reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 heralde ilki pascal noumanın tombalasıdır :D fenerli uche nin ayağının kırıldığı pozisyon var :( hele roberto bacio nun 94 world cup ta penaltı kaçırışı... :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 taffarelin henry nin kafasını cıkarması[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Sergenin freekicki[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 6-0 lık maçta 6. golu kaleden çıkarmak için debelenen futbolcunun hali.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Şifo Mehmet'in 90'ların başında FB'li Semih tarafından çizgiden çıkan golü. Bi ara TV'de hala tartışıyorlardı. Yuh be 10 seneden fazla olmuş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Cintonick, 13 Ağustos 2005 01:11 tarihinde demiş ki: 6-0 lık maçta 6. golu kaleden çıkarmak için debelenen futbolcunun hali. hehe süperdi yaw o pozisyon..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Cintonick, 13 Ağustos 2005 01:11 tarihinde demiş ki: 6-0 lık maçta 6. golu kaleden çıkarmak için debelenen futbolcunun hali. vedat mıydı cihan mıydı? ben maçtaydım da göremedim tam ;)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 italyadaki parma maçında bolic in direkten dönen topu. hala içimde uktedir o turu geçsek bizimdi o kupa..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 beşiktaş-valerenga maçı (3-0dan 3-3) sonucundaki beşiktaşlı futbolcuların suratlarındaki ifade..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 amokachi 6 pasta, vuruyoooooooooor üstten aut. ayrıca boliç'in direkten dönen topu penaltı idi di mi? eğer o ise sevindim bariz çünkü penaltı diildi o pozisyon[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 super kupa yı kaybeden realli figonun gözyaşları 5-1 maçta tribünde bi eliyle 5 diger eliyle 1 yapan,yani 6 yapmaya calısan fenerli kardeşiimiz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: sabonis, 13 Ağustos 2005 01:38 tarihinde demiş ki: amokachi 6 pasta, vuruyoooooooooor üstten aut. sen diyince aklıma geldi 93 sezonumudur nedir spiker bjk-ankaragücü maçı pozisyonunu anlatıyo : recep ankaragücü ceza alanına yaklaşıyor, recepin önü boş, recep vurdu, şuuuuutt ve taç ankaragücünün.. :D[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Diablo, 13 Ağustos 2005 01:11 tarihinde demiş ki: taffarelin henry nin kafasını cıkarması off o ani bi daha yasadim.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Diablo, 13 Ağustos 2005 01:38 tarihinde demiş ki: super kupa yı kaybeden realli figonun gözyaşları 5-1 maçta tribünde bi eliyle 5 diger eliyle 1 yapan,yani 6 yapmaya calısan fenerli kardeşiimiz özellikle ikinci bahsettigini hala unutamam, o zavalli insanin halini :lol:[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 pascal nouma hareketi number one[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 100. yıldaki ibonun gs maçında attıgı gol hala düşünürüm ibo nasıl yaptı o hareketleri ve o golu attı hemde sağ ayakla :) bide noumanın gsye attıgı bi gol vardı kafayla taffarel sakatlanmıstı hatta parmagımı ne cıkmıstı yanlıs hatırlamıyorsam daha biton varda bunlar bende iz bırakan pozisyonlar :) tombalayı saymıyorum tabi efsane o ;)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Nihatin milli takim formasiyla uzaktan cektigi bir sut sonrasi rakip takimin kalecisinin parmagini kırmasi ve GOOOOL...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 noumanın bjk tesisleri bahçelerine işeyip sulamasıda unutulmaz.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Oktay'ın bir milli maçta 4-5 adamı geçip gol atması böyle birşey hatırlıyorum ben. Spiker hatta pas ver pas ver pas ver diye diye adam kaç adam geçip gol atmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yine saldırı başlamış gslilerden neyse.. Moldovan'ın gençlere ankarada attığı bir kafa golü vardı. yine samuel johnson dk 90 favorim ;)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Boenx, 13 Ağustos 2005 11:32 tarihinde demiş ki: Oktay'ın bir milli maçta 4-5 adamı geçip gol atması böyle birşey hatırlıyorum ben. Spiker hatta pas ver pas ver pas ver diye diye adam kaç adam geçip gol atmıştı belçikanın istanbulda bizi 3-1 yendiği maç. bi adamı 2 kere çalımlamıştı bi de 7 kişi filandı.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Liverpool-Olympiakos dk 87 durum 2-1 bi gol daha atamassa liverpool 2.tura cıkamıyo samp.liginde.Gerrard 18in dısından dank diye geçirdi ve astı.İşin sonunda da kupayı alıyolardı zaten.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 rivaldonun son maçta 90da rövaşatayla attığı gol ile barca ya 4.lüğü (şamp ligine katılma hakkı) getirmesi... stevic in aik solnaya attığı bir frikik golü vardır bi de..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Diablo, 13 Ağustos 2005 01:38 tarihinde demiş ki: 5-1 maçta tribünde bi eliyle 5 diger eliyle 1 yapan,yani 6 yapmaya calısan fenerli kardeşiimiz diabloya acıyışım.. 6-0 lık maçın 6 golü . en güzeli 2 .gol dü ümit ozat öyle bir orta yptıki stadda yanımdaki adam küfür ett hay kalıbına öyle orta yapılırmı die sonra ortega en arakdan kafayı vurup gol attığında adam çok komik olmuştu =P Ronaldinhio nun chealse ye attığı hol[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Cogunuzun bilmeyecegi seylere gelelim.. Giggs'in kendi sahasindan alip topu Arsenal'in butun oyuncularini sadece kosarak gecip attigi gol. O zamanlar gencti. Biz de cocuktuk. Ruzgarin oglu... Raul'un arkasina seken topu topuguyla ustunden onune alip kalecinin de ustunden asirtip attigi gol. Seedorf'un Real Madrid'de oynarken orta sahadan vurdugu topun ilginc falsolar almasi sonucu kaleciyi yaniltmasi ve gol olusu. Bulent'in Sparta Prag macinda kendi kalemize rovasatayla gol atisi. Hagi'nin Monaco Athletic Bilbao vb. maclarda takimini kurtaran imkansiz gollere imza atisi. Hagi'nin geldigi sezon, acilis macinda Trabzon'a frikikten yazmasi. `Yasli bu yasli.` diyen babama donup bir gulumsemem... Biz izleyemedik ; ama sonradan gordugumuz seyler de var tabii..: Van Basten'in gelisine, 0'dan voleyle attigi gol. Van Basten'in lig macinda yine gelisine attigi rovasata golu. [Siptir git gibisinden bir sey diyordu spiker orada. Biz de dedik.] Real Madrid'de Sanchez'in birbirinden ilginc rovasata golleri. Her acidan her mesafeden rovasata vurmasi. Tabii ki Rene Higuita'nin ters taklayla teptigi top... Fenerbahce'ye 0-1 yenildigimiz macta Johnson'un attigi gol. Bolic'in Manchester United'a attigi gol. [Babam ve kardesime hamile annem kalkip oynamaya baslamislardi.] Rivaldo'nun 90+4'te Valencia'ya ceza sahasi disindan attigi rovasata golu. Van Der Vaart'in takla atarak topuguyla attigi gol. Ibrahimovic'in ayaginin kenariyla arkasi donuk ittirdigi top kaleye girerken Vieri'nin cirpinisi. ... .. .[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar