayrica, bu aciklama cok talihsizce birsey. Komunizmden sanki bir hastalik, teröristlik veya ne bileyim aykiri birsey gibi bahsetmisler. Da iste herkesin bir siniri vardir, ondan Tayyip'ten daha mantikli bir aciklama beklemezdim zaten :([signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya iki haber okuyup iki yorumcu dinleyip memleket kurtarmak zaten bi tek bize has bi durum heralde ya hiç yoktan ihaleleri canlı yayında yapıyorlar be insaf edin biraz hayat görüsün farklı olabilir ama öle camur atalım izi kalsın olmuyor bu sekilde bi yere varamayız her şeye muhalefet olmak ne kadar kolay[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Penthesilea, 16 Ekim 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Senin süper Tayyip'inden kat kat basarili isler yapti Ecevit. Ömrünü siyasete vermis, yesil sermaya gibi kurumlarla isi olmamis, ilerici, Atatürkcü, ülkesini seven biriydi en azindan. Son hükümet bir hataydi, basarili bir yasami basarisiz bir girisimle bitirmis olabilir, ama bu onun basarili bir siyasetci oldugunu degistirmiyor. Sen portakalda vitaminken de basbakaniydi o bu ülkenin. Ha ayrica, o basarisiz DSP hükümetini "basarili" AKP hükümetine 10 defa tercih ederim ben. lol ecevit ismi yapmista birilerini katlaya bilcek :) atam yolundayim demeklede Ataturkcu olunmuyor... eger azcik inanarak soleseydide o lafi ulkenin icine etmezde, azda olsa biseyler yapmaya calisirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Cocuk, Ecevit bikac yillik siyasetci degil, gecen hükümet tek basbakanligi degildi Ecevit'in.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 birincisi sinirlenip, sinerlerinede hakim olamayip, karsindakinin yasi hakkindada hic bir fikri olamdan cocuk mocuk gibi cocuksu kelimelerle saldiranlarin hastasiyim:) ikinciside benim son hukumetinden bahsettigimi nerden cikardin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 penth evladım ecevit ne zaman bir icraat yapmış? bak yapcam demiş demiyorum ne zaman bişiler yapmış? hadi cocugum sen bir araştır gel[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gece yarimda laf anlatmaya cidden müsait degilim ben, siz arastirin.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar